gabriel napisał: gama28 napisał:... A dlaczego to temat długi jak rzekaBo to jak wyżej zaznaczono , ma dotrwać do Lipcowego spotkania , grona wytrwałego przy jednym stoliku ...
BY SPRAWDZIĆ czy faktycznie Forumowa teoria jest zgodna z Biesiadną RZECZYWISTOŚCIĄ
aaa, tak. i byc moze sie okaze, ze Gabriel nie jest gbur, a tylko taka poza na uzytek forum w tylko jego wiadomym celu /albo nie wiadomym/)
giovi2 napisał: Kowalski0 napisał: giovi2 napisał: Kowalski0 napisał: gama28 napisał: Nie chcę wam tu psuć atmosfery, ale właśnie "po co"? Jeśli nuda wam doskwiera, to rower polecam, a wieczorami dobrą książkę
nie jestem przekonany, czy rower, ksiazka, czy dobry seks. moim zdaniem to bardziej delikatne sprawy. probujemy je przerobic w smiechowisko, ale na dluzsza mete to nie dziala...
Kowalski a dlaczego Ty udzielasz się na forum jak ja czekam w drugim pokoju?
bo czuje, ze mam misje do spelnienia...tak cos czuje pod wplywem)
Jasne że tak,jestem pod wpływem Twojego uroku
Cicho juz!!! Nie widzisz ze z ludzmi rozmawiam????
giovi2 napisał: Kowalski0 napisał: gama28 napisał: Nie chcę wam tu psuć atmosfery, ale właśnie "po co"? Jeśli nuda wam doskwiera, to rower polecam, a wieczorami dobrą książkę
nie jestem przekonany, czy rower, ksiazka, czy dobry seks. moim zdaniem to bardziej delikatne sprawy. probujemy je przerobic w smiechowisko, ale na dluzsza mete to nie dziala...
No tak, chwila nieuwagi i poszla spac z innym...pewnie z Morfeuszem....
Kowalski0 napisał: giovi2 napisał: Kowalski0 napisał: giovi2 napisał: Kowalski0 napisał: gama28 napisał: Nie chcę wam tu psuć atmosfery, ale właśnie "po co"? Jeśli nuda wam doskwiera, to rower polecam, a wieczorami dobrą książkę
bo czuje, ze mam misje do spelnienia...tak cos czuje pod wplywem)
Jasne że tak,jestem pod wpływem Twojego uroku
Cicho juz!!! Nie widzisz ze z ludzmi rozmawiam????
Zapamietam
Tak sie tylko zastanawiam pod jakim wplywem przeciez Ty juz nie pijesz alkoholu Tak mówiłeś!!!!Kłamałes????????
bad harry napisał: Zuzu , ja nie mieszcze się w żadnych z tych kategorii
co robić ???????????????
PIJ BRACIE pij, a na starość torba i kij
P.S. bo picie to jest życie. (jestem po dwóch litrach na trzech i kaca nie mam .... jeszcze))
jak to czym??? Wydolny chłopak jest. Podobno szuka zony, a to wazne zeby kobiecie nie narzekał na drugi dzien ze go cos boli, szczypie i uwiera. Ja bym go brała w ślepo
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.