Paweł11 napisał: Witam , czy sa tutaj osoby ktore wyjechały do Norwegi w ciemno, a mimo to udało im sie zlalezc prace, mieszkanie itd. ?
------
Spoko. Promy sa nie tylko w nocy ale i w dzien.
Ja przyjechałam 2 tygodnie temu. Wydaje mi się, że zależy od momentu. Z mieszkaniem nie miałam kompletnie problemu, bo mam znajomych Norwegów. Niestety dalej nie znalazłam pracy i ciśnienie trochę rośnie. Jak drugi raz bym miała wybierać, wybrała bym okolice Oslo lub Drammen, bo tam jest teraz największe zapotrzebowanie na pracowników.
karolina9732 napisał: Ja przyjechałam 2 tygodnie temu. Wydaje mi się, że zależy od momentu. Z mieszkaniem nie miałam kompletnie problemu, bo mam znajomych Norwegów. Niestety dalej nie znalazłam pracy i ciśnienie trochę rośnie. Jak drugi raz bym miała wybierać, wybrała bym okolice Oslo lub Drammen, bo tam jest teraz największe zapotrzebowanie na pracowników.
Nie przyszłam się tu wdawać w idiotyczne dyskusję tylko poradzić - jeśli Norwegia to nie ma teraz pracy w Bergen, chyba że masz min. 3 letnie doswiadczenie w fachu. Jeśli nie wiesz jaka jest moja sytuacja to ten bynajmniej adekwatny komentarz zostaw dla siebie
karolina9732 napisał: Nie przyszłam się tu wdawać w idiotyczne dyskusję tylko poradzić - jeśli Norwegia to nie ma teraz pracy w Bergen, chyba że masz min. 3 letnie doswiadczenie w fachu. Jeśli nie wiesz jaka jest moja sytuacja to ten bynajmniej adekwatny komentarz zostaw dla siebie
, - - - - - -
W jakim azaliz to adekwatnie napisane jezyku?
W masakrycznym, bo mnie zaoralo zupelnie a nie kcem cie miazdzyc komentarznikiem.
napisał: Glupoty jakies, jak ktos bardzo czegos chce to prace znajdzie raz dwa. Po roku juz mialem stala prace. Po dwoch swoje mieszkanie, mam dalej pisac?
Po 3 cie koronowali...pytanie kiedy wracasz do zakladu pewnie adekwatne? Bynajmniej
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.