Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

Reklama

Rata w Norwegii ju偶 od618kr

Sprawd藕 rat臋

Us艂uga realizowana przez DigiFinans.no | Priseksempel: Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(2465 niezalogowanych)
197 Post贸w
Bogumila Jasinska
(bogdanor1)
Sta艂y Bywalec
Jestem z toba . Jestem babcia 8-letniego wnuczka . Bardzo dobrze ,ze sama robisz przetwory dla swojego dzidziusia . W ten oto prosty sposob dziecko jadlo bedzie wszystko . Moja corke nauczylam tez ,aby sama gotowala wnusiowi obiadki . I wypalilo ! Kacperek {wnuczek } je prawie wszystko . Takze ! Drogie mamy - dbajcie o swoje maluszki, nic ze sloiczkow ,, robimy wszystko same i dzieciaczki mamy zdrowe jak >rzepa >.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
toja napisa艂:
ja mam syna w wieku 2 lat i te偶 stosowa艂am takie dania jak Ty gama28 i te偶 艣wietnie ro艣nie i nie choruje wszystkie owoce i warzywa wcina a szpinak to co艣 pysznego,tylko co艣 ostatnio obra偶a si臋 na mi臋so i nie wiem dlaczego bo z tym te偶 nie by艂o problemu,nie powiem bo s艂odycze i chipsy te偶 lubi z reszt膮 ka偶de dziecko CHYBA lubikiedy sko艅czy艂 rok to ju偶 z nami zacz膮艂 je艣膰,spodziewamy si臋 drugiego dzidziusia i te偶 b臋d臋 robi膰 obiadki osobno bo wiem co dziecku daj臋 zje艣膰

Tym mi臋sem si臋 nie przejmuj, moim zdaniem w og艂e nie jest dziecku potrzebne, ale to inny temat. Dzieciaki zazwyczaj s膮 przebia艂kowane. Je艣li tw贸j ma艂y je nabia艂, to si臋 nie martw.
Znam r贸偶ne matki. Jeden przyk艂ad: dziecko dostaje s艂oiczki, w tym mi臋sne, makaron, ciasteczka, produkty przyrz膮dzone w domu te偶 na mi臋sie. Jest w wieku ok. roku teraz, a w ten spos贸b zywione od kilku miesi臋cy. Dieta prawie bezb艂onnikowa. Dziecko ma straszne zaparcia, p艂acze przy kupce. Radz臋, m贸wi臋, ale matka nie chce s艂ucha膰. Nic wi臋cej nie zrobi臋, ale szkoda dziecka.
S膮 pewne produkty, kt贸re powinny by膰 wprowadzane po 2, 3 roku 偶ycia. Do nich nale偶y nabia艂, gluten (czyli pieczywo, zw艂aszcza bia艂e), mi臋so. Wcze艣niej naprawd臋 wyrz膮dzaj膮 wi臋cej szkody ni偶 po偶ytku.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Post贸w
Magdalena X
(SoShy)
Pocz膮tkuj膮cy
A moja c贸rka wogule nie chcia艂a je艣膰 s艂oiczk贸w,czasem to wygodne np.w podr贸偶y,ale ona nie,m膮drala.Chleb jada ale tak jak reszta rodziny ciemny,a za mi臋skim przepadapo tatusiu
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Post贸w
Magdalena X
(SoShy)
Pocz膮tkuj膮cy
A w og贸le to temat si臋 znowu rozlaz艂
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
a zwracasz uwage czy to jest na pewno ciemne pieczywo? Bo sa tez chleby barwione karmelem, a to sa zwyczajne bia艂e chleby.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
SoShy napisa艂:

ale przynajmniej w po偶ytecznym kierunku
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Post贸w
Maniak
SoShy napisa艂:
GDZIE TAM ... wcale a wcale ...
Przecie偶 ca艂y czas kr膮偶y dooko艂a spraw sklepowych...
Znaczy zakup贸w towar贸w w tych偶e...

Bardzo pouczaj膮ce spostrze偶enia...
...teraz wiem dlaczego zawsze lubi艂em... szpinak...
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Hilton napisa艂:
a zwracasz uwage czy to jest na pewno ciemne pieczywo? Bo sa tez chleby barwione karmelem, a to sa zwyczajne bia艂e chleby.

Coraz wi臋cej chleb贸w jest barwionych, nawet dobre razowe bywaj膮 wspomagane karmelem dla 艂adniejszego koloru. Wiem, bo mam znajomych, kt贸rzy pracuj膮 w piekarnii tutaj w Norge, takiej, kt贸ra robi drogi, "super zdrowy" chleb.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Post贸w
Magdalena X
(SoShy)
Pocz膮tkuj膮cy
Raczej zwracam,wiem 偶e jest chleb i chleb,a czy s膮 tu cherbatki granulowane dle dzieci??
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Post贸w
Magdalena X
(SoShy)
Pocz膮tkuj膮cy
gabriel napisa艂:
SoShy napisa艂:
GDZIE TAM ... wcale a wcale ...
Przecie偶 ca艂y czas kr膮偶y dooko艂a spraw sklepowych...
Znaczy zakup贸w towar贸w w tych偶e...

Bardzo pouczaj膮ce spostrze偶enia...
...teraz wiem dlaczego zawsze lubi艂em... szpinak...

a pizza ze szpinakiem jaka dobra
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok