Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
HotLips napisał:
Cortez1 napisał:
jasta102 napisał:
jeszcześ cipko USA nie widział chociażby przy 1-9 za Nowym Jorkiem, czy Zjednoczonego Królestwa abyś cokolwiek o wyglądzie Norwegii mógł rzec
-----
Chlopie, bylem tam wszedzie. Ale piszemy o Norwegii. Mam z Nia swoje rozrachunki, nie tylko podatkowe - choc akurat na tych wyszla ze mna jak Zablocki na mydle. Sama, poprzez swoje prawo, sie o to prosila.

Twoja wypowiedz przypomina mi wypowiedz pani, ktora zachecala do dawania lapowki lekarzowi za falszywe zwolnienia lekarskie ( zlamana noga ).

W polaku genetycznie jest zaprogramowana potrzeba oszukiwania i obchodzenia prawa.
Wielu polskich przedsiebiorcow opuszcza dziarsko Norwegie, zostawiajac niezaplacone podatki i mva. Milo jest sie bogacic kosztem wspolnoty.

W Polsce zawsze mozna sie pochwalic swoja przedsiebiorczoscia i zaradnoscia w interesach.

Bravo!

-------
Trzeba byc typowym polskim tumanem lub tumanica, zeby skojarzyc moje slowa z oszustwem podatkowym. Ty mnie sie bardziej kojarzysz z typowo polska odpowiedzia na pytanie :ile placisz podatku?, 36 % odpowiada polski tuman.
A ja 12...Norwegia wali w rogi wszystkuch tych, ktorym ograniczona zawartosc puszki mozgowej nie pozwala korzystac z norweskiego prawa.
I nie wyjezdzaj mi z jakimis debilizmami i niesplaconych kredytach.. chyba ze mowisz i swoim tryglodyckim otoczeniu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
HotLips napisał:

W polaku genetycznie jest zaprogramowana potrzeba oszukiwania i obchodzenia prawa.
Wielu polskich przedsiebiorcow opuszcza dziarsko Norwegie, zostawiajac niezaplacone podatki i mva. Milo jest sie bogacic kosztem wspolnoty.

W Polsce zawsze mozna sie pochwalic swoja przedsiebiorczoscia i zaradnoscia w interesach.

Bravo!

najgorsza tragikomedia leży w dwóch sprzecznościach
1. fucking Polack to najgorsza obelga dla białego na zachodzie
2. a pełno takich co sobie potrafią koszulkę, czy znaczek tego typu uczepić

------
Dla mnie symbolem Polaczyny jest okrzyk : Dostalem wielki zwrot podatku!!!!!
Durniu - z czego sie cieszysz, pytam wtedy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
HeartB napisał:

z tego powinien
- zapłacił podatek, czyli dał z siebie coś dla swojej społeczności, Ojczyzny, jak tam zwał
- a jeśli społeczność, Ojczyzna uznała, że za dużo od niego wzięli i dostał
a zresztą i tak Polaku nic nie zrozumiesz
lepiej psu o Marsie tłumaczyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
HeartB napisał:

z tego powinien
- zapłacił podatek, czyli dał z siebie coś dla swojej społeczności, Ojczyzny, jak tam zwał
- a jeśli społeczność, Ojczyzna uznała, że za dużo od niego wzięli i dostał
a zresztą i tak Polaku nic nie zrozumiesz
lepiej psu o Marsie tłumaczyć

------
Widze, ze nie masz zielonego pojecia o czym ja mowie. Zajmij sie jednak Twoimi fascynacjami w postaci odpychajacych doop w odpychajacych wnetrzach. To Twoj target. Inzynieria podatkowa
nie jest na Twoja ukrainska glowe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

()
Maniak
HeartB napisał:
Zajmij sie jednak Twoimi fascynacjami w postaci odpychajacych doop w odpychajacych wnetrzach.
co zrobię, że Polki mi się podobają?
żeby się tylko tak nie mazały na czerwono i czarno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
napisał:
HeartB napisał:
Zajmij sie jednak Twoimi fascynacjami w postaci odpychajacych doop w odpychajacych wnetrzach.
co zrobię, że Polki mi się podobają?
żeby się tylko tak nie mazały na czerwono i czarno

------
Polki sa przecudowne... Choc w jednym sie zgadzamy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok