Potrzebuje pomocy
Przyjechalam do norwegii miesiac temu , mam w polsce chlopaka , a raczej mialam
Miala byc to tylko praca na 3 msce , ale zakochalam sie w koledze z pracy
Kolezanka zalatwila mi prace w hotelu na okres jej nieobecnosci , czyli 3 msce
Na recepcji pracowal Thomas- norweg, od poczatku cos miedzy nami zaiskrzylo.
Od razu po przyjezdzie do norwegii zaczal spozniac mi sie okres, a po 2 tyg od przyjazdu bylam na imprezie z thomasem no i tak jakos wyszlo ze wyladowalismy w lozku
Wiem ze jestem w ciazy z moim bylym chlopakiem ktory jest w polsce, powiedzialam mu ze poznalam tu kogos i to koniec, nie moglam go oszukiwac, taka juz jestem ze nie lubie ranic innych
bardzo kocham thomasa i chce byc z nim ale boje sie ze jak dowie sie ze jestem w ciazy z innym to bedzie koniec, jednak rownie dobrze moge powiedziec mu ze to jego dziecko bo bylismy razem wielokrotnie. bardzo podoba mi sie norwegia i nie chce wracac , chce tu zostac
teraz moje pytanie, jak to zrobic zeby thomas sie nie dowiedzial ze to nie jego dziecko i byl ze mna ,a jednoczesnie jak zrobic zebym mogla pobierac alimenta od bylego chlopaka z polski ktory jest ojcem
nie wiem co mam zrobic , po prostu moje uczucie do bylego chlopaka wygaslo
jesli ktos byl w takiej sytuacji jak ja to prosze pomozcie
Przyjechalam do norwegii miesiac temu , mam w polsce chlopaka , a raczej mialam
Miala byc to tylko praca na 3 msce , ale zakochalam sie w koledze z pracy
Kolezanka zalatwila mi prace w hotelu na okres jej nieobecnosci , czyli 3 msce
Na recepcji pracowal Thomas- norweg, od poczatku cos miedzy nami zaiskrzylo.
Od razu po przyjezdzie do norwegii zaczal spozniac mi sie okres, a po 2 tyg od przyjazdu bylam na imprezie z thomasem no i tak jakos wyszlo ze wyladowalismy w lozku
Wiem ze jestem w ciazy z moim bylym chlopakiem ktory jest w polsce, powiedzialam mu ze poznalam tu kogos i to koniec, nie moglam go oszukiwac, taka juz jestem ze nie lubie ranic innych
bardzo kocham thomasa i chce byc z nim ale boje sie ze jak dowie sie ze jestem w ciazy z innym to bedzie koniec, jednak rownie dobrze moge powiedziec mu ze to jego dziecko bo bylismy razem wielokrotnie. bardzo podoba mi sie norwegia i nie chce wracac , chce tu zostac
teraz moje pytanie, jak to zrobic zeby thomas sie nie dowiedzial ze to nie jego dziecko i byl ze mna ,a jednoczesnie jak zrobic zebym mogla pobierac alimenta od bylego chlopaka z polski ktory jest ojcem
nie wiem co mam zrobic , po prostu moje uczucie do bylego chlopaka wygaslo
jesli ktos byl w takiej sytuacji jak ja to prosze pomozcie