Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Skomplikowana sprawa, dziecko i zwiazek z norwegiem a chlopak w polsce - Norwegia

1 Post

(DominikaDosia)
Wiking
Potrzebuje pomocy
Przyjechalam do norwegii miesiac temu , mam w polsce chlopaka , a raczej mialam
Miala byc to tylko praca na 3 msce , ale zakochalam sie w koledze z pracy
Kolezanka zalatwila mi prace w hotelu na okres jej nieobecnosci , czyli 3 msce

Na recepcji pracowal Thomas- norweg, od poczatku cos miedzy nami zaiskrzylo.
Od razu po przyjezdzie do norwegii zaczal spozniac mi sie okres, a po 2 tyg od przyjazdu bylam na imprezie z thomasem no i tak jakos wyszlo ze wyladowalismy w lozku
Wiem ze jestem w ciazy z moim bylym chlopakiem ktory jest w polsce, powiedzialam mu ze poznalam tu kogos i to koniec, nie moglam go oszukiwac, taka juz jestem ze nie lubie ranic innych

bardzo kocham thomasa i chce byc z nim ale boje sie ze jak dowie sie ze jestem w ciazy z innym to bedzie koniec, jednak rownie dobrze moge powiedziec mu ze to jego dziecko bo bylismy razem wielokrotnie. bardzo podoba mi sie norwegia i nie chce wracac , chce tu zostac

teraz moje pytanie, jak to zrobic zeby thomas sie nie dowiedzial ze to nie jego dziecko i byl ze mna ,a jednoczesnie jak zrobic zebym mogla pobierac alimenta od bylego chlopaka z polski ktory jest ojcem

nie wiem co mam zrobic , po prostu moje uczucie do bylego chlopaka wygaslo
jesli ktos byl w takiej sytuacji jak ja to prosze pomozcie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
DominikaDosia napisał:
Potrzebuje pomocy
Przyjechalam do norwegii miesiac temu , mam w polsce chlopaka , a raczej mialam
Miala byc to tylko praca na 3 msce , ale zakochalam sie w koledze z pracy
Kolezanka zalatwila mi prace w hotelu na okres jej nieobecnosci , czyli 3 msce

Na recepcji pracowal Thomas- norweg, od poczatku cos miedzy nami zaiskrzylo.
Od razu po przyjezdzie do norwegii zaczal spozniac mi sie okres, a po 2 tyg od przyjazdu bylam na imprezie z thomasem no i tak jakos wyszlo ze wyladowalismy w lozku
Wiem ze jestem w ciazy z moim bylym chlopakiem ktory jest w polsce, powiedzialam mu ze poznalam tu kogos i to koniec, nie moglam go oszukiwac, taka juz jestem ze nie lubie ranic innych

bardzo kocham thomasa i chce byc z nim ale boje sie ze jak dowie sie ze jestem w ciazy z innym to bedzie koniec, jednak rownie dobrze moge powiedziec mu ze to jego dziecko bo bylismy razem wielokrotnie. bardzo podoba mi sie norwegia i nie chce wracac , chce tu zostac

teraz moje pytanie, jak to zrobic zeby thomas sie nie dowiedzial ze to nie jego dziecko i byl ze mna ,a jednoczesnie jak zrobic zebym mogla pobierac alimenta od bylego chlopaka z polski ktory jest ojcem

nie wiem co mam zrobic , po prostu moje uczucie do bylego chlopaka wygaslo
jesli ktos byl w takiej sytuacji jak ja to prosze pomozcie

-----------
Jestem na portalu nowy - czy to miejsce dla idiotów, którym się wydaje, że taka " prowokacja" ma szansę na to iż ktoś w nią uwierzy? !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
HeartB napisał:Jestem na portalu nowy - czy to miejsce dla idiotów, którym się wydaje, że taka \" prowokacja\" ma szansę na to iż ktoś w nią uwierzy? !Może ktoś w sobotni wieczór z nudów zapodał temat. Może to i prowokacja, niemniej gorsze bywają w realu przypadki, związane z uczuciowymi trójkątami.
Faktem jest iż autor pewne rzeczy uwypuklił a inne przekoloryzował, dlatego pierwsze wrażenie jest takie a nie inne. Moim zdaniem na taki kłopot jaki został wyżej opisany najlepsza jest "tabletka dzień po" lub coś w tym temacie, z wizytą u lekarza przede wszystkim.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
25 Postów
sykel
(sykel)
Wiking
ciebie powinni wyskrobac gabriel gnido sam sobie odpowiadasz na wlasne prowokacje
denaturat do lystra sie skonczyl kurwo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
Remigrant napisał:
HeartB napisał:Jestem na portalu nowy - czy to miejsce dla idiotów, którym się wydaje, że taka \\\" prowokacja\\\" ma szansę na to iż ktoś w nią uwierzy? !Może ktoś w sobotni wieczór z nudów zapodał temat. Może to i prowokacja, niemniej gorsze bywają w realu przypadki, związane z uczuciowymi trójkątami.
Faktem jest iż autor pewne rzeczy uwypuklił a inne przekoloryzował, dlatego pierwsze wrażenie jest takie a nie inne. Moim zdaniem na taki kłopot jaki został wyżej opisany najlepsza jest \"tabletka dzień po\" lub coś w tym temacie, z wizytą u lekarza przede wszystkim.

-----------
Post oczywiście glupawo- prowokujący.Tragikomiczne jest to, że opisany " problem" jest wzorem wziętym z realu. Nawet zdjęcie jednej z pan umotanej w ten problem jest w galerii portalu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
388 Postów
hei!sandokan
(hei!sandokan)
Stały Bywalec

Jestes glupi az mokry- to takie staropolskie powiedzenie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
HeartB napisał:
Post oczywiście glupawo- prowokujący.Tragikomiczne jest to, że opisany \" problem\" jest wzorem wziętym z realu. Nawet zdjęcie jednej z pan umotanej w ten problem jest w galerii portalu.
Cóż gdyby nie nudy i przeogromna fantazja to nie mielibyśmy dzisiaj opowieści Winnetou. Zacytuje za viki:
" Sukces powieści polega na tym, że fikcyjne wydarzenia zostały bardzo sugestywnie osadzone w geograficznych, obyczajowych i kulturowych realiach".
To co dopiero tak przyziemny problem jak zdrada, ciąża i chęć by mieć i faceta i forsę od innego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
566 Postów
HeartB
(HeartB)
Wyjadacz
Remigrant napisał:
HeartB napisał:
Post oczywiście glupawo- prowokujący.Tragikomiczne jest to, że opisany \\\" problem\\\" jest wzorem wziętym z realu. Nawet zdjęcie jednej z pan umotanej w ten problem jest w galerii portalu.
Cóż gdyby nie nudy i przeogromna fantazja to nie mielibyśmy dzisiaj opowieści Winnetou. Zacytuje za viki:
\" Sukces powieści polega na tym, że fikcyjne wydarzenia zostały bardzo sugestywnie osadzone w geograficznych, obyczajowych i kulturowych realiach\".
To co dopiero tak przyziemny problem jak zdrada, ciąża i chęć by mieć i faceta i forsę od innego.

------------
Dobrze prawisz Panie. Choć życie codzienne, jako i conocne, jest o wiele bogatsze od fikcji.Fikcja osadzana jest w jakichś ramach. Real rozsadza je nieraz bez żadnych skrupułów.Mowa o Kobietach. Niektórych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok