Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

SOS/POMOCY/Hjelp meg - Norwegia

3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
ingve napisał:
Padlo i na mnie,klatwa,zbieg okoliczności,zazdrosc znajomych,zwykly pech,jesli pech może być zwykly,na dodatek to co po ludziach chodzi,slowem lawina nieszczesc,to idzie jak domino.
Wczoraj zabrali mi prawo jazdy,wiecie kto i za co,glupio się tlumaczyc,ale ja tak naprawdę nie pije,ten raz,od wielu miesięcy,kolega mnie zaprosil ,,, a potem wracałem,a potem już się domyślacie,dzisiaj wlasciciel u którego mieszkam powiedział mi ,ze mam czas do końca stycznia,na wyprowadzenie się,a od przyjazdu z polski nie mam pracy,nie wiem kiedy ja znajde,samochod który stoi nadal 20 km ,będę musial sprzedać,moze ktoś kupi???,bo nie uzyje go i tak na przeprowadzke,tym bardziej,ze nie mam gdzie,a tam minus 15,Jakas firma \"Lindorf\" przysyła mi rachunek na12700 nok ,nie wiem za co??,na koncie zostało mi 1265 koron,nie mam prawa do zasiłku,dlaczego??,bo zrezygnowałem z jakiegoś kursu,\"Podium\" firma co dla NAV wykonuje usługi,udupili mnie,jednym słowem,chyba z tad wyjade,nie potrzebuje pieniędzy,mam ich dość,pomozcie,podpowiedzcie Gdzie mam wyjechać,albo w ogóle jakos pomóżcie,sam nie wiem co robic,do pracy?? nie nie ,zadnej pracy nie chce slyszec o pracy,mam to gdzies.Pozdrawiam was rodacy

Podsumowujac - nudno cos ostatnio na tym forum, napisze jakies glupoty i moze ktos da sie nabrac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Wniosek - przesadzac nalezy z umiarem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
420 Postów

(optymysta)
Wyjadacz
ingve napisał:
Zostalo mi już kilka dni ,te dni to godziny,te godziny to jak minuty,jest wlasnie 22,29 a wiem,ze za chwile,bedzie już kolejny dzień,ranek,to jakby już,sniadanie,nie mam zbytnio co zjeść,slodkie ubóstwo,a było bogactwo,samotnosc,nuda,Fejsbuk -nie interesuje,nuda,mam obrzydzenie do internetu,nagle nikt nie odpowiada jakby wszyscy już wiedzieli,nikt nie chce mi pomoc,zostalem sam.

Co tam zdarzenie i jego skutki ( o ile prawdziwe) Mnie bardziej przeraza ten belkot oralny. Bez przestrzegania zasad jezyka polskiego, spojnosci i z pogarda dla syntaktyki.
Za taka pisownie ta kara co cie spotkala jest niczym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
nie bądź nastepna pizda na tym portalu...zrób to...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
SENTEX napisał:
qantan napisał:
nie bądź nastepna pizda na tym portalu...zrób to...

jasne podaj tylko adres Krzysiek upierdole ci leb i nasram w kadlub .........ale powaznie podaj adres mam ochote pomasowac jakoms szmate ty widze nadajesz sie idealne

już mam się bać ?czy dopiero jak przyjedziesz dzieciaku??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Cortez1 N
(Cortez1)
Wyjadacz
ingve napisał:
Nastepnym razem,gdy na prawde będę w potrzasku,to już na pewno nikt nie pomoze.
Nawet ci którzy znaleźli tu jakies podobieństwo,
Każdy jest mocny ,,w gebie,tylko.
Polak Polakowi wilkiem
Smutne,ale może i dobrze,to nas wyroznia od innych,przez to stajemy się bardziej zaradni
-a potem silniejsi
A nie ,liczyc tylko na jakas pomoc,robic z ludzi frajerow,.
Od pożyczania kasy sa banki,a gdy ktoś jest chory-sluzba zdrowia,
Nie,nie dawałem i nie dam na Owsiaka,marketing na mnie nie działa.

----------
Żart był idiotyczny. Coś mi mówi, że karma wróci.Wtedy też napisz.Posmiejemy się serdecznie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
ingve napisał:
Cortez1 napisał:
ingve napisał:
Nastepnym razem,gdy na prawde będę w potrzasku,to już na pewno nikt nie pomoze.
Nawet ci którzy znaleźli tu jakies podobieństwo,
Każdy jest mocny ,,w gebie,tylko.
Polak Polakowi wilkiem
Smutne,ale może i dobrze,to nas wyroznia od innych,przez to stajemy się bardziej zaradni
-a potem silniejsi
A nie ,liczyc tylko na jakas pomoc,robic z ludzi frajerow,.
Od pożyczania kasy sa banki,a gdy ktoś jest chory-sluzba zdrowia,
Nie,nie dawałem i nie dam na Owsiaka,marketing na mnie nie działa.

----------
Żart był idiotyczny. Coś mi mówi, że karma wróci.Wtedy też napisz.Posmiejemy się serdecznie.

Tak to był taki niby zart,starszy kolego.,możliwe ze z nudow...
A lbo,dlatego,ze czasem czlek co czyta te posty,typu,\"\"podejme kazda prace\"\",czy,szukam jej,ale gdzie???tu na tym lez padole...\"MN\",albo jak od czasu do czasu (Pomozcie),(Pomocy) bo mój maz ma raka!!!! ,,ja tego nie kupuje,nawet jeśli to prawda,to ,to widze,ze ludziska nie zasłużyli na //zycie//,nie zrozumieli tego zycia,jest to oczywiście związane tez z z życiem które prowadzili polacy w Polsce,ci którzy przemieszkali w np.norwegii choćby 12 lat wiedza co mam na myśli,nie jeden \"katol\" odpowie ze to idiotyczny zart ,ale ja nie wieze już w tamtego boga którego wbil mi do glowy ksiądz w dzieciństwie,dawno o nim zapomniałem,tak to był prosty zart,w klimacie tego forum,z kieliszkiem pod reka,moze ktoś się zastanowi i zacznie cos zmieniac ,bedac na dag penge,ruszy dupe,zygam tymi co pisza tu ciemnotę czego nie robili ,a siedząc u mamusi w polsce pozyczaja sąsiada komputer i pisza ...siema Cortez

sentex może jakiś komentarz???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok