Witam serdecznie wszystkich zacnych użytkowników forum " Moja Norwegia "
. Dnia 15.01 lecę do Oslo w celach znalezienia pracy. Mam 31 lat, a za sobą kilkuletnie doświadczenie w branży budowlanej nie ukrywam, że wiedzę mam dość uniwersalną i wszechstronną ze względu podejmowania się przeróżnych modeli pracy na budowie. Zapewniam, że nie jestem zielony w tym temacie. Następnie ostatniego czasu pracowałem przez pewien etap na magazynie tylko nie jako wózkowy, a " picker order " w Suinsbury's w Bristolu. Nie bedę wypisywał moich skill'i w podpunktach wykształconych w drodze życiowych doświadczeń, gdyż dział odnosi się do " dyskusji ogólnej ". Moje pytanie w waszym kierunku brzmi. Czy ktoś z was może mi podać jakiekolwiek namiary, adresy, linki, informacje do najprzeróżniejszych biur,agencji pośrednictwa pracy, kadr rekrutujących na różnorodne stanowiska w magazynach, firm, holdingów, przedsiębiorstw czy konsorcjum gdzie jest duże zapotrzebowanie do pracy w Oslo i Drammen ? A kolejne pytanie aby dostać się na budowę jakieś dowolnej firmy budowlanej w Oslo jakie trzeba spełnić warunki ? mam na myśli ukończenie specjalnych, obowiązkowych i uzupełniających kursów które pozwalają swobodnie poruszać się po dużych Norweskich budowach ? za każde info stokroć dzięki. Pozdrawiam.