Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty

(HanslubMosze)
Stały Bywalec
defenderr napisał:
jasta102 napisał:
nie w Bogu
tylko w tych co na takich operacjach zarobili i zarobią

mowisz pewnie wiesz wiecej niz my ,masz swoje zrodla

A ty pizdencjo jakie masz zrodla? Z linku wynka ze za zrodlo masz ksiazeczke Hong Song Binga " wojna o pieniadz"
Bo i czego sie mozna po tobie spodziewac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
176 Postów
Greg Greg
(Greg1979)
Stały Bywalec
Anna Bak - jestes goracym zwolennikiem PISu. Szanuje to - kazdy ma prawo do swoich przekonan. Jestes rowniez zadowolona z zycia w Norwegii i podoba Ci sie tutejszy system panstwowy. Jak myslisz - jak bardzo filozofia PISu, ich retoryka przyjelaby sie w Norwegii?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
HanslubMosze napisał:
defenderr napisał:
jasta102 napisał:
nie w Bogu

A ty pizdencjo jakie masz zrodla? Z linku wynka ze za zrodlo masz ksiazeczke Hong Song Binga " wojna o pieniadz"

o piesek przylasz i jak zwykle nic nie ma do powiedzenia w temacie tylko ujada z zaplota
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty

(HanslubMosze)
Stały Bywalec
defenderr napisał:
HanslubMosze napisał:
defenderr napisał:
jasta102 napisał:
nie w Bogu

o piesek przylasz i jak zwykle nic nie ma do powiedzenia w temacie tylko ujada z zaplota

"obronnosc Polski wzrasta za prawa i sprawiedliwosci" - taki jest temat.
Powiedz no pizdencjo jaki zwiazek z tematem ma ten twoj mem o zydach?
Jestes kurwa glupi jak but z lewej nogi. Nie ma slow w slowniku ludzi inteligetnych, ktore potrafia wyrazic pogarde jaka dla ciebie zywie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
HanslubMosze napisał:
defenderr napisał:
HanslubMosze napisał:
defenderr napisał:
jasta102 napisał:
nie w Bogu

"obronnosc Polski wzrasta za prawa i sprawiedliwosci" - taki jest temat.
Powiedz no pizdencjo jaki zwiazek z tematem ma ten twoj mem o zydach?
Jestes kurwa glupi jak but z lewej nogi. Nie ma slow w slowniku ludzi inteligetnych, ktore potrafia wyrazic pogarde jaka dla ciebie zywie.

nie interesuja mnie pierwotne uczucia takich robali jak ty mosiek

i na przyszlosc to

milcz jak do mnie mowisz

a jak nie pojoles to masz obrazek

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
114 Posty

(Krowa)
Początkujący
jasta102 napisał:
może inaczej
moim zdaniem nic się nie dzieje przypadkowo
bez przyczyny i pociągnięcia za odpowiedni sznurek

Racje, sie przychyle Tylko co jest przyczyna pociagniecia? Tu wybieram zatrzymac sie na Popperze i jego demarkacyjnym kryterium. Tu lezy powod. No i w mlotku Maslova Czyli w naszej glupocie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Greg1979 napisał:
Anna Bak - jestes goracym zwolennikiem PISu. Szanuje to - kazdy ma prawo do swoich przekonan. Jestes rowniez zadowolona z zycia w Norwegii i podoba Ci sie tutejszy system panstwowy. Jak myslisz - jak bardzo filozofia PISu, ich retoryka przyjelaby sie w Norwegii?

Ta filozofia i retoryka jest tu od dawna i dobrze sie miewa. Nie, nie wszystko mi sie podoba w Norwegii,ale ja przyjezdzajc tu wiedzialam, ze raju nie ma. Nie jestem goracym zwolennikiem PIS, bo nie ze wszystkim sie zgadzam, ale jesli ktos na forum atakuje, wyzywa od psycholi, suczek itp., to potrafie sie ostro odgryzc Wiec jestem klasyfikowana, jako goracy zwolennik, bo tak im prosciej. Jesli jestem goracym zwolennikiem, to jedynie dekomunizacji. Odsuniecia raz na zawsze agentow i czerwonej holoty, ktora dzialala na szkode Polski.Tu akurat z PISem mi po drodze.Poza tym zauwaz, ze w obliczu tego co sie dzieje w Europie, w kolejnych panstwach do wladzy dochodza coraz bardziej radykalne i prawicowe frakcje. Nie widze nic dzwnego w tym, ze i w Polsce wygral w koncu PIS, a ze teraz niejednemu grunt sie pod nogami pali, to placz i lamenty, zamach na demokracje i takie inne pierdoly. Masz przyklad : pierwszy ruch Maciarewicza, to wyslanie 4 samolotow wojskowych i sprowadzenie 149 Polakow z Mariupola, ktorzy od lutego byli olewani przez poprzednkiow. Czy ktos oprocz mnie to zauwazyl, nie, bo to w oczy kole. Lepiej siedziec i pierd....smutki, jak to Maciarewicz przyjdzie i obudzi cie o swicie i wyzwiezie cie gdzies.....pewnie na sybir
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
dekomunizacji się zachciało Pani Annie
to i ja ciekaw kto cuda rozwikła
Siedem cudów braci Kaczyńskich, poczytajcie:

1) Pierwszy cudowny przypadek w życiu Jarosława to zawrotna kariera
jego ojca Rajmunda. Tuż po wojnie żołnierzy AK, rozstrzeliwano,
osadzano w więzieniach, sadzano na nogach od stołka, torturowano, w
najlepszym razie wykluczano z życia społecznego. Tymczasem Rajmund
Kaczyński, żołnierz AK, tuż po wojnie dostaje od stalinowskiej
władzy wypasiony apartament na Żoliborzu, jak na tamte czasy rzecz
poza zasięgiem zwykłego obywatela, nawet szarego członka PZPR.

2) Cud drugi, żołnierz AK, mąż sanitariuszki AK, dostaje posadę
wykładowcy na Politechnice Warszawskiej i oboje żyją sobie z jednej
pensji jak pączki w maśle. W tym czasie gdy w Polsce rządzi Bierut,
a właściwie Stalin rządzi Bierutem, posada dla Akowca na uczelni
brzmi jak ponury żart, jednak rzecz miała miejsce

3) Cud trzeci, rodzą się bliźniaki i jako dzieci akowskiego
małżeństwa, na początku lat 60, kiedy większość dzieci akowców
opłakuje swoich rodziców, albo czeka na ich powrót z więzienia,
nasze orły zabawiają się w reżimowej TV.

4) Cud czwarty. Jarosław Kaczyński jako jedyny działacz opozycji, z
kręgu doradców Lecha Wałęsy nie zostaje internowany.

5) Cud piąty, Jarosław Kaczyński odmawia (tak twierdzi) podpisania
lojalki i jako jedyny opozycjonista odmawiający władzy PRL zostaje
zwolniony do domu, co więcej nikt go nie nęka, w okresie 1982-1989.

6) Cud szósty, Jarosław Kaczyński jako jedyny opozycjonista ma
sfałszowaną teczkę i jako jedyny opozycjonista domagający się
powszechnej lustracji ujawnia swoją teczkę dopiero po naciskach
prasy.

7) Cud siódmy to cud zagadka. Jaki jest związek między ofiarowanym
Rajmundowi Kaczyńskiemu przez PRL apartamentem na Żoliborzu, pracą w
czasach stalinowskich na Politechnice Warszawskiej, karierą filmową
bliźniaków i brakiem internowania Jarosława Kaczyńskiego w stanie
wojennym?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
176 Postów
Greg Greg
(Greg1979)
Stały Bywalec
Lindemans napisał:

Ta filozofia i retoryka jest tu od dawna i dobrze sie miewa. Nie, nie wszystko mi sie podoba w Norwegii,ale ja przyjezdzajc tu wiedzialam, ze raju nie ma. Nie jestem goracym zwolennikiem PIS, bo nie ze wszystkim sie zgadzam, ale jesli ktos na forum atakuje, wyzywa od psycholi, suczek itp., to potrafie sie ostro odgryzc Wiec jestem klasyfikowana, jako goracy zwolennik, bo tak im prosciej. Jesli jestem goracym zwolennikiem, to jedynie dekomunizacji. Odsuniecia raz na zawsze agentow i czerwonej holoty, ktora dzialala na szkode Polski.Tu akurat z PISem mi po drodze.Poza tym zauwaz, ze w obliczu tego co sie dzieje w Europie, w kolejnych panstwach do wladzy dochodza coraz bardziej radykalne i prawicowe frakcje. Nie widze nic dzwnego w tym, ze i w Polsce wygral w koncu PIS, a ze teraz niejednemu grunt sie pod nogami pali, to placz i lamenty, zamach na demokracje i takie inne pierdoly. Masz przyklad : pierwszy ruch Maciarewicza, to wyslanie 4 samolotow wojskowych i sprowadzenie 149 Polakow z Mariupola, ktorzy od lutego byli olewani przez poprzednkiow. Czy ktos oprocz mnie to zauwazyl, nie, bo to w oczy kole. Lepiej siedziec i pierd....smutki, jak to Maciarewicz przyjdzie i obudzi cie o swicie i wyzwiezie cie gdzies.....pewnie na sybir [/quote]

Anna Bak - samoloty po Polakow OK - duzy Plus. A podobal Ci sie Glinski w TVP Info lub ulaskawienie Kamiskiego zanim wyrok wydal sad?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok