Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

194 Posty

(HanslubMosze)
Stały Bywalec
defenderr napisał:
Krowa napisał:
jasta102 napisał:
może inaczej
moim zdaniem nic się nie dzieje przypadkowo
bez przyczyny i pociągnięcia za odpowiedni sznurek

Racje, sie przychyle Tylko co jest przyczyna pociagniecia? Tu wybieram zatrzymac sie na Popperze i jego demarkacyjnym kryterium. Tu lezy powod. No i w mlotku Maslova Czyli w naszej glupocie

Powiedz no kobieto lekkich obyczajow jaki zwiazek z popperyzmen ma ten twoj mem o ksiazeczce smiesznego chinczyka Hong Song Binga, co to twierdzil, ze prawie wszystkie banki panstwowe sa wlasnoscia Rotshschildow, ktorzy to kontroluja je za posrednictwem BIC? Przeczytac "wojny o pieniadz" zapewne nie przeczytalas, ale wkleic glupoty to pierwsza.
Analogia z mlotkiem Maslowa az nadto ooczywista.

Wiem, zes z angielskim na bakier ale tlumacza uzywac potrafisz, Nim cos znow pierdolniesz przelec wszystkie punkty i na koniec zadaj sobie pytanie czy wciaz warto publikowac.
homepages.wmich.edu/~korista/baloney.html

Gdyby pisanie bylo proste jak sranie to bylabys tu autorytetem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
jasta102 napisał:
- Różne się rzeczy zdarzały w polityce. Kaligula mianował konia konsulem, a ten pan, co stoi przy Macierewiczu trochę wygląda na Chińczyka. Nie wiem, czy to fotomontaż - powiedział Superstacji Stefan Niesiołowski.

W ten sposób Niesiołowski skomentował wybór 20-letniego roku Edmunda Jannigera na stanowisko doradcy w Ministerstwie Obrony Narodowej.
Co, zdaniem Niesiołowskiego, może doradzić Macierewiczowi nowy doradca?
- Wysłać komandosów i ściągnąć wrak siłą albo sprawę postawić jasno. Może udałoby się porwać Putina na przykład. Nie wiem co... będzie się wzorował na przykładzie Eichmanna

Czytaj więcej na dzikikraj.interia.pl/wyjete-z-sieci/news...;utm_campaign=chrome

a ten co ??? Golda Meir?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
a swirek to cos ma jakis kompleks nizszosci ze taki agresywny
usiluje odreagowac na forum jak go codziennie ponizaja ludzie bez szkoly nawet
jeszcze nigdy nie napisal normalnego posta trzymajac sie tematu tylko wiecznie atakuje wszystkich innych na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty

(HanslubMosze)
Stały Bywalec
defenderr napisał:
a swirek to cos ma jakis kompleks nizszosci ze taki agresywny
usiluje odreagowac na forum jak go codziennie ponizaja ludzie bez szkoly nawet
jeszcze nigdy nie napisal normalnego posta trzymajac sie tematu tylko wiecznie atakuje wszystkich innych na forum

Widzisz kanalio jak plyniesz? Wystarczy sprawdzic historie by dowiesc, ze przynajmniej 1 post byl na temat, wiek kantyfikator "nigdy" jest bezzasadny, ergo juz sie mijasz z prawda.
A ty mendo probujesz robic zarzut z tego co tobie zostalo zarzucone. I nie atakuje wszystkich, gdyz to technicznie bardzo trudne - atakuje ciebie, bo jak kon z klapkami na slepiach kroczysz utarta sciezka, a rzeczywistosc opisujesz jednowymiarowo jak slepiec dotykajacy slonia.
Gardze toba jak nikim.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
tylko potwierdzasz co napisalem powyzej
a teraz swoim zwyczajem usun konto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty

(HanslubMosze)
Stały Bywalec
defenderr napisał:
tylko potwierdzasz co napisalem powyzej
a teraz swoim zwyczajem usun konto

A co ty mogles napisac? samodzielnie czyli bez netu nie istniejesz. Twoje posty to albo zlosliwosci napisane monosylabami cechujacymi dyslektyka i polanalfabete albo memy skopiowane z innych portali badz linki do nich.
Wszelkie dluzsze elaboraty sa przez ciebie zapozyczone i publikowane bez podania autpra badz zrodla - co wielokrotnie ci udowodnilem na tym portalu.
Jako, ze ludzka pamiec jest zawodna to zwracam sie do innych- czy ktokolwiek moze przytoczyc jakas analize autorstwa owego osobnika?
Jesli tak, to ide o zaklad, ze rozbierajac ja na 2 najwyzej 3 czesci znajde ich autorow w sieci.

Sapkowski napsal kiedys powiec, ktorej tytul swietnie opisuje twoj pobyt na MN - "czas pogardy"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
tylko taki ograniczony i niedorosniety cwok jak ty ujawnia swoje poglady na jakims zjebanym portalu spolecznosciowym
a moje przekonania i moje zdanie znaja tylko przyjaciele i znajomi a ty niezaliczasz sie nawet do znajomych mojego psa

swirek a dlaczego usunoles wczesniejsze konta
bo ci udowodnilem zes jelop i tyle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty

(HanslubMosze)
Stały Bywalec
defenderr napisał:
tylko taki ograniczony i niedorosniety cwok jak ty ujawnia swoje poglady na jakims zjebanym portalu spolecznosciowym
a moje przekonania i moje zdanie znaja tylko przyjaciele i znajomi a ty niezaliczasz sie nawet do znajomych mojego psa

swirek a dlaczego usunoles wczesniejsze konta
bo ci udowodnilem zes jelop i tyle

Rozumiem, ze to co zamieszczasz nie odzwierciedla twoich pogladow, nie jest misja w walce z lewakami? Coraz bardziej sie zapetlasz probujac wyplynac na powierzchnie gowna w ktorym toniesz. A wyimaginowanych przyjaciol mozna leczyc srodkami farmakologicznymi.
Zadziwiajace, ze menda, ktora zlikwidowala juz ze 30 kont ma czelnosc robic z tego zarzut innym.
JA likwiduje konta z nudow- ty gdy zostaniesz skompromitowany lub czesciej gdy sam sie skompromitujesz.

Napisz ladacznico lub zacytuj choc jedna rzecz jaka udowodnilas? Jak dotad to wciaz nie widze pozwu w twoim slynnym postepowaniu adhezyjnym wobec gabrysia. Odszkodowanie mialo go zrujnowac a od roku tylko dopisujesz do jego postow, ze to zlodziej i damski bokser.
Jestes rasowa wsza z szeroka geba.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
A ja bym wrocil do tematu watku czyli ze pod rzadami PiS obronnosc kraju wzrasta.

Tow. Macierewicz zapowiedzial wlasnie intensywne prace nad budowa jednostek obrony terytorialnej...
Ale teraz pytanie, czy maja to byc jednostki podlegle Armii i bedace jej integralna czescia, czy moze jednostki ochotnicze, takie dla patriotycznie nastawionej polskiej mlodzierzy?

A wzorzec bedziemy czerpac skad? Patrole robotniczo-chlopskie?
ORMO?

Czy moze nie bedziemy sie rozdrabniac i po prostu pojedziemy otwartym tekstem wedle najlepszych i sprawdzonych wzorcow: Sturmabteilung

Kolejna rzecz ktora w obu przypadkach sie powiela. Nie wiem, czy to nie najwyzszy czas aby odpalac Leopardy i upomniec sie o slusznie nam przynalezne Zaolzie. Malymi kroczkami prosze Panstwa, malymi kroczkami. Na poczatek taki malutki Anschluss Zaolzia...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok