Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
114 Posty

(Krowa)
Początkujący
Tak mowie tylko..........jako prosty chlopina
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
moja teoria jest taka
komuś bardzo zależało do 1989 aby komunizm upadł
i zorganizował to
na pewno nie byli to obywatele Wałęsa Reagan, czy Wojtyła
także i tym razem komuś zależało, aby rządził ten co rządzi
to nie wiedza dla malućkich
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Krowa napisał:
Lindemans napisał:
Krowa napisał:
Lindemans napisał:
DariuszWysocki napisał:
pis psychoza i spisek

No i ten "pschiczny" Maciarewicz, jak tylko objal urzad, to sie nie pierd...., tak jak PO, tylko wyslal wczoraj 4 samoloty wojskowe i sciagnal z Mariupola 149 Polakow, ktorych PO olewalo od lutego. To pierwszy jego "psychiczny" wyskok Mam nadzieje na nastepne

Takich przytakujacych mu pieskow (suczek) jak Ty to on ma duzo. I jeszcze bedzie mial przez chwile Tylko jak zacznie robic czystki wsrod was to zaczniecie inaczej szczekac
Szkoda jednak, bo Polska potrzebuje rozwoju a nie powrotu do komunistycznego zamordyzmu i rzadow jedynie slusznie myslacej parti.
Czystki w mediach, czyli usuwanie niewygodnych jest naprawde godne przodujacego panstwa europejskiego. Brak wyobrazni jednak u takich pieskow jak ty, nie pozwala przyjac mysli, ze czyszczacy dzis moze stac sie czyszczonym jutro. To za trudne jest
Tak wiec................czekamy na wiecej

A ten znowu swoje spiewki o niewygodnych hehehe Na czole by ci napisali, ze komunistycznych agentow, a ty i tak bedziesz kwiczal "niewygodnych, niewygodnych"

Chlopino prosty, ja zauwazylam, ze Maciarewicz sprowadzil natchmiast Polakow, ktorych poprzednia wladza miala w dupie, z Mariupola, jak tylko objal urzad. A ty jak nakrecony bredzisz na inny temat.

I jeszcze jedno, suczek, to poszukaj sobie w rodzinie, najlepiej najblizszej. Przeciez to pisiory maja byc chamskie, napastliwe, agresywne....Co wiec znacza takie ataki w wykonaniu "antypisiora"

Wiesz? slonko?, bez znaczenia dla mnie to co piszesz Po prostu sie nie liczysz

Ufff, co za ulga to moze juz wiecej nie przylaz, nie cytuj moich wypowiedzi i sie do nich nie odnos, matolku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
114 Posty

(Krowa)
Początkujący
jasta102 napisał:
moja teoria jest taka
komuś bardzo zależało do 1989 aby komunizm upadł
i zorganizował to
na pewno nie byli to obywatele Wałęsa Reagan, czy Wojtyła
także i tym razem komuś zależało, aby rządził ten co rządzi
to nie wiedza dla malućkich

Oj, to troszke tak jakbys w Bogu szukal wyjasnienia. To chyba nie jest jednak takie proste
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
114 Posty

(Krowa)
Początkujący
Lindemans napisał:
Krowa napisał:
Lindemans napisał:
Krowa napisał:
Lindemans napisał:
DariuszWysocki napisał:
pis psychoza i spisek

No i ten "pschiczny" Maciarewicz, jak tylko objal urzad, to sie nie pierd...., tak jak PO, tylko wyslal wczoraj 4 samoloty wojskowe i sciagnal z Mariupola 149 Polakow, ktorych PO olewalo od lutego. To pierwszy jego "psychiczny" wyskok Mam nadzieje na nastepne

Takich przytakujacych mu pieskow (suczek) jak Ty to on ma duzo. I jeszcze bedzie mial przez chwile Tylko jak zacznie robic czystki wsrod was to zaczniecie inaczej szczekac
Szkoda jednak, bo Polska potrzebuje rozwoju a nie powrotu do komunistycznego zamordyzmu i rzadow jedynie slusznie myslacej parti.
Czystki w mediach, czyli usuwanie niewygodnych jest naprawde godne przodujacego panstwa europejskiego. Brak wyobrazni jednak u takich pieskow jak ty, nie pozwala przyjac mysli, ze czyszczacy dzis moze stac sie czyszczonym jutro. To za trudne jest
Tak wiec................czekamy na wiecej

A ten znowu swoje spiewki o niewygodnych hehehe Na czole by ci napisali, ze komunistycznych agentow, a ty i tak bedziesz kwiczal "niewygodnych, niewygodnych"

Chlopino prosty, ja zauwazylam, ze Maciarewicz sprowadzil natchmiast Polakow, ktorych poprzednia wladza miala w dupie, z Mariupola, jak tylko objal urzad. A ty jak nakrecony bredzisz na inny temat.

I jeszcze jedno, suczek, to poszukaj sobie w rodzinie, najlepiej najblizszej. Przeciez to pisiory maja byc chamskie, napastliwe, agresywne....Co wiec znacza takie ataki w wykonaniu "antypisiora"

Wiesz? slonko?, bez znaczenia dla mnie to co piszesz Po prostu sie nie liczysz

Ufff, co za ulga to moze juz wiecej nie przylaz, nie cytuj moich wypowiedzi i sie do nich nie odnos, matolku

Oczywiscie sloneczko. Dla ciebie wszystko
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
nie w Bogu
tylko w tych co na takich operacjach zarobili i zarobią
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
114 Posty

(Krowa)
Początkujący
Chyba jednak w Boga, bo teori jest wiele a evidens...................zadnych. No i odwieczny problem jajka i kury Czas chyba wiec zawinac sie w latajacy makaron i.................zyc. Tak dlugo jak sie da...............bo nie da sie za dlugo a juz na pewno nie wiecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
jasta102 napisał:
nie w Bogu
tylko w tych co na takich operacjach zarobili i zarobią

mowisz pewnie wiesz wiecej niz my ,masz swoje zrodla
Zgłoś wpis