Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Skandaliczna kara za gwałt na 14- letniej dziewczynie w Norwegii - Norwegia

810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
Imigranci z Afryki, którzy dokonali brutalnego gwałtu na 14-letniej dziewczynie zostali skazani przez norweski sąd na 10 i 17 miesięcy pozbawienia wolności. Jeden z nich całkowicie uniknął więzienia.

telewizjarepublika.pl/imigranci-zgwalcil...spoleczne,25564.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
ingve napisał:
Krol Danii ...nie pisnal bo ma to w d....

Nie dziwie sie ze krol dunski nie pisnal. W Danii jest krolowa a jej mezem jest ksiaze.

Wiedza o swiecie sie klania. O Polsce wiesz na pewno wszystko i swoich przodkow wyliczysz do 99 pokolenia wstecz.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Trzeba jasno i bez poprawności politycznej powiedzieć, ze to są muzułmanie, bo imigrant z Afryki brzmi zbyt ogólnie. A niestety ciemne masy "inteligencji" za imigranta z Afryki bedą uważały czarnoskórego Kameruńczyka czy przykładowo Senegalczyka, chociaż nie sa to muzułmanie.
Zapomni sie jednak lub zupełnie nie weźmie pod uwagę, ze mogli to byc obywatele krajów Maghrebu.
Norwegia nie tylko nie chce ujawnić ich nazwisk, ale np. w Aftenposten nie ma słowa na temat tego skandalicznego wyroku.
Cudowna, kochana i opiekuńcza Norwegia. Cóż chcieć wiecej. Zapoznajmy sie i bądźmy otwarci na obce kultury.
Szkoda tylko tej dziewczynki, bo ani 300 godzin samfunsstraff, ani 16 i 17 miesięcy w więzieniu nie usunie jej traumy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Cebulo
Ile dostał polski żyd o polskim nazwisku za wydupcenie 13 letniej dziewczynki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Kretynie,
Tu jest mowa o norweskim wymiarze sprawiedliwości. Lecz ty jak i reszta twojej śmiesznej i skretynialej bandy Łysego macie problemy z czytaniem.
Tępakom waszego pokroju muslimy powinny zorganizować gang bang i porządnie przeorać.
Jestem przekonana, ze wysoki sąd norweski nie uznałby tego za przestępstwo, tylko za nagrodę dla was.
Nie oczekuję, ze zrozumiesz różnice pomiędzy polskim i norweskim wymiarem sprawiedliwości.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Hilton napisał:
Kretynie,
Tu jest mowa o norweskim wymiarze sprawiedliwości. Lecz ty jak i reszta twojej śmiesznej i skretynialej bandy Łysego macie problemy z czytaniem.

Jasta, przyznaj sie bez bicia - kiedy bande zalozyles?
I dlaczego ja, twoja pierwsza fanka, nic na ten temat nie wiem?
I dlaczego jest ta banda nazywa sie banda Lysego?

Zlotousta widac ma jak zwykle wiadomosci z pierwszej reki, a zaintersowani nic nie wiedza.
Wstydz sie, Jasta!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Hilton napisał:
Kretynie,
Tępakom waszego pokroju muslimy powinny zorganizować gang bang i porządnie przeorać.
Jestem przekonana, ze wysoki sąd norweski nie uznałby tego za przestępstwo, tylko za nagrodę dla was.
Nie oczekuję, ze zrozumiesz różnice pomiędzy polskim i norweskim wymiarem sprawiedliwości.

dołożyć do tego załatwienie sobie u polskiego dochtora lipnej historii złamania nogi bądź karku i otrzymujemy piękną polską cebulę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
A mnie martwi fakt, ze Hilton zaczyna "rownac do poziomu forum"...
Zwlaszcza to slownictwo...

UWAGA, merytorycznie nie komentuje, bo o sprawie nic mi nie wiadomo, poza jakims linkiem do jakiegos watpliwej wiarygodnosci portalu. Wiec sie nie wypowiadam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
WujekJanek napisał:

lepiej zacznij się martwić, że jest to jedno z forów o najwyższym poziomie jakie udało mi się spotkać
chcesz może adres na forum gdzie gromadzi się Polonia z całego świata i może masz ochotę posłuchać?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
jasta102 napisał:
WujekJanek napisał:

lepiej zacznij się martwić, że jest to jedno z forów o najwyższym poziomie jakie udało mi się spotkać
chcesz może adres na forum gdzie gromadzi się Polonia z całego świata i może masz ochotę posłuchać?

Janku, z calego serca dziekuje za dobre checi, ale chyba raczej nie...

Polonia w Norwegii jaka jest kazdy widzi, ma swoj "rys charakterystyczny", ale naprawde jest OK. Oczywiscie my i Norwegowie pochodzimy z roznych kultur, wiec my ich odbieramy jako glupkow pozbawionych ludzkich uczyc, a oni nas jako wiecznie zestresowanych idiotow... ale to tylko tyle. Naprawde TYLKO tyle.
Notomiast zetknalem sie w swoim zyciu z Polonia w roznych miejscach i naprawde uwazam, ze pomimo iz statystyczny Polak w Norwegii to pan Benek w berecie robiacy na budowie, to i tak norweska polonia to ARYSTOKRACJA.

Gdy zetknalem sie podczas bardzo krotkiego pobytu w USA z tamtejsza Polonia, to naprawde, ale to naprawde wstyd mi bylo za swoj paszport...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok