WujekJanek napisał:
jasta102 napisał:
WujekJanek napisał:
A mnie martwi fakt, ze Hilton zaczyna "rownac do poziomu forum"...
Zwlaszcza to slownictwo...
lepiej zacznij się martwić, że jest to jedno z forów o najwyższym poziomie jakie udało mi się spotkać
chcesz może adres na forum gdzie gromadzi się Polonia z całego świata i może masz ochotę posłuchać?
Janku, z calego serca dziekuje za dobre checi, ale chyba raczej nie...
Polonia w Norwegii jaka jest kazdy widzi, ma swoj "rys charakterystyczny", ale naprawde jest OK. Oczywiscie my i Norwegowie pochodzimy z roznych kultur, wiec my ich odbieramy jako glupkow pozbawionych ludzkich uczyc, a oni nas jako wiecznie zestresowanych idiotow... ale to tylko tyle. Naprawde TYLKO tyle.
Notomiast zetknalem sie w swoim zyciu z Polonia w roznych miejscach i naprawde uwazam, ze pomimo iz statystyczny Polak w Norwegii to pan Benek w berecie robiacy na budowie, to i tak norweska polonia to ARYSTOKRACJA.
Gdy zetknalem sie podczas bardzo krotkiego pobytu w USA z tamtejsza Polonia, to naprawde, ale to naprawde wstyd mi bylo za swoj paszport...
Macie takie własnie zdanie z Jasta o Polakach bp mieszkacie z jakimiś alkoholikami w piwnicy, pracujecie po 15 godzin i z mieszkania nie wychodzicie w dni wolne. W USA się wstydziłeś? Nic dziwnego Jasta tam przebywał.
Zestresowany idiota? tak? Który norweg bez psychotropa z łóżka wstaje?