Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
pewnie łatwiej i szybciej będzie kiedy wskażesz kraje, w których ze wstydu się nie chce zjeść polskiego paszportu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
jasta102 napisał:
pewnie łatwiej i szybciej będzie kiedy wskażesz kraje, w których ze wstydu się nie chce zjeść polskiego paszportu

No nie przesadzajmy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
przesadźmy jednak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
defenderr
(defenderr)
Maniak
WujekJanek napisał:
A mnie martwi fakt, ze Hilton zaczyna "rownac do poziomu forum"...
Zwlaszcza to slownictwo...

UWAGA, merytorycznie nie komentuje, bo o sprawie nic mi nie wiadomo, poza jakims linkiem do jakiegos watpliwej wiarygodnosci portalu. Wiec sie nie wypowiadam.

przecdiez to nie jest TVN

ale widac ze inteligencja nie grzeszysz ,a wystarczylo poszukac

www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=503578479815448&id=240638706109428

www.infowars.com/norway-immigrants-bruta...h-community-service/

redicecreations.com/article.php?id=34643
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
366 Postów

(nazwauzytkownikajuzistnie)
Stały Bywalec
WujekJanek napisał:
jasta102 napisał:
WujekJanek napisał:
A mnie martwi fakt, ze Hilton zaczyna "rownac do poziomu forum"...
Zwlaszcza to slownictwo...

lepiej zacznij się martwić, że jest to jedno z forów o najwyższym poziomie jakie udało mi się spotkać
chcesz może adres na forum gdzie gromadzi się Polonia z całego świata i może masz ochotę posłuchać?

Janku, z calego serca dziekuje za dobre checi, ale chyba raczej nie...

Polonia w Norwegii jaka jest kazdy widzi, ma swoj "rys charakterystyczny", ale naprawde jest OK. Oczywiscie my i Norwegowie pochodzimy z roznych kultur, wiec my ich odbieramy jako glupkow pozbawionych ludzkich uczyc, a oni nas jako wiecznie zestresowanych idiotow... ale to tylko tyle. Naprawde TYLKO tyle.
Notomiast zetknalem sie w swoim zyciu z Polonia w roznych miejscach i naprawde uwazam, ze pomimo iz statystyczny Polak w Norwegii to pan Benek w berecie robiacy na budowie, to i tak norweska polonia to ARYSTOKRACJA.

Gdy zetknalem sie podczas bardzo krotkiego pobytu w USA z tamtejsza Polonia, to naprawde, ale to naprawde wstyd mi bylo za swoj paszport...

Macie takie własnie zdanie z Jasta o Polakach bp mieszkacie z jakimiś alkoholikami w piwnicy, pracujecie po 15 godzin i z mieszkania nie wychodzicie w dni wolne. W USA się wstydziłeś? Nic dziwnego Jasta tam przebywał.
Zestresowany idiota? tak? Który norweg bez psychotropa z łóżka wstaje?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
ingve napisał:
Dla swiadomosci @j.satana,,jeśli satan ja posiada???
Kto dokonuje koronacji krolow ???
Kosciol,moze to być kosciol narodowy,katolicki, lub inny,w Norwegii jest to kosciol Norweski.
Biskup tego kościoła..
Wedlug jakiej tradycji,jakiej wiary????....jakich przykazan?????
Dlaczego wiec królowie lamia te prawa,maja to w dupie...????
To jest glownym pytaniem???, w Polsce już ich nie ma,ale tu sa,lecz nic nie robia w obronie swojego ludu,a slepi nie sa i głusi tez nie sa na to co się dzieje w ich krolestwie

Idioto koronowany ( kronidiot ) twoja wiedza nie uaktualizowala sie od lat. Poczytaj sobie gamoniu cokolwiek np ulubiona tutaj skarbnice wiedzy wiki abo cus innego to sie zaskoczysz ze tak malutko wisz.
Ostatni krol norweski koronowany byl w 1906 roku przez biskupa i premiera. W Norwegii jak i innych krajach europejskich odeszlo sie od koronowania daaawno temu. Istnieje tzw. blogoslawienstwo. Jedynie monarcha angielski jest nadal koronowany. Tyle meritum.
No a na koniec mojej rozgaworki z toba polaczku to otworz se twoja malutka glowenke na odrobine humoru.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
napisał:

Rodzi się pytanie co na to królowie w Europie????

Krolowie i Krolowe w Europie moga sobie przyjac ludzikow na audiencji i posciskac sobie raczki glow panstw. Skladaja tez podpisy na podsuwane im dokumenty. Otwieraja obrady parlamentu i przemawiaja do narodu w nowy rok. Acha, jeszcze sie usmiechaja i machaja raczkami jezeli nie sa zmeczeni lub starzy. Ich rola jest tylko reprezentacyjna i nie wypowiadaja sie na tematy polityczne. Nieslychanym jest zeby krol mial inne zdanie niz zdanie parlamentu bo sa dobrze wychowani i cywilizowani.
Wot i to cala prawda.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok