Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
194 Posty

(HanslubMosze)
Stały Bywalec
born napisał:
Marcin15 napisał:
Witam , chce sie zapytac ile czasu zajmnie mi zarobienie na dom w norwegii?
dom chce w polsce ale zarobic w norwegi
Pisze temat bo mam juz dosyc, mieszkam na wsi i mam znajomego co pracuje w norwegii i mowi ze tak duzo zarabia ze nie wie co z pieniedzmi robic ale roboty nie chce zalatwic
i nie chce powiedziec gdzie pracuje ani nic
ale faktycznie jest bogaty bo raz w sklepie jak mu portfel spad na ziemie to tam chyba bylo z 50 tysiecy bo az sie domknac nie chcial potem jak podniosl
dom juz pobudowal i faktycznie kase ma bo teraz kupil kłada i skuter dla dzieciakow
a ja nawet na rower nowy nie mam
mowi ze roboty tyle ze szukac nawet nie trzeba bo norwedzy sami polakow szukaja bo wiedza ze sa dobrzy fahowcy we wszystkim, powiedzial ze jak pokazal paszport to nie pytali o nic go tylko od razu mial prace
powiedzcie mi czy warto jechac i jesli tak to gdzie? a najlepiej to prosze o namiary o prace tylko na priv zeby inni nie zobaczyli i mi nie zajeli miejsca

MOŚKU-WIRKU WSTECZNY! DO BUDY! BŁAŹNIE!

Durniu, popatrz na frazeologie tego tumana. To marna prowokacja, bez znamion wiarygodnosci jezykowej o merytorycznej nie wspominajac. By byc prowokatorem nalezy miec pewien poziom inteligencji. Choc moze na psy pokroju narodowcow takie glupoty wystarcza.
Dosc przeczytac 2 zdania, by to zignorowac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
323 Posty
John Born
(born)
Stały Bywalec
HanslubMosze napisał:
born napisał:
Marcin15 napisał:
Pisze temat bo mam juz dosyc, mieszkam na wsi i mam znajomego co pracuje w norwegii i mowi ze tak duzo zarabia ze nie wie co z pieniedzmi robic ale roboty nie chce zalatwic
ale faktycznie jest bogaty bo raz w sklepie jak mu portfel spad na ziemie to tam chyba bylo z 50 tysiecy bo az sie domknac nie chcial potem jak podniosl
dom juz pobudowal i faktycznie kase ma bo teraz kupil kłada i skuter dla dzieciakow
mowi ze roboty tyle ze szukac nawet nie trzeba bo norwedzy sami polakow szukaja bo wiedza ze sa dobrzy fahowcy we wszystkim, powiedzial ze jak pokazal paszport to nie pytali o nic go tylko od razu mial prace
powiedzcie mi czy warto jechac i jesli tak to gdzie? a najlepiej to prosze o namiary o prace tylko na priv zeby inni nie zobaczyli i mi nie zajeli miejsca

Durniu, popatrz na frazeologie tego tumana. To marna prowokacja, bez znamion wiarygodnosci jezykowej o merytorycznej nie wspominajac. By byc prowokatorem nalezy miec pewien poziom inteligencji. Choc moze na psy pokroju narodowcow takie glupoty wystarcza.

NO WŁAŚNIE BŁAŹNIE, DEBILU JESTEM PEWIEN ŻE TO TWÓ TEKST(!) NA WIĘCEJ CIĘ NIESTAĆ! BŁAZEN KTÓRY SZUKA BŁAZNÓW. JESZCZE JASTY TU BRAKUJE.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
born napisał:
HanslubMosze napisał:
born napisał:
Marcin15 napisał:

NO WŁAŚNIE BŁAŹNIE, DEBILU JESTEM PEWIEN ŻE TO TWÓ TEKST(!) NA WIĘCEJ CIĘ NIESTAĆ! BŁAZEN KTÓRY SZUKA BŁAZNÓW. JESZCZE JASTY TU BRAKUJE.

i krystiana brakuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
194 Posty

(HanslubMosze)
Stały Bywalec
born napisał:

Relacjami pomiedzy poznaniem a rzeczywistoscia zajmuje sie epistemologia.
Wiem, ze to za trudne slowo dla osobnika piszacego monosylabami i majacego problem ze zdaniami podrzednie- zlozonymi ale ja niestety nie jestem w stanie zasypac brakow w edukacji jaki sobie narobiles uciekajac ze szkoly i przesiadujac z inwentarzem rodzicow.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
323 Posty
John Born
(born)
Stały Bywalec
HanslubMosze napisał:
born napisał:

Wiem, ze to za trudne slowo dla osobnika piszacego monosylabami i majacego problem ze zdaniami podrzednie- zlozonymi ale ja niestety nie jestem w stanie zasypac brakow w edukacji jaki sobie narobiles uciekajac ze szkoly i przesiadujac z inwentarzem rodzicow.

COKOLWIEK NAPISZESZ,COKOLWIEK POWIESZ TO WSZYSTKO OBRACA SIĘ PRZECIWKO TOBIE! BŁAŹNIE PEJSIASTY! TO TAK JAKBYŚ PISAŁ SWOJĄ AUTOBIOGRAFIĘ. JAK TO I TU JEST PRZYJMOWANE? ANO POLICZ ŁAPKI, ILE DOSTAJESZ. I NIE SZUKAJ ZIELONYCH.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
born napisał:
HanslubMosze napisał:
born napisał:

COKOLWIEK NAPISZESZ,COKOLWIEK POWIESZ TO WSZYSTKO OBRACA SIĘ PRZECIWKO TOBIE! BŁAŹNIE PEJSIASTY! TO TAK JAKBYŚ PISAŁ SWOJĄ AUTOBIOGRAFIĘ. JAK TO I TU JEST PRZYJMOWANE? ANO POLICZ ŁAPKI, ILE DOSTAJESZ. I NIE SZUKAJ ZIELONYCH.

Przywialo trolla z fejsa co się lajkami podnieca.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty

(Marcin15)
Wiking
Witam to ja, autor posta
wybaczcie ale musialem usunac konto gdyz spotkala mnie pewna nieprzyjemnosc
a mianowicie dostalem wiadomosc od jednego uzytkownika ze jak przyjade do norwegii to mnie znajda i dostane wpier... za to ze zabieram prace , tak sie przestraszylem ze usunalem szybko konto
cos pisal ze razem z jakims pogromca kotow kobiet i dzieci mnie znajdzie , ze zna jeszcze jakiegos schizofrenika i damskiego boksera . jak mnie dopadna to koniec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty

(Marcin15)
Wiking
nie daje jednak za wygrana, duzo czytalem o norwegii i wiem ze tam warto pojechac,nie jade sam, krzychu wlasnie wrocil z holandii , on ma wolswagena,juz transport mamy hehe
chcemy do tego wolzwagena doczcepic przyczepe taka turystyczna bo sasiad ma i mowi ze pozyczy ale za to potem mamy go sciagnac do pracy
dzis dospawalismy hak do samochodu zeby przyczepe moc dopiac
krzychu w szklarni robil , mowi ze ze 100 hektrow miala i ze raz jak sie jeden zgubil to go do tej pory szukaja
pelnego golfa ogorkow przywiozl, i teraz chociaz bedzie prowiant na droge
mamy juz jedno upatrzone miejsce ale nie chce zdradzac gdzie to jest bo boje sie tego kociego pasterza ze nas namierzy
powiedzcie co jeszcze warto zabrac ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty

(Marcin15)
Wiking
a to ze dostalem ta wiadomosc z pogrozkami to tylko o tym swiadczy ze praca jest bo jak by nie bylo to by nikt sie nie bal ze zabiore hehe
wiec widze ze stanowimy bardzo duze zagrozenie dla reszyt ja razem z kolega,uspokoje was jednak , nikomu pracy nie bedziemy zabierac
mamy juz swoj pomysl i ruszamy z biznesem od razu pelna para
jak dobrze pojdzie to bedziemy zatrudniac tylko Polakow, bo jak Polak Polakowi nie pomoze to kto?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty

(Marcin15)
Wiking
ile mozna zabrac ziemniakow do norwegii i spirytusu ? potrzebuje ta informacje bo troche bym chcial wziac na handel
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok