Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

inkasso z dobrej pracy - Norwegia

3 Posty
Czester28
(Czester28)
Wiking
WItam. Mam pytanie dostalem wezwanie do zaplaty z kredinora finans as ze mam zaplacic 11 000 nk. Na liscie jest moj adres ale zamiast imienia i nazwiska Dobra Praca SP Z.o.o. z ktora nie mialem nigdy do czynienia... WIe ktos cos na ten temat? to jakis trolling i falszywe wezwania do zaplaty? prosze o odp dziekiuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Czester28 napisał:
WItam. Mam pytanie dostalem wezwanie do zaplaty z kredinora finans as ze mam zaplacic 11 000 nk. Na liscie jest moj adres ale zamiast imienia i nazwiska Dobra Praca SP Z.o.o. z ktora nie mialem nigdy do czynienia... WIe ktos cos na ten temat? to jakis trolling i falszywe wezwania do zaplaty? prosze o odp dziekiuje

Musisz zaplacic, nie ma wyjscia.
To teraz taka akcja Policyjna, aby wylapac ciekawskich, ktorzy otwieraja cydze listy. Przeciez list byl do firmy Dobra Praca Sp.z o.o, nie do Ciebie, prawda?
W liscie jest zatopiony mikrochip ktory zrobil Ci zdjecie jak go otwierales i czytales, wyslal to przez satelite do Policji, Prokuratuty, NASA i na Kreml tez, a teraz musisz zaplacis kare administracyjna 11.000,-kr za czytanie cudzych listow.

Nie no, powaznie mowie, nie zartuje...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3 Posty
Czester28
(Czester28)
Wiking
w tamtym temacie nic nie ma poza tym ze jest taka firma. Nikt nie dostal takiego listu ??
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Czester28 napisał:
w tamtym temacie nic nie ma poza tym ze jest taka firma. Nikt nie dostal takiego listu ??
Przeciez ci napisali, ze list nie jest do ciebie. Idziesz na poczte, oddajesz ten list, mowisz, ze nikt taki pod tym adresem nie mieszka i po problemie.

A tak ogolnie, to listow, co nie sa zaadresowane do ciebie, to sie nie otwiera i nie czyta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Dla świętego spokoju ja bym zapłacił, 11 000 kr to dużo, ale jak ci dojdą odsetki, koszty komornika, sprawy w sądzie to i kwota o jedno zero może być wyższa. Lepiej dmuchać na zimne.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
83 Posty
druch dryh
(druch)
Początkujący
betale betale betale
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok