Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(9705 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Zakumalam siostro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
Hilton może nie siedzę tak w wątkach jak Ty., napisałam ogólnie o obydwu .Fulcasco nigdy mi się źle nie skojarzył, może przeklął...(sama przeklinam), nie skumałam, czy to prostak, po prostu...Napisałam może bardziej pod Gabriela, bo uważam tak jak w poprzednim poście. To zgred, nieważne czy ma 18 lat, czy 100 lat ale zgred. Jednak uważam jak w wątku powyżej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
asiu, nie musisz mi sie tłumaczyc. Jezeli nie siedzisz w watkach to skad taki zachwyt nad fulkasko?? Wszystkie jego wypowiedzi, dokłądnie wszystkie to stek bzdur, albo zastraszanie i to pisane jakby mial dysleksje i dysfunkcje mózgową powodującą problemy w ulozeniu skłądnej wypowiedzi. Wypisalas esej na temat jego zalet, ktorych on nie posiada. Juz sie balam ze to twoj autorytet
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Bosze Hilton, kazdy z nas ma jakas dysfunkcje mozgowa, Ty takze (taaki krakowski zarcik.. jacy byli, tacy byli... ale byli aktywni... ilu dloni potrzeba zeby policzyc aktywnych forumowiczow?... Co by sie stalo gdyby 50% z nich poszlo w slady Kowalskiego?... Dysputa dotyczy raczej tego w jakim kierunku zacznie zmieniac sie konwencja tego forum... bo jezeli w takim jak wyczuwam... to bedzie tu cale stado czytelnikow (czyt. gosci), tylko poza reklamami i archiwum nie beda mieli o czym czytac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
i jak sie tak stanie, co co wtedy ja zrobię?? Wtedy bede zmuszona wyjść za mąż drugi raz Zeby mi sie nie nudziło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Zawsze mozesz przysc podyndac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
i jak sie tak stanie, co co wtedy ja zrobię?? Wtedy bede zmuszona wyjść za mąż drugi raz Zeby mi sie nie nudziło

Hilton nie podejmuj tak drastycznych kroków!!!!!!!!!No bo w imię czego??!!!!!Proszę Cię,przecież komu jak komu ,ale Tobie tłumaczyc nie trzeba że na nudę są lepsze sposoby niż małżeństwo
W razie co to ja się przeprowadzę do Oslo(jak najbliżej Twojego miejsca zamieszkania)a wtedy nuda nam nie grozi,zapewniam Cię.We dwie damy sobie radę z nudą(bardzo proszę bez podtekstów drodzy koledzy i koleżanki )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Juz myslalam ze tego nie zaproponujesz, ufff
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
Sethur i Hilton ! Super wypowiedzi. Ostoja kumatych na tym forum, choć mało ich tu. ( dostanę bana?- wali mnie to).
Hilton nie wychodź drugi raz za mąż , po co Ci to ?!!
Tam gdzie żyjesz konkubinat jest traktowany na równi z małżeństwem. W pl jeszcze można pomyśleć o PIT- cie, ale tam już chyba nie ma o czym.
Ja byłam mężatką 9 lat a rozwodziłam się 7lat, choć sam rozwód trwał 3 miesiące; ale wszystkie inne doklejone do tego sprawy trwały 7 lat.
Teraz od ośmiu lat żyję w tzw. konkubinacie i jestem szczęśliwa, choć mój w No musi wkręcać żarówki (elektryk) abyśmy w pl mogli godnie żyć.
Jak się rozwodziłam to sobie obiecałam jedno: żadnych ślubów. Ślub trwa max 2 godziny plus impreza - rozwód lata.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
nie dostaniecie bana,niepotrzebne te prowokacje
laze nieraz po innych portalach i cos mi sie przeczytalo
wypowiedziec sie w tym temacie nie chce,bo to nie moja sprawa,tylko pomiedzy stronami i pewnosci tez zadnej,ale wnioskuje,ze to nie byl ban za to zachowanie/sytuacje,ktore nam sie zdaje,ze znamy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok