Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(9723 niezalogowanych)
48 Postów
zuzu zuzu
(zuze)
Nowicjusz
ale mi chodziło o maile
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Lukasz J.K
(juniorsous)
Początkujący
Wlascicielem jest Inventiv Logic dla Twojej Informacji Copyright © iLogic S.C. 2008 - 2009.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
juniorsous napisał:
Jesli jestes w miare inteligentna i potrafisz czytac to zobaczysz kto jest wlascielelem, a PC ma wykupiona reklame jak kazdy inny

Oto kawaleczek tekstu z regulaminu:
3. Techniczne warunki korzystania z Portalu

1. Nazwa serwisu, wygląd graficzny, jego koncepcja, oprogramowanie oraz baza danych stanowią przedmiot ochrony prawnej.

2. Właścicielem serwisu jest Inventive Logic S.C. i Polish Connection Sp. z o.o. z siedzibą w Gdyni, na ulicy Żwirki i Wigury 6/13.

Dzunior, wiecej sie nie wypowiadam na temat inteligencji, jak juz wczesniej wspominalam mam wynik z mensy, ponad 130 .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
juniorsous napisał:
Dlaczego wypisujesz bzdury nie majac wogule pojecia Hilton ?

A w tym to chodzi ci o wspolwlasciciela, ktory uwzglednioyz jest w regulaminie, czy moze o te ceny, ktore podalam.
A skoro jest jak ty piszesz i PC nie jest jednym z wlascicieli portalu MN, to znaczy ze w regulaminie jest KŁAMSTWO. jak w takim razie mozecie moderowac wypowiedzi cudze?
Moj tata - człowiek wykształcony i mądry nie tylko zyciowo, powiedzial mi kiedys, ze z dwojga złego to lepiej przeklinac niz kłamac.
Pozdrawiam i mam nadzieje, ze lista moich "przewinien" jest krotsza niz fulcaska i gabriela.
Głupia, nieinteligenta i nie posiadajaca zdolnosci czytania ze zrozumieniem - Hilton, do usług
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
zuzu zuzu
(zuze)
Nowicjusz
widzę ze tylko na twoje posty odpowiada

a inteligencja jest wrodzona ,nie nie nabyta jak wykształcenie hehe
i też wiecej sie nie wypowiadam na temat inteligencji,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Zuze , to dla ciebie:
skopiowalam z netu, bo samej nie chc emi sie wyjasniac, moze jedynei tyle ze ty mowisz o inteligencji zwanej płynną, a jest jeszcze druga inteligencja.
Czynnik g (inteligencja płynna) ujawnia się w testach inteligencji przede wszystkim w rozwiązywaniu zadań niewerbalnych (takich jak układanie klocków, wyobraźnia przestrzenna, zdolność obracania figur w wyobraźni itp.) oraz w testach słownikowych (np. teście ilości znanych słów). Osiąga swoje maksimum pod koniec okresu dojrzewania ( czyli ok. 20- 25 roku życia). Jest to związane przede wszystkim z procesem mielinizacji w mózgu. Z wiekiem inteligencja płynna ulega powolnemu obniżaniu się między innymi pod wpływem procesu utraty komórek nerwowych w CUN (co obrazowo nazwane zostało łysieniem mózgu). Utrata inteligencji płynnej jest jednak kompensowana (czasem z nawiązką) przez inteligencję skrystalizowaną.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
ps. CUN - Centralny Układ Nerwowy
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1019 Postów
Maniak
wielu ludzi nielubialem na tym portalu to znaczy draznily mie ich wypowiedzi jak np Gabryiela tak samo jak ktos inny nielubi mie ITD ale to nieznaczy zeby odrazu usowac czyjs profil lub post bez zadnego ostrzezenia! duzo osob pisalo posty tu niemal od poczotku jeszcze jak byl tu maly ruch,malo sie dzialo i wtedy czi ludzie byli tu potrzebni np jak Gabriel a teraz jak juz portal ruszyl pelno paro to mozna bylo sie ich w koncu pozbyc moim zdaniem to jest bardzo niewpozadku! najlepiej przezuc i wypluc jak juz niepotrzebnya
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Nudnik, nie zapomnialam ze nazwales moje dzieci bekartami, ale co do powyzszego twojego posta, to przyznaje ci racje. Przez ponad rok nikt nie rzucal sie o nic, az tu nagle surprice.... jedni moga pisac o dupie a inni nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
zuzu zuzu
(zuze)
Nowicjusz
hilton nie załapałaś to było nawiążąnie do twojej wypowiedzi
a posty juniorsous przypominają mi posty MED
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj