Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(9715 niezalogowanych)
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
No to chyba nie opowiem o mojej wizycie w PC, bo moja lista tez by sie wydluzyla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Aj ja jaj a ja jestem wolny.Ja poproszę o zlikwidowanie mojego profilu.Bo nie zależy mi na nim.Jest tyle innych .proszęę więc moderatorze prokuratorze,bo sam nie mogę,bo nie przystoi samemu,jeszcze ktoś kogo obraziłem pomyśli ,że stchórzyłem,nie potrzebuję informacji na tym portalu.A przeczytałem kilka dni temu w regulaminie że nie dozwolone jest umieszczanie na forum nazw firm,i linków z filmów czy innych utworów artystycznych i tego moderator prokurator nie zauważa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Bumell, ale nawet jak nie bedziesz mial na MN profilu to i tak mozesz portal odwiedzac jako gosci i czytac info, nie mozesz tylko pisac na forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Bumell, za epitet dnia przyznaje Ci dzisiaj Zota Czcionke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
zuze napisał:
hilton nie załapałaś to było nawiążąnie do twojej wypowiedzi
a posty juniorsous przypominają mi posty MED

załapałam i dlatego podtrzymuje ze inteloigencja jest nie tylko wrodzona ale uspokójmy te "emocje" bo jeszcze sie pokłócimy i ban jak banan bedzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Oj sethur ,teraz to ja nie wiem co napisać.Od samego sethura dostać plusa.Twoje zdrowie kolego.
Sethur no wiesz co,ja nawet jestem z pod znaku skorpiona,jak twój avatar.Bracie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
bumell masz odmnie tez plusika by wyjsc na 0
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
to ode mnie tez masz, dopiero teraz wyszedłes na zero
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
No patrzcie jak milo... wszyscy robimy sobie dzisiaj dobrze... zawsze lubilem zajecia w grupie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Nie, przestancie,bo zacznie mi zależeć na tym portalu.I jeszcze się w kimś zakocham.
Ale miło.Kochajmy się.kami masz na 16.I wracamy do wątków.Pa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok