Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(9704 niezalogowanych)
506 Postów
xxxxxxx. xxxxxxx.
(gagatek)
Wyjadacz
truskawkowa napisał:wnioskuje,ze to nie byl ban za to zachowanie/sytuacje,ktore nam sie zdaje,ze znamy
Bardzo mądre spostrzeżenie...

Ten smród ciągnie się z innego forum na którym obecny TU Administrator....
>>>PIĄTA KOLUMNA<<
Natomiast ciekawi mnie tylko jedno ....

DLACZEGO ...ZAŁOŻYCIEL TEGO FORUM ..."Pienkny"
POZWALA NA TAKĄ PRYWATĘ ,

przecież to obniża jego wiarygodność i to wszystko co do tej pory deklarował na temat podejścia do BANÓW..
a przepraszam tu banów nie ma ..są TYLKO BLOKADY DOSTĘPU ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
69 Postów
Początkujący
Może ktoś mnie oświeci kto jest tu be? a kto jest cacy ? a może tu jakieś klany panują ? strach mnie ogarnia przed dalszym pisaniem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
gagatek,piekny nie jest jedynym wlascicielem forum to raz,dwa nie chodzi mi o smrod z innego forum,bo ja mam na mysli sytuacje calkiem pozaforumowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
zuzu zuzu
(zuze)
Nowicjusz
hilton tak czytam te twoje posty i się zastanawiam czy tez dostane bana
przypominasz MED najpierw pisała jak wszyscy a potem bach i admin jest
piąta kolumna?
nie wiem jaki masz problem ale atakujesz każdego kto okaże ci trochę sympatii
poczytaj swoje posty z grudnia ,to fullcasco wyciągnął do ciebie rękę na święta
a ty go zbeształaś
tylko psychopata tak się zachowuje ,że tego kto jest dla niego dobry uważa za wroga ,a tego co po ryju wali ,to przyjaciel
jesteś wyjątkowa ,bo po postach fullcasco stwierdziłaś ,że krzywo tapety klei ,i wkręca gwoździe .
i będą z nim problemy ,
jakie?
kask na lewą stronę założy?
a że zwraca uwagę na przestrzeganie obowiązków przez pracodawce
to tylko dziadoskie firmy mogą mieć problemy ,które nie zapewniają prawidłowych warunków pracy
bo jak zimno to klej do tapet zamarza w wiaderku ,i szpachla odpada ze ściany
I te twoje epitety są śmieszne ,żeby je traktować poważnie to powinnaś się podpisać z imienia i nazwiska
bo to właśnie jest pomówienie i pewnie fullcasco wytoczy proces temu portalowi
jesteś jak chorągiewka najpierw obiecujesz ,a potem się wycofujesz i wine chcesz zwalić na innych
masz układy z jesosem i czujesz się silna ?
może jesos z tobą konsultował te bany ?
a czemu usunęłaś swój wcześniejszy profil ? za dużo minusów ?
jak dla mnie to jesteś nieodpowiedzialna
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Buhahaha!!! Wiesz czemu fulkasko mnie zapraszał? Bo myslał, ze jak mnie zaprosi to bede sie czuła zobowiazana, a ja mu niczego nie obiecywałąm, pozatym pisalismy na privie a ty nie wiesz o czym. Wiec daruj sobie. Twoje zdanie mnie nie interesuje. Jedyne co, to zazdroscisz, ze mnie admin odpowiedzial, a tobie nie. dziekuje za słowa krytyki - teraz juz wiem jaka jestem Pozdrawiam i zegnam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
Buhahaha!!! Wiesz czemu fulkasko mnie zapraszał? Bo myslał, ze jak mnie zaprosi to bede sie czuła zobowiazana, a ja mu niczego nie obiecywałąm, pozatym pisalismy na privie a ty nie wiesz o czym.

Czy jesteś tego pewna Hilton??Czy nic Ci nie mówi,że zuze to reinkarnacja fulcasco?
Może się mylę,ale tak mi intuicja i nie tylko ona podpowiada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
giovi2 napisał:
Hilton napisał:
Buhahaha!!! Wiesz czemu fulkasko mnie zapraszał? Bo myslał, ze jak mnie zaprosi to bede sie czuła zobowiazana, a ja mu niczego nie obiecywałąm, pozatym pisalismy na privie a ty nie wiesz o czym.

Czy jesteś tego pewna Hilton??Czy nic Ci nie mówi,że zuze to reinkarnacja fulcasco?
Może się mylę,ale tak mi intuicja i nie tylko ona podpowiada

fulkasko, to wyslij to CV teraz co chcialales w listopadzie wysylac, znajdziemy ci fikcyjny kontrakt. Ale zaraz zaraz, to nie fulkasko tylko chyba jego żona, a to witamy panią, jak tam krawiectwo sie rozwija? Współczuje takiej odpowiedzialnosci za rodzine, to nie łatwe byc jedyną zywicielka rodziny, wiem cos o tym
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
zuze napisał:

...poczytaj swoje posty z grudnia ,to fullcasco wyciągnął do ciebie rękę na święta
a ty go zbeształaś...

No właśnie, ale...
Z tego co pamiętam to właśnie Hilton pierwsza rękę wyciągnęła pisząc że może uda jej się Tobie pomóc, zaproszenie na święta moim zdaniem od początku było spowodowane tylko i wyłącznie tą ofertą pracy. Wiele razy byłem świadkiem wypowiedzi fullcasco który chyba poczuł się niemal przyjacielem Hilton pozwalając sobie czasem tego nadużywać. W większości postów po nowym roku kiedy stwierdził że nic z tego nie wyjdzie zaczął wypominać obietnicę przy różnych okazjach przejawiając desperację i agresję w stosunku do otoczenia forumowego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
to ciekawe zuze skad Ty wiesz jakie relacje miala Hilton z panem fulkasko,o czym rozmawiali czy cos sie ewentualnie wydarzylo,ze ta wspolpraca nie doszla do skutku?
poza tym czytajac takie cos

zuze napisał:
bo to właśnie jest pomówienie i pewnie fullcasco wytoczy proces temu portalowi

napisze-bez komentarza i dziekowac tylko Bogu,ze los ich zawodowo nie polaczyl....
a przy okazji brzuch mnie ze smiechu rozbolal zenada!!!!!!

ja bym sie ze wstydu zapadla pod ziemie za takiego malzonka,co on wyprawia na roznych portalach,a Wy jeszcze sadami straszycie prownywanie w tym watku tego pana do Gabriela i stawianie ich w jednym rzedzie to jakies nieporozumienie...podpisuje sie pod kazdym epitetem Hilton i prosze mnie takze pozwac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Wiking
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok