Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

kr

Kredyt got贸wkowy w Norwegii

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1485 Post贸w
Darek ...
(ulv72)
Maniak
kowalski10... masz prawo miec swoje zdanie jak kazdy z nas, co do "masz plusika" - juz to chyba wystarczajaco wytlumaczylem i jest to tak malo istotne, ze szkoda w ogole rozpisywac sie na taki temat, tania sensacja i tyle...

jest portal, sa ustalone zasady i sa osoby,ktore maja tych zasad pilnowac... oceniasz zle te prace, oceniaj... ale nie spodziewaj sie, ze ja czy inny admin bedziemy za kazdym razem pisac kazdemu co i jak i dlaczego... wnioski prosze sobie wysunac samemu...to tyle na temat postow,moderacji,usuwania... i jak dla mnie temat zamkniety, nie bede wiecej tlumaczyl tak prostych rzeczy

mamy fajny portal i chce aby takim pozostal, uwazam, ze jest duzo luzu tutaj, duzo wiecej niz na innych forach... jesli czasem ktos sie rozpedzi z emocjami, to jest korekta i tyle, o co tu krzyczec i po co ?? mnie usuwanie wcale nie bawi, duzo bardziej wole bawic sie tym co piszecie bo jest naprawde wiele watkow/postow tak fajnych, wesolych i przyjemnych, ze po ich przeczytaniu jakos tak bardziej kolorowo jest wole skupic sie nad tym, jak mozna ulepszyc portal, poprawic to co jest do poprawy, tyle ze to tez wymaga troche czasu...
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
ulv72 napisa艂:
kowalski10... masz prawo miec swoje zdanie jak kazdy z nas, co do "masz plusika" - juz to chyba wystarczajaco wytlumaczylem i jest to tak malo istotne, ze szkoda w ogole rozpisywac sie na taki temat, tania sensacja i tyle...

jest portal, sa ustalone zasady i sa osoby,ktore maja tych zasad pilnowac... oceniasz zle te prace, ok... ale nie spodziewaj sie, ze ja czy inny admin bedziemy za kazdym razem pisac kazdemu co i jak i dlaczego... wnioski prosze sobie wysunac samemu...to tyle

alez nie wymagam jakiegos osobnego traktowania. jutro za dnia powtorze swoj post, ktory zostal usuniety. i opisze gdzie on byl. moze bedzie wiecej ubawu, skoro tak sie lubimy bawic. po prostu kuriozum.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Ojjjjj, a co si臋 tutaj dzieje? Jestem kr贸tko na forum lecz fullcasko zd膮偶y艂am pozna膰 i powiem Wam ,偶e brakuje mi czasem jego zaszyfrowanych post贸w
Gdzie艣 tam kiedy艣 po napisaniu opinii na temat osoby Gabriela przez Giovi postanowi艂am poczyta膰 wcze艣niejsze jego posty i owszem Gabriel by艂 osob膮 aroganck膮, ale te偶 mia艂 du偶膮 wiedz臋 i odpowiada艂 na wiele pyta艅 forumowicz贸w. Wyra偶a艂 si臋 bardzo pozytywnie o Hilton, Kr贸lestwie , Ulv72 , wi臋c teraz nasuwa si臋 pytanie , gdzie jest obrona tych os贸b dla Gabriela??? Czy nie wystarczy艂oby upomnienie og贸lne na forum , czy natychmiast nale偶a艂o usun膮膰 te osoby z forum??? hmmmm......
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Najwyra藕niej Cyganko nale偶a艂o si臋 im usuni臋cie, podejrzewam 偶e co najmniej po艂owa u偶ytkownik贸w tego chcia艂a. Forum od pocz膮tku 偶y艂o sobie w zupe艂nie innej bajce ni偶 reszta for贸w internetowych. Swoboda wypowiedzi jest chyba najwi臋ksza tutaj w艂a艣nie.
Skoro s膮 ludzie odpowiedzialni za jaki艣 porz膮dek to niech wykonuj膮 swoj膮 prac臋. Byle robili to z g艂ow膮.

Kowalski jako fan sportu powinien chyba rozumie膰 r贸偶ne decyzje s臋dzi贸w, nie zawsze trafione.

Mia艂em tutaj zacytowa膰 fragment regulaminu, ale doszed艂em do wniosku 偶e by艂by to tylko pow贸d do wypowiedzi typu: dlaczego m贸j post zosta艂 usuni臋ty a tamten nie. Oczywi艣cie jest to nieuniknione.

S臋dziowie musz膮 by膰 bezstronni a decyzje niepodwa偶alne.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Post贸w
zuzu zuzu
(zuze)
Nowicjusz
Piekny napisal zalozylem forum bez banow
i nie ma
forum
a Gabriel i fullcasco pisali prawde o stosunkach miedzyludzkich w Norge
a te bany to profilaktycznie ,bo jak podlpadl Gabriel
jak On na urlopie jeszcze od swiat ,nie pisze

a tu znienacka 2 bany
zadnych ostrzezen
zadnej informacji dla innych
zadnego zawieszenia

Norweskie sedziowanie
i co pewnie i astme maja

ale to jako pierwsze posty Gabriela i fullcasco zostaly usuniete ,,za naruszenie dup osobistych,,
za cytowanie forum norweskiego
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Grzes203 napisa艂:
Najwyra藕niej Cyganko nale偶a艂o si臋 im usuni臋cie, podejrzewam 偶e co najmniej po艂owa u偶ytkownik贸w tego chcia艂a. Forum od pocz膮tku 偶y艂o sobie w zupe艂nie innej bajce ni偶 reszta for贸w internetowych. Swoboda wypowiedzi jest chyba najwi臋ksza tutaj w艂a艣nie.
Skoro s膮 ludzie odpowiedzialni za jaki艣 porz膮dek to niech wykonuj膮 swoj膮 prac臋. Byle robili to z g艂ow膮.

Kowalski jako fan sportu powinien chyba rozumie膰 r贸偶ne decyzje s臋dzi贸w, nie zawsze trafione.

Mia艂em tutaj zacytowa膰 fragment regulaminu, ale doszed艂em do wniosku 偶e by艂by to tylko pow贸d do wypowiedzi typu: dlaczego m贸j post zosta艂 usuni臋ty a tamten nie. Oczywi艣cie jest to nieuniknione.

S臋dziowie musz膮 by膰 bezstronni a decyzje niepodwa偶alne.

Mialem dzis napisac epopeje, ale poprzestane na paru zdaniach: sedziowie sa omylni, bo generalnie ludzie sa omylni.
To, ze ktos usunal mojego /AH MOJEGO POSTA/, to z tego nie robie tragedii. Zareagowalem dosc ostro jedynie dlatego, ze boje sie, ze decyzje sedziow /tak kuriozalne jak wobec mnie/ beda stanowily precedens do dalszych tego typu poczynan - nie tylko wobec mnie. Houk.
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
zuze napisa艂:
Piekny napisal zalozylem forum bez banow
i nie ma
forum
a Gabriel i fullcasco pisali prawde o stosunkach miedzyludzkich w Norge
a te bany to profilaktycznie ,bo jak podlpadl Gabriel
jak On na urlopie jeszcze od swiat ,nie pisze

a tu znienacka 2 bany
zadnych ostrzezen
zadnej informacji dla innych
zadnego zawieszenia

Norweskie sedziowanie
i co pewnie i astme maja

ale to jako pierwsze posty Gabriela i fullcasco zostaly usuniete ,,za naruszenie dup osobistych,,
za cytowanie forum norweskiego

Fullcasko, dobrze Cie znow widziec
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
A ja w艂a艣nie grzeba艂em w 艣mietniku (takie podforum)
Znalaz艂em tam w膮tek za艂o偶ony przez fullcasco i tak膮 tre艣膰 jego autorstwa:

"sprzata tu ktos moderator admin wez sie za sciere"

Jak to m贸wi膮: Nie wywo艂uj wilka z lasu

Forum bez ban贸w si臋 nie podoba艂o, z banami te偶 nie jest fajnie
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Post贸w
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Haaa... tylko widzisz... Gabriel w calej Swojej arogancji pisal zwykle skladnie i na temat.

Nie da sie sposobu czyjegos bycia oceniac obiektywnie... to zawsze beda tylko i wylacznie subiektywne odczucia...
Co innego merytoryka wypowiedzi... tu obiektywnie dzielimy sie na wiedzacych, niewiedzacych lub zaslyszanych.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
To Gabriela te偶 nie ma a jeszcze nie tak dawno z nim pisalam na prv
to moze i moje konto usuniecie co??????????????? jak tak mozna ?
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok