Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
kowalski10... masz prawo miec swoje zdanie jak kazdy z nas, co do "masz plusika" - juz to chyba wystarczajaco wytlumaczylem i jest to tak malo istotne, ze szkoda w ogole rozpisywac sie na taki temat, tania sensacja i tyle...

jest portal, sa ustalone zasady i sa osoby,ktore maja tych zasad pilnowac... oceniasz zle te prace, oceniaj... ale nie spodziewaj sie, ze ja czy inny admin bedziemy za kazdym razem pisac kazdemu co i jak i dlaczego... wnioski prosze sobie wysunac samemu...to tyle na temat postow,moderacji,usuwania... i jak dla mnie temat zamkniety, nie bede wiecej tlumaczyl tak prostych rzeczy

mamy fajny portal i chce aby takim pozostal, uwazam, ze jest duzo luzu tutaj, duzo wiecej niz na innych forach... jesli czasem ktos sie rozpedzi z emocjami, to jest korekta i tyle, o co tu krzyczec i po co ?? mnie usuwanie wcale nie bawi, duzo bardziej wole bawic sie tym co piszecie bo jest naprawde wiele watkow/postow tak fajnych, wesolych i przyjemnych, ze po ich przeczytaniu jakos tak bardziej kolorowo jest wole skupic sie nad tym, jak mozna ulepszyc portal, poprawic to co jest do poprawy, tyle ze to tez wymaga troche czasu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
ulv72 napisał:
kowalski10... masz prawo miec swoje zdanie jak kazdy z nas, co do "masz plusika" - juz to chyba wystarczajaco wytlumaczylem i jest to tak malo istotne, ze szkoda w ogole rozpisywac sie na taki temat, tania sensacja i tyle...

jest portal, sa ustalone zasady i sa osoby,ktore maja tych zasad pilnowac... oceniasz zle te prace, ok... ale nie spodziewaj sie, ze ja czy inny admin bedziemy za kazdym razem pisac kazdemu co i jak i dlaczego... wnioski prosze sobie wysunac samemu...to tyle

alez nie wymagam jakiegos osobnego traktowania. jutro za dnia powtorze swoj post, ktory zostal usuniety. i opisze gdzie on byl. moze bedzie wiecej ubawu, skoro tak sie lubimy bawic. po prostu kuriozum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Ojjjjj, a co się tutaj dzieje? Jestem krótko na forum lecz fullcasko zdążyłam poznać i powiem Wam ,że brakuje mi czasem jego zaszyfrowanych postów
Gdzieś tam kiedyś po napisaniu opinii na temat osoby Gabriela przez Giovi postanowiłam poczytać wcześniejsze jego posty i owszem Gabriel był osobą arogancką, ale też miał dużą wiedzę i odpowiadał na wiele pytań forumowiczów. Wyrażał się bardzo pozytywnie o Hilton, Królestwie , Ulv72 , więc teraz nasuwa się pytanie , gdzie jest obrona tych osób dla Gabriela??? Czy nie wystarczyłoby upomnienie ogólne na forum , czy natychmiast należało usunąć te osoby z forum??? hmmmm......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Najwyraźniej Cyganko należało się im usunięcie, podejrzewam że co najmniej połowa użytkowników tego chciała. Forum od początku żyło sobie w zupełnie innej bajce niż reszta forów internetowych. Swoboda wypowiedzi jest chyba największa tutaj właśnie.
Skoro są ludzie odpowiedzialni za jakiś porządek to niech wykonują swoją pracę. Byle robili to z głową.

Kowalski jako fan sportu powinien chyba rozumieć różne decyzje sędziów, nie zawsze trafione.

Miałem tutaj zacytować fragment regulaminu, ale doszedłem do wniosku że byłby to tylko powód do wypowiedzi typu: dlaczego mój post został usunięty a tamten nie. Oczywiście jest to nieuniknione.

Sędziowie muszą być bezstronni a decyzje niepodważalne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
zuzu zuzu
(zuze)
Nowicjusz
Piekny napisal zalozylem forum bez banow
i nie ma
forum
a Gabriel i fullcasco pisali prawde o stosunkach miedzyludzkich w Norge
a te bany to profilaktycznie ,bo jak podlpadl Gabriel
jak On na urlopie jeszcze od swiat ,nie pisze

a tu znienacka 2 bany
zadnych ostrzezen
zadnej informacji dla innych
zadnego zawieszenia

Norweskie sedziowanie
i co pewnie i astme maja

ale to jako pierwsze posty Gabriela i fullcasco zostaly usuniete ,,za naruszenie dup osobistych,,
za cytowanie forum norweskiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Grzes203 napisał:
Najwyraźniej Cyganko należało się im usunięcie, podejrzewam że co najmniej połowa użytkowników tego chciała. Forum od początku żyło sobie w zupełnie innej bajce niż reszta forów internetowych. Swoboda wypowiedzi jest chyba największa tutaj właśnie.
Skoro są ludzie odpowiedzialni za jakiś porządek to niech wykonują swoją pracę. Byle robili to z głową.

Kowalski jako fan sportu powinien chyba rozumieć różne decyzje sędziów, nie zawsze trafione.

Miałem tutaj zacytować fragment regulaminu, ale doszedłem do wniosku że byłby to tylko powód do wypowiedzi typu: dlaczego mój post został usunięty a tamten nie. Oczywiście jest to nieuniknione.

Sędziowie muszą być bezstronni a decyzje niepodważalne.

Mialem dzis napisac epopeje, ale poprzestane na paru zdaniach: sedziowie sa omylni, bo generalnie ludzie sa omylni.
To, ze ktos usunal mojego /AH MOJEGO POSTA/, to z tego nie robie tragedii. Zareagowalem dosc ostro jedynie dlatego, ze boje sie, ze decyzje sedziow /tak kuriozalne jak wobec mnie/ beda stanowily precedens do dalszych tego typu poczynan - nie tylko wobec mnie. Houk.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
zuze napisał:
Piekny napisal zalozylem forum bez banow
i nie ma
forum
a Gabriel i fullcasco pisali prawde o stosunkach miedzyludzkich w Norge
a te bany to profilaktycznie ,bo jak podlpadl Gabriel
jak On na urlopie jeszcze od swiat ,nie pisze

a tu znienacka 2 bany
zadnych ostrzezen
zadnej informacji dla innych
zadnego zawieszenia

Norweskie sedziowanie
i co pewnie i astme maja

ale to jako pierwsze posty Gabriela i fullcasco zostaly usuniete ,,za naruszenie dup osobistych,,
za cytowanie forum norweskiego

Fullcasko, dobrze Cie znow widziec
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
A ja właśnie grzebałem w śmietniku (takie podforum)
Znalazłem tam wątek założony przez fullcasco i taką treść jego autorstwa:

"sprzata tu ktos moderator admin wez sie za sciere"

Jak to mówią: Nie wywołuj wilka z lasu

Forum bez banów się nie podobało, z banami też nie jest fajnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Haaa... tylko widzisz... Gabriel w calej Swojej arogancji pisal zwykle skladnie i na temat.

Nie da sie sposobu czyjegos bycia oceniac obiektywnie... to zawsze beda tylko i wylacznie subiektywne odczucia...
Co innego merytoryka wypowiedzi... tu obiektywnie dzielimy sie na wiedzacych, niewiedzacych lub zaslyszanych.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
To Gabriela też nie ma a jeszcze nie tak dawno z nim pisalam na prv
to moze i moje konto usuniecie co??????????????? jak tak mozna ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok