Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
O cos Pana Administratora pytalem, ale zdaje sie trzeba przeklac, zeby zauwazyl!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
krolestwo za konia napisał:
Wow ale watek!!!!! Powiedzialbym sensacyjny!!!!

bo robi sie gnojowisko, cos widze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
Wow ale watek!!!!! Powiedzialbym sensacyjny!!!!

moze raczej taki "sensacyjny harlequin" ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Szanowny Pan Administrator powinien pracowac za dnia, kiedy jest wypoczety....no chyba, ze to jest jego prywatne podworko - JEGO NORWEGIA, a nie MOJA.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
juniorsous napisał:
Hilton to zrobilem ja i bede robil czesciej jak jesli nie bedziecie przestczegac regulaminu / chociarzby moralnego .Dla fullcasco i Gabbriela nazbierala sie taka lista ze musialem ich usunac.

Moralny regulamin
Ledwie to potrafiles wymowic Junior!!!!
Wkurzyles mnie wykasowujac post. Nie dlatego, ze byl moj, a dlatego ze nie wiem po co. Dlatego radze byc wypoczetym, bo mozna krzywdzic ludzi. Czyli robic to samo za co sie usuwa posty. Dobranoc Mistrzu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
W porzadku. Przepraszam ulv, juz wiem ze gto nie ty usunales, myslalam ze ty. Z plusikami chodzi mi o to, ze jako moderator powinienes zachowac dystans w tej sprawie, tak jak dziennikarz - bezstronnosc. Chodzi mi nie o fakt przyznania tego plusika, tylko o ogłoszenie tego publicznie.
Juniorsous - rozumiem ze usunoles moj wpis ze wzgledu na... ale jezeli usuwasz, to usun konsekwentnie wszystko. Jezeli mozesz sie ustosunkowac do tytułu tego posta : www.mojanorwegia.pl/forum/view/porady_ps...delfiny!!!_10,0.html

Duńczycy zostali tu obrazeni, nazwani ścierwami, nie istotne sa ich praktyki na delfinach, ale moznabyło napisac po prostu Duńczycy, a nie dunskie scierwa.
Ja za swoje pochopne stwierdzenie przepraszam, bylo spowodowane złoscią i w pewnym stopniu niewiedza kto usunąl posta. Ale administratorzy i moderatorzy maja jeszcze wiele pracy nad sobą. Ja widziecie nie jest łatwo kierowac duza grupa ludzi. A tym bardziej zarządzac, wiedza o tym studenci PRu. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Słonko napisał:
nie moge nie zareagować; jeśli sprawiłam przykrość to nieumyślnie, nie do tego dązylam. Na przyszłość Holton nie podchodz tak osobiscie do forum a przynajmiej do moich postów. Pozdrawiam
Ok, wydawalo mi sie ze umyslnie, szczegolnie ze akurat moja wypowiedz zacytowalas. Dlatego mi to cisnienie podnioslo i odpisalam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Hilton - odnosnie tego, ze komus napisze "plusik ode mnie" ... to nie jest zaden plusik od moderatora czy admina, tylko ode mnie jako uzytkownika... to w zaden sposob nie "podnosi" statusu nikogo, daj ze juz spokoj... odnosnie tego konkretnego postu - mikael wrzucil uzyteczny link, pierwszy komentarz zuzu - "to juz bylo" ... taki komentarz moze zniechecic prawda ? a poniewaz uwazam, ze link jest fajny, to napisalem "masz plusika" chocby dla rownowagi dla opinii poprzedniego piszacego, bo uwazam, ze takie informacje warto odswiezac co jakis czas na forum... przybywaja nowi uzytkownicy i pozwala im to dowiedziec sie czegos nowego, to tyle

co do twoich postow, to moja praca - nie juniorsousa... dlaczego to wiesz...a dlaczego nie zrobilem tego samego z wczesniejszym postem, o ktorym pisalas to juz tez wiesz, slusznie zauwazylas i juz zrobione, wiec jak widzisz wiele rzeczy mozna zwyczajnie przeoczyc i pozniej naprawic, a wystarczy do tego zwyczajna dyskusja, bez nerwow

a pracowac nad soba trzeba caly czas i dotyczy to nas wszystkich, nikt nie jest naj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
Jowita Jowitka
(Słonko)
Nowicjusz
ja rzeczywiscie powinnam oddzielić swoja wypowiedz w miejscu gdzie zakonczylam odpisywac na cytowany post.
No ale tak sobie napisze ze serio nie myslalam ze jak raz na "pol roku" cos napisze na forum i zacznie wrzec jednego sie nauczylam jak cytuje musze oddzielac fragment odnoszacy sie do cytatu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
ulv72 napisał:
Hilton - odnosnie tego, ze komus napisze "plusik ode mnie" ... to nie jest zaden plusik od moderatora czy admina, tylko ode mnie jako uzytkownika... to w zaden sposob nie "podnosi" statusu nikogo, daj ze juz spokoj... odnosnie tego konkretnego postu - mikael wrzucil uzyteczny link, pierwszy komentarz zuzu - "to juz bylo" ... taki komentarz moze zniechecic prawda ? a poniewaz uwazam, ze link jest fajny, to napisalem "masz plusika" chocby dla rownowagi dla opinii poprzedniego piszacego, bo uwazam, ze takie informacje warto odswiezac co jakis czas na forum... przybywaja nowi uzytkownicy i pozwala im to dowiedziec sie czegos nowego, to tyle

co do twoich postow, to moja praca - nie juniorsousa... dlaczego to wiesz...a dlaczego nie zrobilem tego samego z wczesniejszym postem, o ktorym pisalas to juz tez wiesz, slusznie zauwazylas i juz zrobione, wiec jak widzisz wiele rzeczy mozna zwyczajnie przeoczyc i pozniej naprawic, a wystarczy do tego zwyczajna dyskusja, bez nerwow

a pracowac nad soba trzeba caly czas i dotyczy to nas wszystkich, nikt nie jest naj

Wiesz co Ulv, moze na szczurach sie uczcie najpierw....
Dla mnie zenujace bylo 1. wykasowanie posta, 2.brak odpowiedzi na to dlaczego.
A jesli chodzi o tego "plusika", to zgadzam sie z Hilton - robi to zle wrazenie, mozna latwo sie narazic na podejrzenia /to tak ode mnie/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok