Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

kr

Kredyt got贸wkowy w Norwegii

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

1 Post

(Kowalski10)
Wiking
O cos Pana Administratora pytalem, ale zdaje sie trzeba przeklac, zeby zauwazyl!!!!!!!!!
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
krolestwo za konia napisa艂:
Wow ale watek!!!!! Powiedzialbym sensacyjny!!!!

bo robi sie gnojowisko, cos widze.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Post贸w
Darek ...
(ulv72)
Maniak
krolestwo za konia napisa艂:
Wow ale watek!!!!! Powiedzialbym sensacyjny!!!!

moze raczej taki "sensacyjny harlequin" ...
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Szanowny Pan Administrator powinien pracowac za dnia, kiedy jest wypoczety....no chyba, ze to jest jego prywatne podworko - JEGO NORWEGIA, a nie MOJA.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
juniorsous napisa艂:
Hilton to zrobilem ja i bede robil czesciej jak jesli nie bedziecie przestczegac regulaminu / chociarzby moralnego .Dla fullcasco i Gabbriela nazbierala sie taka lista ze musialem ich usunac.

Moralny regulamin
Ledwie to potrafiles wymowic Junior!!!!
Wkurzyles mnie wykasowujac post. Nie dlatego, ze byl moj, a dlatego ze nie wiem po co. Dlatego radze byc wypoczetym, bo mozna krzywdzic ludzi. Czyli robic to samo za co sie usuwa posty. Dobranoc Mistrzu.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
W porzadku. Przepraszam ulv, juz wiem ze gto nie ty usunales, myslalam ze ty. Z plusikami chodzi mi o to, ze jako moderator powinienes zachowac dystans w tej sprawie, tak jak dziennikarz - bezstronnosc. Chodzi mi nie o fakt przyznania tego plusika, tylko o og艂oszenie tego publicznie.
Juniorsous - rozumiem ze usunoles moj wpis ze wzgledu na... ale jezeli usuwasz, to usun konsekwentnie wszystko. Jezeli mozesz sie ustosunkowac do tytu艂u tego posta : www.mojanorwegia.pl/forum/view/porady_ps...delfiny!!!_10,0.html

Du艅czycy zostali tu obrazeni, nazwani 艣cierwami, nie istotne sa ich praktyki na delfinach, ale moznaby艂o napisac po prostu Du艅czycy, a nie dunskie scierwa.
Ja za swoje pochopne stwierdzenie przepraszam, bylo spowodowane z艂osci膮 i w pewnym stopniu niewiedza kto usun膮l posta. Ale administratorzy i moderatorzy maja jeszcze wiele pracy nad sob膮. Ja widziecie nie jest 艂atwo kierowac duza grupa ludzi. A tym bardziej zarz膮dzac, wiedza o tym studenci PRu. Pozdrawiam.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
S艂onko napisa艂:
nie moge nie zareagowa膰; je艣li sprawi艂am przykro艣膰 to nieumy艣lnie, nie do tego d膮zylam. Na przysz艂o艣膰 Holton nie podchodz tak osobiscie do forum a przynajmiej do moich post贸w. Pozdrawiam
Ok, wydawalo mi sie ze umyslnie, szczegolnie ze akurat moja wypowiedz zacytowalas. Dlatego mi to cisnienie podnioslo i odpisalam.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Post贸w
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Hilton - odnosnie tego, ze komus napisze "plusik ode mnie" ... to nie jest zaden plusik od moderatora czy admina, tylko ode mnie jako uzytkownika... to w zaden sposob nie "podnosi" statusu nikogo, daj ze juz spokoj... odnosnie tego konkretnego postu - mikael wrzucil uzyteczny link, pierwszy komentarz zuzu - "to juz bylo" ... taki komentarz moze zniechecic prawda ? a poniewaz uwazam, ze link jest fajny, to napisalem "masz plusika" chocby dla rownowagi dla opinii poprzedniego piszacego, bo uwazam, ze takie informacje warto odswiezac co jakis czas na forum... przybywaja nowi uzytkownicy i pozwala im to dowiedziec sie czegos nowego, to tyle

co do twoich postow, to moja praca - nie juniorsousa... dlaczego to wiesz...a dlaczego nie zrobilem tego samego z wczesniejszym postem, o ktorym pisalas to juz tez wiesz, slusznie zauwazylas i juz zrobione, wiec jak widzisz wiele rzeczy mozna zwyczajnie przeoczyc i pozniej naprawic, a wystarczy do tego zwyczajna dyskusja, bez nerwow

a pracowac nad soba trzeba caly czas i dotyczy to nas wszystkich, nikt nie jest naj
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
59 Post贸w
Jowita Jowitka
(S艂onko)
Nowicjusz
ja rzeczywiscie powinnam oddzieli膰 swoja wypowiedz w miejscu gdzie zakonczylam odpisywac na cytowany post.
No ale tak sobie napisze ze serio nie myslalam ze jak raz na "pol roku" cos napisze na forum i zacznie wrzec jednego sie nauczylam jak cytuje musze oddzielac fragment odnoszacy sie do cytatu
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
ulv72 napisa艂:
Hilton - odnosnie tego, ze komus napisze "plusik ode mnie" ... to nie jest zaden plusik od moderatora czy admina, tylko ode mnie jako uzytkownika... to w zaden sposob nie "podnosi" statusu nikogo, daj ze juz spokoj... odnosnie tego konkretnego postu - mikael wrzucil uzyteczny link, pierwszy komentarz zuzu - "to juz bylo" ... taki komentarz moze zniechecic prawda ? a poniewaz uwazam, ze link jest fajny, to napisalem "masz plusika" chocby dla rownowagi dla opinii poprzedniego piszacego, bo uwazam, ze takie informacje warto odswiezac co jakis czas na forum... przybywaja nowi uzytkownicy i pozwala im to dowiedziec sie czegos nowego, to tyle

co do twoich postow, to moja praca - nie juniorsousa... dlaczego to wiesz...a dlaczego nie zrobilem tego samego z wczesniejszym postem, o ktorym pisalas to juz tez wiesz, slusznie zauwazylas i juz zrobione, wiec jak widzisz wiele rzeczy mozna zwyczajnie przeoczyc i pozniej naprawic, a wystarczy do tego zwyczajna dyskusja, bez nerwow

a pracowac nad soba trzeba caly czas i dotyczy to nas wszystkich, nikt nie jest naj

Wiesz co Ulv, moze na szczurach sie uczcie najpierw....
Dla mnie zenujace bylo 1. wykasowanie posta, 2.brak odpowiedzi na to dlaczego.
A jesli chodzi o tego "plusika", to zgadzam sie z Hilton - robi to zle wrazenie, mozna latwo sie narazic na podejrzenia /to tak ode mnie/
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok