Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Są jeszcze Ci co wstrzymują się od głosu.
Niestety nie udało mi się przeczytać usuniętych postów, ale mam nadzieję że kasowanie nie było powodowane niechęcią chwilową do danego użytkownika.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
48 Postów
zuzu zuzu
(zuze)
Nowicjusz
Niestety nie udało mi się przeczytać usuniętych postów,

bo takich nie ma

forum/view/dyskusja_ogolna/34231/wystawki_10,30.html

juniorsous napisał:
Hilton to zrobilem ja i bede robil czesciej jak jesli nie bedziecie przestczegac regulaminu / chociarzby moralnego .Dla fullcasco i Gabbriela nazbierala sie taka lista ze musialem ich usunac.

to nie ich posty ,ale chyba moherowa moralność
ponosi za to wine

ciekawe co to za lista

Stalin powiedział
roztrzelać i przechłuchać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
cyganka napisał:
Ojjjjj, a co się tutaj dzieje? Jestem krótko na forum lecz fullcasko zdążyłam poznać i powiem Wam ,że brakuje mi czasem jego zaszyfrowanych postów
Gdzieś tam kiedyś po napisaniu opinii na temat osoby Gabriela przez Giovi postanowiłam poczytać wcześniejsze jego posty i owszem Gabriel był osobą arogancką, ale też miał dużą wiedzę i odpowiadał na wiele pytań forumowiczów. Wyrażał się bardzo pozytywnie o Hilton, Królestwie , Ulv72 , więc teraz nasuwa się pytanie , gdzie jest obrona tych osób dla Gabriela??? Czy nie wystarczyłoby upomnienie ogólne na forum , czy natychmiast należało usunąć te osoby z forum??? hmmmm......

Zastanawiałaś się może kiedyś cyganko,a może już wiesz kiedy pies jeży się na widok drugiego,kiedy szczeka,a kiedy rzuca się z zębami
Ludzie robią identycznie,mimo że mają coś takiego jak "rozum"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Grzes203 napisał:
Niestety nie udało mi się przeczytać usuniętych postów, ale mam nadzieję że kasowanie nie było powodowane niechęcią chwilową do danego użytkownika.

grzes, nie bylo i nie jest tak, slowo wilka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
ulv72 napisał:
Grzes203 napisał:

grzes, nie bylo i nie jest tak, slowo wilka

Nie mam powodu aby nie wierzyć. Poczekam z krytyką na rozwój wydarzeń
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok