Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
I tak to jest, jak sie zostawi baby samopas
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
Jowita Jowitka
(Słonko)
Nowicjusz
Kowalski10 napisał:
I tak to jest, jak sie zostawi baby samopas

tak jest dokładnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
dziewczyny, badzcie grzeczniejsze troszke please gdzie wam sie chce tak przy piatku juz klocic... o weekendzie lepiej pomyslcie jak sie wybawic fajnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
Jowita Jowitka
(Słonko)
Nowicjusz
ulv72 napisał:
dziewczyny, badzcie grzeczniejsze troszke please gdzie wam sie chce tak przy piatku juz klocic... o weekendzie lepiej pomyslcie jak sie wybawic fajnie

To chyba nie byla klotnia tylko wielka róznica poglądów, a plany na weekend juz gotowe Milego weekendu i sprzyjającej pogody...!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Wiesz co ulv, zachowujesz sie co najmniej idiotycznie, usuwasz moj post, ale dla czego nie usuniesz postu panny "Soneczko" co??? Ona moze wypisywac ze ja zyłam w biedzie i wyzej sram niz duoe mam?? Dlaczego jedni moga wypisywac bzdury robiące przykrośc, a inni nie?? Mozesz to wyjasnic?? Mozesz od razu wyjasnic dlaczego faworyzujesz wypowiedzi forumowiczów?? Dlaczego dales Mikaelowi "plusika" za post o telefonach i internecie?? inni forumowicze niejednokrotnie pisali madre rzeczy i jakos przeszły przez ciebie niezauwazone.
Przerasta cie funkcja moderatora. Mozesz mnie nawet zbanowac jak fulkasko. Na takim forum to ja nie chce byc nawet z wlasnej woli.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
Jowita Jowitka
(Słonko)
Nowicjusz
nie moge nie zareagować; jeśli sprawiłam przykrość to nieumyślnie, nie do tego dązylam. Na przyszłość Holton nie podchodz tak osobiscie do forum a przynajmiej do moich postów. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów
Lukasz J.K
(juniorsous)
Początkujący
Hilton to zrobilem ja i bede robil czesciej jak jesli nie bedziecie przestczegac regulaminu / chociarzby moralnego .Dla fullcasco i Gabbriela nazbierala sie taka lista ze musialem ich usunac.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
juniorsous napisał:
Hilton to zrobilem ja i bede robil czesciej jak nie bedziecie potrafili sie normalnie zachowac .Dla fullcasco i Gabbriela nazbierala sie taka lista ze musialem ich usunac.

Moj post w watku "jestem piany" tez? Seriooooooooo?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Hilton napisał:
Wiesz co ulv, zachowujesz sie co najmniej idiotycznie, usuwasz moj post, ale dla czego nie usuniesz postu panny "Soneczko" co??? Ona moze wypisywac ze ja zyłam w biedzie i wyzej sram niz duoe mam?? Dlaczego jedni moga wypisywac bzdury robiące przykrośc, a inni nie?? Mozesz to wyjasnic?? Mozesz od razu wyjasnic dlaczego faworyzujesz wypowiedzi forumowiczów?? Dlaczego dales Mikaelowi "plusika" za post o telefonach i internecie?? inni forumowicze niejednokrotnie pisali madre rzeczy i jakos przeszły przez ciebie niezauwazone.
Przerasta cie funkcja moderatora. Mozesz mnie nawet zbanowac jak fulkasko. Na takim forum to ja nie chce byc nawet z wlasnej woli.

Hilton :
1. postu, o ktorym piszesz a ktory faktycznie niezbyt fajnie nawiazuje do ciebie zwyczajnie nie zauwazylem, jest tego troche do przegladniecia a mam rowniez inne zajecia, zwlaszcza o tej godzinie... nie jestem doskonaly jak zaden z nas,
2. mikaelowi "dalem" plusika bo podobal mi sie jego post i tyle... tylko powiedz mi, piszac komus - masz ode mnie plusika - JAKA TO JEST NIBY FAWORYZACJA Z MOJEJ STRONY ????
3. inni pisali ... i innym tez pisalem "masz plusika" ... nie wszystkim bo nie wszystko widze,nie zawsze mam czas itd. itp. ...sa tez takie osoby, jak m.in. TY, ktore maja taka wiedze i sa tutaj z niej wystarczajaco na forum znani, ze nie musze takim osobom (jak np. TY) o zadnym wirtualnym plusiku pisac...
4. nie zbanowalem fullcasco tak dla info i nic mi o tym nie wiadomo, moze zwyczajnie sam sie wypisal z piaskownicy ? nie wiem i nie bede tego roztrzasal, koniec tematu
5. nie rozsmieszaj mnie please... przerasta funkcja, banowanie, nie chcesz byc na forum... ble, ble, ble... piszesz jak mala obrazona dziewczynka... jesli sadzisz, ze mialbym kogos banowac poniewaz neguje to, co robie to jednak malo mnie znasz...

dobrej nocy zycze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Wow ale watek!!!!! Powiedzialbym sensacyjny!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok