Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1 Post

(giovi2)
Wiking
Kowalski10 napisał:
giovi2 napisał:
Grzes203 napisał:
giovi2 napisał:

Ty jak już coś napiszesz.... boki zrywać

Gwoli wyjaśnienia,chciałam napisac coś gabrielowi ,ale doszłam do wniosku,że nie będę sobie psuc humoru na resztę dnia.
Ps.Mam nadzieję ,że rzeczony Pan ,zostanie na urlopie jak najdłużej(Ja Grześ,odwrotnie niż Ty,nie przepadam za tym Panem i wcale się nie cieszę ,że wrócił,czy tam wróci)Na sam widok fioletowego koloru w poście dostaję drgawek

Bo przydalaby sie opcja USUN SWOJ POST)

Dzięki Kowalski,wiedziałam,że jesteś przyjacielem i zależy Tobie na moim już wątpliwym zdrowiu psychicznym
Przydałaby się,masz rację
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
giovi2 napisał:
Grzes203 napisał:
giovi2 napisał:

Gwoli wyjaśnienia,chciałam napisac coś gabrielowi ,ale doszłam do wniosku,że nie będę sobie psuc humoru na resztę dnia.
Ps.Mam nadzieję ,że rzeczony Pan ,zostanie na urlopie jak najdłużej(Ja Grześ,odwrotnie niż Ty,nie przepadam za tym Panem i wcale się nie cieszę ,że wrócił,czy tam wróci)Na sam widok fioletowego koloru w poście dostaję drgawek

Gabriel nie jest obiektem mojego uwielbienia, ale czasem napisze coś mądrego lub zgodnego z moimi poglądami.
Nie chce mi się już wdawać w awantury na forum, wolę jak jest śmiesznie

Może te wspomniane drgawki to coś innego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Grzes203 napisał:
giovi2 napisał:
Grzes203 napisał:
giovi2 napisał:

Gabriel nie jest obiektem mojego uwielbienia, ale czasem napisze coś mądrego lub zgodnego z moimi poglądami.
Nie chce mi się już wdawać w awantury na forum, wolę jak jest śmiesznie

Może te wspomniane drgawki to coś innego?

Tak,Grzes,zgadzam się że czasami napisze coś mądrego,ale ja nie toleruję takiego traktowania ludzi, jakie ten Pan ma we krwi.
Ps.Co do drgawek, w tym wypadku nie ma się co doszukiwac innej przyczyny.Jest to jedynie reakcja alergiczna na Pana Gabriela
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Często zasłaniam się chmurami, ale czytam posty.Wyszłam , bo jestem zaskoczona różnicą zdań w przywitaniu osoby Gabriela Govi i Grześ ,dwie wspaniale osoby,które rozbawiają, promieniują wesołością na forum, aż tu nagle......hmm Czy już się mam bać , czy nie taki diabeł straszny jak go malują ? Ale to sie pewnie okaze z czasem, prawda?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Wiesz Cyganka, każdemu mogą czasem farby upaść na podłogę i różne dziwne rzeczy wychodzą.
Jeśli myślisz że Gabriel będzie powodem sporu między mną a Giovi to mogę tylko napisać że jesteś w błędzie
Jestem tutaj krócej niż Giovi i jeszcze nie miałem poważnego powodu aby pałać niechęcią do Gabriela. Jedna mała sytuacja gdzie ja popełniłem błąd a On to zauważył i zwrócił mi uwagę, potem odwrotna sytuacja się trafiła i jesteśmy na zero. Jak już pisałem lepiej oceniać forumowicza po postach a nie po zdjęciach i opiniach znajomych. Nawet w Gabrielu siedzi człowiek może cichutko i głęboko schowany, ale jednak siedzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
ja Gabriela juz troche latek znam ,kwestia tolerancji ,zrozumienia ,akceptacji ,szacunku drugiej osoby taka jaka jest
a pisze raczej brutalna prawde
w kazdum razie nie mozna byc obojetnym na jego slowa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
fulkaska, no twoje rowniez nie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
Hilton napisał:
fulkaska, no twoje rowniez nie

Hilton, jesteś trzecią osobą pełną humoru, której nie wymieniłam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
zycie jest niezdrowe i prowadzi do smierci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
fullcasco napisał:
zycie jest niezdrowe i prowadzi do smierci

przynajmniej każdy człowiek ma pewność że chociaż jedna rzecz mu się w życiu uda i tego nie spi***li
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok