Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
kazimierz batorowski marzena szuminska Jon Doe fistaszek0524 Puke Agnieszka Kajka MarysiaMN D cyc cyc defenderr Cortez1 N (8793 niezalogowanych)
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
jasta102 napisał:
co ja się mam z wami polactwo
.....
Czy to możliwe, że Józef Stalin był Polakiem? Na pewno święcie wierzył w to sekretarz generalny KPZR Nikita Chruszczow, a wraz z nim połowa radzieckiego politbiura. Skąd w ogóle taki pomysł? Tego dowiecie się z naszej infografiki.
ciekawostkihistoryczne.pl/2015/02/20/czy-stalin-byl-polakiem/

Jak tak sie przyjzec to Przewalski do Batorego troche podobny...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
983 Posty
Dorota Hansen
(HotLips)
Maniak
Karol.Ky napisał:
jasta102 napisał:
.....
Czy to możliwe, że Józef Stalin był Polakiem? Na pewno święcie wierzył w to sekretarz generalny KPZR Nikita Chruszczow, a wraz z nim połowa radzieckiego politbiura. Skąd w ogóle taki pomysł? Tego dowiecie się z naszej infografiki.

Hmm, jakby tak ogolic wasy i przefarbowac, to i za Drakule moglby robic w filmie niemym z Hollywood.
I bardzo podoba mi sie teoria, ze wszystkie wielkie postacie historyczne sa w gruncie rzeczy polakami.
Zawsze mialamcicha nadzieje, ze to polak odkryl Ameryke.

PS. Kto wie, moze i Mr. Jesus jest w gruncie rzeczy polakiem? Po linii dziewicy matki?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
DorHan napisał:
Karol.Ky napisał:
jasta102 napisał:
.....

Hmm, jakby tak ogolic wasy i przefarbowac, to i za Drakule moglby robic w filmie niemym z Hollywood.
I bardzo podoba mi sie teoria, ze wszystkie wielkie postacie historyczne sa w gruncie rzeczy polakami.

PS. Kto wie, moze i Mr. Jesus jest w gruncie rzeczy polakiem? Po linii dziewicy matki?

A wiesz,ze jest taki "badacz" co twierdzi, ze Jezus byl polakiem. Zapomnielm jego nazwisko. Przypomi mi sie to podesle.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Karol.Ky napisał:
DorHan napisał:
Karol.Ky napisał:
jasta102 napisał:
.....

A wiesz,ze jest taki "badacz" co twierdzi, ze Jezus byl polakiem. Zapomnielm jego nazwisko. Przypomi mi sie to podesle.

A to Jezus nie była kobieta, tak jak Kopernik?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów

(prestissio)
Nowicjusz
Zawisz napisał:

Narodowa hołota ?
A Ty pod co podlegasz, jaśnie oświecony miłośnik sztuki i miłości postępu spod znaku zachodniego lobby ?

Napisze Tobie tak, „cierpię na permanentny brak zachwytu nad wszystkim”, zwany też często nietolerancją i polityczną niepoprawnością.

Na poczatek uzyj zaimka "ci" nastepnie zastanow sie nad swa blyskotliwa analiza mojej osoby i przemysl z jakich to przeslanek wyprowadziles taka zabawna konkluzje. Natomiast twoje intelektualno-historyczne udreki nie leza w obszarze moich zainteresowan.
Na zakonczenie - nie potrafie odniesc sie do twoich przydługich elaboratow z tej proste przyczyny, ze szkoda mi czasu na ich czytanie. Wedlug piramidy Dale'a po 2 tygodiach bede pamietal jedynie 10% bzdur ktore wypisales. Pozeralem tu lepszych od ciebie co zazwyczaj skutkowalo banem dlatego teraz olewam.

Mam nadzieje, ze dosc klarownie dla kogos, kto niedawno zachłysnął sie slowem na MN.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
398 Postów

(Zawisz)
Stały Bywalec
prestissio napisał:
Zawisz napisał:

Narodowa hołota ?
A Ty pod co podlegasz, jaśnie oświecony miłośnik sztuki i miłości postępu spod znaku zachodniego lobby ?

Napisze Tobie tak, „cierpię na permanentny brak zachwytu nad wszystkim”, zwany też często nietolerancją i polityczną niepoprawnością.

Na poczatek uzyj zaimka "ci" nastepnie zastanow sie nad swa blyskotliwa analiza mojej osoby i przemysl z jakich to przeslanek wyprowadziles taka zabawna konkluzje. Natomiast twoje intelektualno-historyczne udreki nie leza w obszarze moich zainteresowan.
Na zakonczenie - nie potrafie odniesc sie do twoich przydługich elaboratow z tej proste przyczyny, ze szkoda mi czasu na ich czytanie. Wedlug piramidy Dale'a po 2 tygodiach bede pamietal jedynie 10% bzdur ktore wypisales. Pozeralem tu lepszych od ciebie co zazwyczaj skutkowalo banem dlatego teraz olewam.

Mam nadzieje, ze dosc klarownie dla kogos, kto niedawno zachłysnął sie slowem na MN.

Bełkot,

po forach, co to potrafi od narodowych hołot pisać.
Szkoda słów.

i1.memy.pl/big/2020ea_142468792860.23.png
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów

(prestissio)
Nowicjusz
Karol.Ky napisał:

Podeslij, bo jestem ciekaw toku tego wnioskowania. Pewnie jakies wnioskowanie uprawdopodabniające by zneutralizowac blad formalny. Skoro 2000 lat temu nie bylo polakow..itd.

Z tego co pamietam zostal on koronowany na krola polski wiec i duza szansa na obywatelstwo przez zasiedzenie( 1000 lat) co jednak w zaden sposob nie zmienia narodowosci.

takie tam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
55 Postów

(prestissio)
Nowicjusz
Zawisz napisał:

Bełkot,

po forach, co to potrafi od narodowych hołot pisać.
Szkoda słów.

Taka rada:

Wez dlugi rozbieg i z calej sily uderz glowa w sciane, nastepnie obserwacja, nieustana obserwacja, czy cos sie zmienilo...czynosc powtarzac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1399 Postów
cyc cyc
(cysiek2)
Maniak
prestissio napisal

nie wierze ze ludzie moga byc tak glupi
moga?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok