Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Oszustwa norweskich księgowych wobec Polaków - Norwegia

Czytali temat:
TSW AS (3762 niezalogowanych)
1 Post

(bumell)
Wiking
Setur znowu napisze ze pierdoły wypisuję,a retier znów zebym poszedł i pierdzielną się głową albo łbem w skały,dwa bydlaki się dobrały.A tym razem chciałbym bardziej poważnie,szukam osób którzy mogą konkretnie napisać,jak ich oszukał lub chciał oszukać norweski księgowy.Albo nawet te ich niby pomyłki,ponieważ jeśli jest ich tak dużo.
Ja mianowicie będe wchodził na wojennę ścieżkę z księgową.Z takiej firmy w Sandvika.Za chwilkę wyślę pytanie do Bronnoysund z pytaniem jaki urząd ,rewizor bdzie sprawdzał moją księgową.A pózniej jak będę się nudził bede pisał artkuł do avis .
Acha może Hilton ma gotową odpowiedz,jaki urząd,ale i tak jest to pewnie w powiatach.Kurcze cały czas też nurtuje mnie pytanie czego hilton może nie wiedzieć.Mam ,dlaczego jednoosobowy przedsiębiorca nie otrzyma zasiłku z nav,choć zarobił więcej niż to minimum.
A i te moje ostatnie ,to faktycznie trochę psesadzłem ,bo zbyt dużo pije ostatnio.Do usłyszenia wieczorem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
hm pytanie z pytaniem,alem napisał
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Zawsze jak coś napiszę a potem czytam to głupoty wychodzą-też tak macie?-Co? lepiej jednak nie pisać nic do gazet.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
zawsze mozesz zmienic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
bumell napisał:
Zawsze jak coś napiszę a potem czytam to głupoty wychodzą-też tak macie?-Co? lepiej jednak nie pisać nic do gazet.

Przed wysłaniem mozesz przeczytac nawet 10 razy w celu wyłapania błędów i głupot,nikt Ci nie zabrania,albo tak jak napisał Fullcasco,już po wysłaniu,możesz edytowac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
To moze zwolnisz tempo i powiesz nam najpierw skad sie wziela nazwa ARPI i jak sie to odmienia?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
i dlaczego pijesz od samego rana?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Grzes203 napisał:
i dlaczego pijesz od samego rana?

Grzesiu, on pije bo pije. Jak dla mnie jest swiadomy, ze pije i nie probuje obrocic TEGO w zart.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
ech ty retrier, ale ty brzydkich slow uzywasz, no...
a w ogole to bydlak jestes, wiesz i sethur tez bydlak a ja wczoraj sie dowiedzialem, ze kundel jestem
no to niezla z nas gromadka normalnie, same kundle i bydlaki.... no, zwierzece to forum jakies...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok