bumell napisał:
Retier! jaki Ty jesteś mądry.Umiesz się tylko ponabijać z innych,nie potrafisz normalnie zkrytykować,spokojnie bez używania twoich debilnych przymiotników,wypowiedzenia się na jakiś temat,bo nigdy się tego nie nauczyłeś,egzystujesz nadal poza normalną społecznością,nabijasz się z polaków ,a sam wychodzisz wieczorem do kontenerów po chleb i przynosisz wstyd kulturze Polskiej.Ja jeszcze ci nie groziłem,ale jak najbardziej tobie należy się kara za obrazę mojej osoby,gdy nazwałeś mnie kutafonem,czy tekstem pierdolnij się w łeb.Więc chyba jednak wybiorę się na te walentynki.Wysłałem ci prywatną wiadomość na pocztę w m.n. Odpowiedz.Nie mogę się doczekać.
bumell, weź ty się na spacer przejdź i przemyśl, co ty za bzdury wypisujesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rozmowa z moim półtorarocznym synem jest bardziej konstruktywna niż czytanie twoich postów. czepiasz się i czepiasz, i tak naprawdę nawet nie wiadomo o co? dlaczego?
tylko mi nie mów, żebym nie czytała twoich postów, skoro mi się nie podobają, bo już weszłam i przeczytałam, a mocy cofania czasu niestety nie posiadam