Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
TSW AS (3764 niezalogowanych)
1 Post

(bumell)
Wiking
A ja tak lubiłem cygańską urodę,kiedyś nawet zakochałem się w takiej o urodzie cygańskiej.I nawet to zdjęcie jest ciekawe.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
bumell napisał:
I to jest konkretny przypadek,wykorzystania luki w przepisach norweskich,tzn braku przepisów odnośnie kontroli norweskich pracodawców,lub nie odpowiedznich przepisów do kontroli norweskich pracodawców.Bardzo chciałbym oprzeć się na tym przykładzie.Oczywiście będą potrzebne informację :jaka firma,(nazwa)gdzie?,miasto, zatrudnieni,umowy o pracę,daty.
To jeśli będę mógł prosić.A na teraz ,jeśli masz jakies wątpliwości,pytania.Odnośnie pracodawców,i pracy,Pytaj?
Do mnie: peterhandv@gmail.com Pozdrawiam

To nie sa luki w przepisach tylko nieznajomosc tych przepisow i luki w samozaparciu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
bumell napisał:
Retier! jaki Ty jesteś mądry.Umiesz się tylko ponabijać z innych,nie potrafisz normalnie zkrytykować,spokojnie bez używania twoich debilnych przymiotników,wypowiedzenia się na jakiś temat,bo nigdy się tego nie nauczyłeś,egzystujesz nadal poza normalną społecznością,nabijasz się z polaków ,a sam wychodzisz wieczorem do kontenerów po chleb i przynosisz wstyd kulturze Polskiej.Ja jeszcze ci nie groziłem,ale jak najbardziej tobie należy się kara za obrazę mojej osoby,gdy nazwałeś mnie kutafonem,czy tekstem pierdolnij się w łeb.Więc chyba jednak wybiorę się na te walentynki.Wysłałem ci prywatną wiadomość na pocztę w m.n. Odpowiedz.Nie mogę się doczekać.

Może ty nie masz co robić,ale ja tak.
Zdaje się że masz problemy ze zrozumieniem własnych wypocin.
A więc dla twojego zrozumienia wyjaśnię ci to jak chłop krowie na rowie.
Czepiłeś się Erotyki jak rzep psiego ogona. Dla mnie było to debilne , a więc taki był mój komentarz do tego a nie inny.
I dla wszystkich ,którzy będą publicznie tykać kogokolwiek będę miał taki sam lub podobny komentarz.
A jeśli dla ciebie słowo bydlak jest żartem , to tylko współczuć. I odwracanie kota ogonem ,żeby wyjść z twarzą jest dla ciebie normalnym zachowaniem,lecz dla mnie nie do przyjęcia.
A akcentowanie tego że jesteś z miasta , a ja ze wsi jest poprostu śmieszne.
Jeśli cię tak bardzo interesuą moje wypady do kontenerów,to zapraszam.
Nie jestem taki chytry
Czy teraz wszystko jasne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów
ciekawski ciekawski
(ciekawski)
Stały Bywalec
I tacy ludzie prowadza firmy??!!
Zgroza...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(fullcasco)
Wiking
bumell CO TY ZALOZYLES AGENCJE SAMOPOMOCY
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Andrei)
Wiking
bumell napisał:
Hei chciałem się czegoś dowiedzieć,ok dobra nie liczyłem na to ,tak z ciekawości żuciłem temat ,który na prawdę mnie interesuję,ale ...rozpłynął się.Jednak okazuję się ze tych kilka osób nie interesuje ,co ktoś ma do powiedzenia,ale najfajniej się ponabijać,no ale najgorzej gdy ktoś mówi do kogoś "pierdul się" czy " jebnij się w łeb".I nadal nie wiadomo o co chodzi.Zobacz sama, co wynika z tego co ty teraz napisałaś.Nic.Ktoś mówi do mnie kutafon i mam się nie czepiać,podoba ci się to?Jeśli tobie się to podoba to dobrze ,bo z tobą nigdy więcej też nie musze rozmawiać.Sprawdzam albo chcę sobie potwierdzić czy wśrud polaków coś się zmieniło na lepsze.

Wsrod Polakow TAKICH JAK TY nic sie nie zmienilo i nie zmieni na lepsze.
Jesli tak chcesz rozwiazywac problemy to pomyliles miejsca,powinenes wyjechac do Londynu..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Tu jest mi dobrze.I ja nie mam żadnych problemów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
MOZE TYLKO TROSZE Z ORTOGRAFIĄ, ALE TO SOE SCHOWA POD CZAPKĘ :*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)