Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
TSW AS (3764 niezalogowanych)
1564 Posty
Maniak
ulv72 napisał:
ech ty retrier, ale ty brzydkich slow uzywasz, no...
a w ogole to bydlak jestes, wiesz i sethur tez bydlak a ja wczoraj sie dowiedzialem, ze kundel jestem
no to niezla z nas gromadka normalnie, same kundle i bydlaki.... no, zwierzece to forum jakies...

W końcu zwierzę też człowiek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
ulv72 napisał:
ech ty retrier, ale ty brzydkich slow uzywasz, no...
a w ogole to bydlak jestes, wiesz i sethur tez bydlak a ja wczoraj sie dowiedzialem, ze kundel jestem
no to niezla z nas gromadka normalnie, same kundle i bydlaki.... no, zwierzece to forum jakies...

bo ja , w przeciwieństwie do tego nie spełnionego intelektualisty(bynajmniej takiego rżnie) ulv , jestem chłop z PGR-ów jak to raczył kiedyś zauważyć nasz trybun gabriel
I wiem co to bydło,i gdzie jest jego miejsce
A Ty,jak przystało na dobrego kundla podwórzowego,masz pilnować to bydło żeby nam nie biegało po całej wsi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
A jesteś ty....W porządku pisząc na forum nie zwracajmy uwagi na te sprawy,jak się co piszę,nie jest to oficjalny list przecież. nie wiem co to za nazwa,po prostu znojomy norweg kiedyś dał mi taką księgową,a ona pracuje dla takiej firmy .To jest nawet księgowość i doradztwo.Teraz nie będę się rozpisywał o niej ale jestem kilka tysięcy w plecy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Nu patrzta zwierzaki kilka tysi i bumell zmienil ton spiewki
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Retier.Pokaz swoją mordę ,bo już zapomniałem jak wyglądają takie proastaki.Z cerfura sam się zwolniłem,bo nie mogłem doczekać się podwyżki.No ale za tego kutafona to może w końcu poświęcę troszkę czasu żeby cię spotkać,a może sam przyślesz mk swój nr tel ,lub adres,lub jakieś miejsce gdzie możemy się spotkać.a może popytam ludzi ,może jeszcze jest ktoś kto cię nie lubi.A może tak 10000 kr za info o tobie.Zacznij zastanawiać się troche nad sobą,i pomyśl że może ty nie jesteś taki twardziel.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Ja już się nie wypowiadam. Od dziś postanowiłem że będę bardziej łagodna i kobieca i jadę do SPA.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
bumell napisał:
Retier.Pokaz swoją mordę ,bo już zapomniałem jak wyglądają takie proastaki.Z cerfura sam się zwolniłem,bo nie mogłem doczekać się podwyżki.No ale za tego kutafona to może w końcu poświęcę troszkę czasu żeby cię spotkać,a może sam przyślesz mk swój nr tel ,lub adres,lub jakieś miejsce gdzie możemy się spotkać.a może popytam ludzi ,może jeszcze jest ktoś kto cię nie lubi.A może tak 10000 kr za info o tobie.Zacznij zastanawiać się troche nad sobą,i pomyśl że może ty nie jesteś taki twardziel.

A co zrobisz jak się spotkacie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Będziemy się bić i wygra lepszy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Giovi, retier zapewne uswiadomi mu, ze w super/hipermatketach w ochronie pracują ludzie z orzeczeniem o niepełnosprawnosci, wydanem przez lekarza orzecznika ZUS.

Bumell jedzie na dopalaczach. "pokarz mi śniegi, zjedź ze mną po białej łące, nie bierzmy kolegi..."
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
bumell napisał:
Setur znowu napisze ze pierdoły wypisuję,a retier znów zebym poszedł i pierdzielną się głową albo łbem w skały,dwa bydlaki się dobrały.A tym razem chciałbym bardziej poważnie,szukam osób którzy mogą konkretnie napisać,jak ich oszukał lub chciał oszukać norweski księgowy.Albo nawet te ich niby pomyłki,ponieważ jeśli jest ich tak dużo.
Ja mianowicie będe wchodził na wojennę ścieżkę z księgową.Z takiej firmy ARPI w Sandvika.Za chwilkę wyślę pytanie do Bronnoysund z pytaniem jaki urząd ,rewizor bdzie sprawdzał moją księgową.A pózniej jak będę się nudził bede pisał artkuł do avis .
Acha może Hilton ma gotową odpowiedz,jaki urząd,ale i tak jest to pewnie w powiatach.Kurcze cały czas też nurtuje mnie pytanie czego hilton może nie wiedzieć.Mam ,dlaczego jednoosobowy przedsiębiorca nie otrzyma zasiłku z nav,choć zarobił więcej niż to minimum.
A i te moje ostatnie ,to faktycznie trochę psesadzłem ,bo zbyt dużo pije ostatnio.Do usłyszenia wieczorem

Za taką zaczepkę i twoje dalsze teksty, Retier powinien Cię sam odwiedzić, także twoje wysiłki są zbyteczne, doczekasz się .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok