Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
polsos M@rek K@@@ (8623 niezalogowanych)
1 Post

(Grzes203)
Wiking
Fortepian też niby jest jednoosobowy
Polak potrafi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Mysle ze teoria Adrenaliny moze byc sluszna.. dlategoz zasugerowalem zeby bumell rozwinal swoja mysl.. Jezeli Erotika wysyla do ludzi wiadomosci o podobnej tresci do tych ktore przyslala do mnie, to ja sie nie dziwie ze co po niektorzy pisza jej o lizaniu cipki i rznieciu w dupe. Wydaje mi sie ze Erotika bawi sie zaczepno-obronnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Hilton napisał:
A wytłumaczy mi ktos tak juz poza nawiasem, jak wy we dwoje korzystacie na raz z jednego kompa? I to jeden na czacie a drugi na forum? Sa juz kompy dwuosobowe? Przydałby mi sie, bo na razie neta mam przy swoim i syn mi marudzi czy długo jesczcze bede uzywac.

też bym chciała to wiedzieć, bo u mnie to mąż się zawsze pyta jak długo jeszcze bede przegladac strony
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
adrenalina54 napisał:
Erotica napisał:
adrenalina54 napisał:
Wydaje mi się że widzę jakieś nowe zdjęcia a po chwili znikaja. Np Erotika. Czy to mój komp czy tak jest i na waszych kompach? ...hehehe....sama bylam w szoku ...okazalo sie,ze jak moja psiapsiulka sie wlogowala na moim kompie na MN w tym samym czasie co ja....to jej fotka wyskakiwala na czacie,gdy ja na czata wchodzilam..ona byla wtedy na forum bardzo dziwne zjawisko,ale dobrzes widzial ;P Pozdro.

O to mi chodziło. Ale tak jak ty to tłumaczysz to jest niemożliwe. Nieraz ja byłem na czacie a żona na forum i nic się nie mieszało w zdjęciach. Ja byłem sobą i żona sobą. Ja się nie czepiam ale myślę że masz dwa konta i ci się pomyliło podczas ładowania zdjęć...

Ja jakos nie moge się doczytać ,że mają jednego kompa ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Sethur napisał:
Mysle ze teoria Adrenaliny moze byc sluszna.. dlategoz zasugerowalem zeby bumell rozwinal swoja mysl.. Jezeli Erotika wysyla do ludzi wiadomosci o podobnej tresci do tych ktore przyslala do mnie, to ja sie nie dziwie ze co po niektorzy pisza jej o lizaniu cipki i rznieciu w dupe. Wydaje mi sie ze Erotika bawi sie zaczepno-obronnie

Proponowala ci loda? i sie nie zgodziles......
ps. przepraszam ze pytam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
cyganka napisał:
adrenalina54 napisał:
Erotica napisał:
adrenalina54 napisał:
Wydaje mi się że widzę jakieś nowe zdjęcia a po chwili znikaja. Np Erotika. Czy to mój komp czy tak jest i na waszych kompach? ...hehehe....sama bylam w szoku ...okazalo sie,ze jak moja psiapsiulka sie wlogowala na moim kompie na MN w tym samym czasie co ja....to jej fotka wyskakiwala na czacie,gdy ja na czata wchodzilam..ona byla wtedy na forum bardzo dziwne zjawisko,ale dobrzes widzial ;P Pozdro.

O to mi chodziło. Ale tak jak ty to tłumaczysz to jest niemożliwe. Nieraz ja byłem na czacie a żona na forum i nic się nie mieszało w zdjęciach. Ja byłem sobą i żona sobą. Ja się nie czepiam ale myślę że masz dwa konta i ci się pomyliło podczas ładowania zdjęć...

Ja jakos nie moge się doczytać ,że mają jednego kompa ?

Cyganka, juz cie uswiadamiam, przeczytaj zaznaczony tekst. To oznacza ze mają jednego...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:
Sethur napisał:

ps. przepraszam ze pytam

...Dobre pytanie Nie wprost, ale sugestia byla dosc oczywista
Nawet jezeliby (teoretyzujac) to czy odmowa bylaby czyms dziwnym?
A co? Moze Erotica to Twoje alterego?...
ps. przepraszam ze pytam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Hei! rozmawialiśmy przecież tylko,a ty nie odezwałaś się potem,a jeszcze potem zmieniłaś zdjęcie.A teraz jesteśmy na forum i wszyscy widzą,i wszyscy się domyślają,ale jazda,jak mnie to podnieca, Ale tobie chyba też o to chodzi,napisałaś przecież że chodzi ci o sex.Napisałaś do mnie na forum,więc ja teraz też pisze osobiście/publicznie,do ciebie,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Sethur napisał:
Hilton napisał:
Sethur napisał:

ps. przepraszam ze pytam

ps. przepraszam ze pytam

Jezeli o mnie chodzi to jest tylko i wyłącznie Hilton. Ani aprobata ani odmowa nie jest w takim przypadku niczym dziwnym.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:
Sethur napisał:
Hilton napisał:
Sethur napisał:

ps. przepraszam ze pytam

ps. przepraszam ze pytam

Jezeli o mnie chodzi to jest tylko i wyłącznie Hilton. Ani aprobata ani odmowa nie jest w takim przypadku niczym dziwnym.

Ufff,... wybacz chwile zwatpienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok