Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
polsos M@rek K@@@ (8624 niezalogowanych)
1 Post

(cyganka)
Wiking
Hilton masz rację , zresztą jak prawie zawsze pomyliły mi sie watki , to juz teraz wychodzi na to ,że nie tylko pisać ,ale i czytac nie umiem , pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
sethur, podejrzewałeś mnie o to ze szukam seksu na forum???? jesli by tak było, to uwierz, ze założyłabym watek pod tytułem "szukam faceta, ktory mnie zerżnie i zrobi to dobrze".
Ciekwe czy ktos by sie zgłosił
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
bumell napisał:
Hei! rozmawialiśmy przecież tylko,a ty nie odezwałaś się potem,a jeszcze potem zmieniłaś zdjęcie.A teraz jesteśmy na forum i wszyscy widzą,i wszyscy się domyślają,ale jazda,jak mnie to podnieca, Ale tobie chyba też o to chodzi,napisałaś przecież że chodzi ci o sex.Napisałaś do mnie na forum,więc ja teraz też pisze osobiście/publicznie,do ciebie,

no i co, bumell? Straciles weekend przez Erotike? czujesz sie oszukany? A moze nawet zdradzony???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(adrenalina54)
Wiking
cyganka napisał:
adrenalina54 napisał:
Erotica napisał:
adrenalina54 napisał:
Wydaje mi się że widzę jakieś nowe zdjęcia a po chwili znikaja. Np Erotika. Czy to mój komp czy tak jest i na waszych kompach? ...hehehe....sama bylam w szoku ...okazalo sie,ze jak moja psiapsiulka sie wlogowala na moim kompie na MN w tym samym czasie co ja....to jej fotka wyskakiwala na czacie,gdy ja na czata wchodzilam..ona byla wtedy na forum bardzo dziwne zjawisko,ale dobrzes widzial ;P Pozdro.

O to mi chodziło. Ale tak jak ty to tłumaczysz to jest niemożliwe. Nieraz ja byłem na czacie a żona na forum i nic się nie mieszało w zdjęciach. Ja byłem sobą i żona sobą. Ja się nie czepiam ale myślę że masz dwa konta i ci się pomyliło podczas ładowania zdjęć...

Ja jakos nie moge się doczytać ,że mają jednego kompa ?

Musisz mieć dwa konta na kompie. Potem tylko przełączasz między użytkownikami. Oboje jesteście cały czas zalogowani.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
cyganka napisał:
Hilton masz rację , zresztą jak prawie zawsze pomyliły mi sie watki , to juz teraz wychodzi na to ,że nie tylko pisać ,ale i czytac nie umiem , pozdrawiam

- Panie hrabio, pięknie pan tańczy.
- Wiem kurwa, wiem.
- Panie hrabio, ależ pan brzydko mówi!!
- I chuj! Ale za to pięknie tańczę...

Cyganka, rozchmurz sie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Nie ja nie lubię zemścić,ja w ogule nie wiem o czym wy piszecie,lody - teraz przecież jest minus 16 ,rżnięcie jakieś ,jakie rżnięcie,wszystko zamarznięte,nie mozna nic urżnąć przecież.JA PIERDOLĘ jak ja to lubię.No dobra ,dziewczyny zartowałem,nie chciałem was obrażac.Przestańmy mówić o seksie czy nie ma innych tematów.No tak jest zima i faktycznie nie ma innych tematów,wszystko inne to nuda.Kogoś zabili dzisiaj,jacyś komandosi norwescy porwali jakieś dzieci z Maroko,promy nie mogą wypłynąć z Oslo,bezrobocie,to nie ważne,liczy się tylko seks,nowe dupy,i heja .
Tak seks,wyżycie się,ja,vær så god.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:
sethur, podejrzewałeś mnie o to ze szukam seksu na forum???? jesli by tak było, to uwierz, ze założyłabym watek pod tytułem "szukam faceta, ktory mnie zerżnie i zrobi to dobrze".

Haha.. nie, nie o to .... Ja tez napisalbym wprost o co by mi chodzilo, gdyby mi chodzilo (taaki krakowski narcyzmik).

Jak napisalem: wydaje mi sie ze Erotica ma tutaj wiecej kont i cos jej sie pochrzanilo, moze probowala uzywac obydwoch na raz w roznych kartach przegladarki. Wydaje mi sie ze robi sobie jaja, a co po niektorzy wzieli sobie do serca... albo nieco nizej Taaka zabawa zaczepno-obronna, tylko przeprowadzona nieco nieumiejetnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Hilton napisał:

Hilton, ja bym byl na TAK, alem juz zajety w rznieciu.
Mam jednak kolege...na dodatek Polak...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Kowalski10 napisał:
Hilton napisał:

Hilton, ja bym byl na TAK, alem juz zajety w rznieciu.
Mam jednak kolege...na dodatek Polak...

Ja za to jestem jeszcze(!) zajety haha Jak zalozysz taki watek to sie dowiesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Sethur napisał:
Hilton napisał:

Haha.. nie, nie o to .... Ja tez napisalbym wprost o co by mi chodzilo, gdyby mi chodzilo (taaki krakowski narcyzmik).

Jak napisalem: wydaje mi sie ze Erotica ma tutaj wiecej kont i cos jej sie pochrzanilo, moze probowala uzywac obydwoch na raz w roznych kartach przegladarki. Wydaje mi sie ze robi sobie jaja, a co po niektorzy wzieli sobie do serca... albo nieco nizej Taaka zabawa zaczepno-obronna, tylko przeprowadzona nieco nieumiejetnie

Erotica to AsiaN, jak mi sie wydaje. Dawna Klaudia 39.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok