Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
polsos M@rek K@@@ (8430 niezalogowanych)
1 Post

(Grzes203)
Wiking
" The butterfly effect 3 : Revelations" Pełny tytuł
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
nie wiedziałam nic o istnieniu trzeciej części.

a zapomniałam, że miałam coś na temat znikającyh zdjęć napisać
moje jedno znikło, a usprawiedliwiam się tym, że po dodaniu jakoś dziwnie kwadrarowo zęby wyglądały, czego normalnie na zdjęciu nie widać... nie chciałam, żeby ktoś pomyślał, że zęby mam jak koń... bo nie mam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
retier1 napisał:
Że się wtrącę
A co wam to przeszkadza,szukacie towaru do wyrwania
A zdjęcia ,to wstępna selekcja

Otóż to retier i saka , jak mozna oceniać ludzi po zdjęciach? forum, forum , forum..............dla osob piszących i czytających , nawet gdybyście mieli zdjęcia diabła, kościotrupa, dla mnie to nie ma znaczenia , bo albo lubię Wasze wypowiedzi, albo nie , czytam lub omijam z daleka , takie jest moje zdanie też
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
ależ ja nie twierdzę, że należy oceniać po zdjęciach
ale jak już dodaję fotę, to chcę, żeby mi się podobała i tyle
a jako avatar, to każdy może sobie wstawiać co kto chce. ja nie zabraniam, ja nadużyć nie zgłaszam mnie nie przeszkadza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(cyganka)
Wiking
saka napisał:
ależ ja nie twierdzę, że należy oceniać po zdjęciach
ale jak już dodaję fotę, to chcę, żeby mi się podobała i tyle
a jako avatar, to każdy może sobie wstawiać co kto chce. ja nie zabraniam, ja nadużyć nie zgłaszam mnie nie przeszkadza

I znowu wyszło nie tak , jak chciałam własnie Was popieram, o ludzie................
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
a widzisz. i tu wychodzi specyfika słowa pisanego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Ale fajnie jak ktoś skomentuje to co ja nabazgrole.Jednak ma to znaczenie.Ja np. lubię jak ktoś wstawi parówkę i kurze jaja,albo jakiąś karykaturę kulturysty -bo np ma żonę w polsce lub męża i to jest ok ale najlepiej jak ktoś wstawia zdjęcia seksownych lasek i zajmuje czas ludziom ,bo oni wtedy do nich piszą głupoty , a mogliby w tym czasie coś pożytecznego wymyślić. I w końcu te dziewki - chyba onanizują się wtedy jak inni ślą im teksty typu "ale ciacho".To takie oszustwo,zdenerwowałem się - yyy chodzi o to że ja nie mogę znalezć mojej połówki,nie wiem gdzie ona jest,kochanie odezwij się już Dobra już nie będę o tym pisał,wiem są rużne zboczenia,a wogule co to są zboczenia.OOO to pytanie dla Hilton?Hilton co to są zboczenia?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Ok zgadzam się ale ja mam takie zboczenie zawodowe,z przed lat.I gdy ktoś wkleja zdjęcie na którym widoczna jest twarz można ją rozpoznać,a nie jest tą osobą która sie pod tym zdjęciem podpisuje i nawet w takich portalikach jakten to ja ją wtedy demaskuję.Bo to jest dziecinada.Erotica akurat nie pokazała twarzy ,a czyjeś nogi może.Pa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
bumell napisał:
Ok zgadzam się ale ja mam takie zboczenie zawodowe,z przed lat.I gdy ktoś wkleja zdjęcie na którym widoczna jest twarz można ją rozpoznać,a nie jest tą osobą która sie pod tym zdjęciem podpisuje i nawet w takich portalikach jakten to ja ją wtedy demaskuję.Bo to jest dziecinada.Erotica akurat nie pokazała twarzy ,a czyjeś nogi może.Pa

Ameryke odkryles hahahahahahaha... Powiedz nam... jest chociaz taka piekna, madra i sprytna w te klocki jak opisuje?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
bumell napisał:

A ty oczywiscie odpisales Erotice...no coz, doswiadczenia warto zbierac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok