Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
polsos M@rek K@@@ (8434 niezalogowanych)
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Hilton napisał:
Powiem ci sethur, ze ogólnie jak widze te fotki niektore, to smiech mnie ogarnia. Jak te młode dziewczyny sie wyginają do aparatu. Wiem czemu to ma słuzyc, ale od tego sa stronki typu fotka.pl czy jakies inne randkowe. Moj syn ma 12 lat i czasem widzi strone główną portalu i nawet on sie smieje i mowi ze takiej dziewczyny to on by nie chciał. Ja pytam ale jakiej?? A on, ze takiej co pokazuje biust i majtki wszystkim.

Haha...dokladnie. Mnie jeszcze bardziej smiesza wypinajacy klate panowie(?) piszacy *czesc slodziutka + piecset kszaczkow* haha... przy kazdej ci sami Co robic .. nikt nie jest idealny

Madry chlopak, pogratulowac. To u was chyba dziedziczne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
bumell napisał:
Hilton a byłaś Ty w Hiltonie w Polsce , jesteś interesująca.

Nie byłam, bo nie wiedziałam ze jest. Myslalam ze jest Mariott ale tam tez nie byłam bo to wyższe sfery i nawet bym na recepcji nie wiedziala jak zagadac, jeszcze by sie okazało ze recepcjonistka zna angielski lepiej od emnie a procz tego japoński i suahili.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Cześć Kowalski,tak naprawdę chodziło mi o wyłowienie ciebie właśnie,poprzez te gierki z eroticą chciałem zwrócić na siebie uwagę ,twoją uwagę. Podoba mi sie twoja buzia..Jak to sam napisałeś.A zaraz po tym przyszly mi skojarzenia z buzią.Nie nie napiszę o tym.No a tak poważnie to przystojny jesteś.Na forum to piszę,i wiem co piszę.Dobra nie jestem geyem,ale polubiłem cię.Cholera wino mi się skończyło.Dawaj teraz Ty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(adrenalina54)
Wiking
Hilton napisał:
adrenalina54 napisał:
Na jednym koncie (pulpicie bo żona się czepia) nie można otworzyć dwóch kont na MN. Tylko na dwóch oddzielnych pulpitach.
adrenalina, co ty gadasz??? Na jednym pulpicie mozesz sobie otworzyc i 100 kont jesli masz tyle adresów e-mail. I na dodatek jesli nadązysz to mozesz sie jednorazowo na wszystkoch zalogowac otwierając do kazdego loginu przeglądarke.

Tak. To otwórz swoje i czyjeś konto w tym samym czasie na jednym pulpicie. Jak ci się uda to powiedz jaką masz wersje windy to sobie zainstaluje. Pulpit bo tak to moja żona nazywa to jest konto użytkownika na kompie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
Ale miło że mi tak szybko odpowiadasz,jednak tu na forum można poznać kogoś ciekawego,a ja siedziałem gdzieś tam.Apropos hotelu Hilton,tak mi się skojarzyło,po twoim nick-u.Jest taka sieć hoteli,USA w Polsce jest na razie tylko jeden w Warszawie na Grzybowskiej,polecam na prawdę ,pięciogwiezdny oczywiście,dużo w nim arabów czasem.Ja jak bywam czasem w Polsce to się wnim zatrzymuję.Będąc w nim masz wszystko czego człowiek może zapragnąć.
To tyle na razie,buziaki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
adrenalina54 napisał:
Hilton napisał:
adrenalina54 napisał:
Na jednym koncie (pulpicie bo żona się czepia) nie można otworzyć dwóch kont na MN. Tylko na dwóch oddzielnych pulpitach.
adrenalina, co ty gadasz??? Na jednym pulpicie mozesz sobie otworzyc i 100 kont jesli masz tyle adresów e-mail. I na dodatek jesli nadązysz to mozesz sie jednorazowo na wszystkoch zalogowac otwierając do kazdego loginu przeglądarke.

Tak. To otwórz swoje i czyjeś konto w tym samym czasie na jednym pulpicie. Jak ci się uda to powiedz jaką masz wersje windy to sobie zainstaluje. Pulpit bo tak to moja żona nazywa to jest konto użytkownika na kompie.

A jakie znaczenie ma w tym wypadku wersja windowsa? Poza tym niektorzy mają maca lub linuxa. Ja wiem co to jest pulpit i co to jest konto uzytkownika zarówno w przypadku uzywania jednego komputera przez kilka osob jak i w przypadkach innych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
bumell napisał:
Ale miło że mi tak szybko odpowiadasz,jednak tu na forum można poznać kogoś ciekawego,a ja siedziałem gdzieś tam.Apropos hotelu Hilton,tak mi się skojarzyło,po twoim nick-u.Jest taka sieć hoteli,USA w Polsce jest na razie tylko jeden w Warszawie na Grzybowskiej,polecam na prawdę ,pięciogwiezdny oczywiście,dużo w nim arabów czasem.Ja jak bywam czasem w Polsce to się wnim zatrzymuję.Będąc w nim masz wszystko czego człowiek może zapragnąć.
To tyle na razie,buziaki.

Od razu wiedzialem, ze nie chodzi Ci o Erotke.
Ja tak tez czasami manipuluje, jednak mialem cicha nadzieje, ze chodzi Ci o tez mnie...
buuuuuuuuuuuuu.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bumell)
Wiking
A jednak odpisałeś.No dobrze bez jaj.Wróćmy do opisywania innych.Jutro powinienem wcześnie wstać.Mószę wynająć przyczepę i przywieżć kuchnie z IKEA.Ale fajnie było popisać tu.Erotica niech prubuje dalej w końcu jest tu nowa.A ja lubię czasem kogoś zdemaskować.Mało dziś prawdziwych kobiet.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
to przywieź z ikea tez cos fajnego dla mnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
bumell napisał:
Cześć Kowalski,tak naprawdę chodziło mi o wyłowienie ciebie właśnie,poprzez te gierki z eroticą chciałem zwrócić na siebie uwagę ,twoją uwagę. Podoba mi sie twoja buzia..Jak to sam napisałeś.A zaraz po tym przyszly mi skojarzenia z buzią.Nie nie napiszę o tym.No a tak poważnie to przystojny jesteś.Na forum to piszę,i wiem co piszę.Dobra nie jestem geyem,ale polubiłem cię.Cholera wino mi się skończyło.Dawaj teraz Ty.

Nie wiem co rzec, wiec moze powiem wprost...dzieki, Bumell - jeden komplement od faceta to jak dziesiec od kobiety.... Dobranoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok