Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
polsos M@rek K@@@ (8454 niezalogowanych)
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
Niekowalski napisał:
bumell napisał:
Ok zgadzam się ale ja mam takie zboczenie zawodowe,z przed lat.I gdy ktoś wkleja zdjęcie na którym widoczna jest twarz można ją rozpoznać,a nie jest tą osobą która sie pod tym zdjęciem podpisuje i nawet w takich portalikach jakten to ja ją wtedy demaskuję.Bo to jest dziecinada.Erotica akurat nie pokazała twarzy ,a czyjeś nogi może.Pa

A ty oczywiscie odpisales Erotice...no coz, doswiadczenia warto zbierac...

No to ponownie w temacie bonusow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
bumell napisał:
Ale fajnie jak ktoś skomentuje to co ja nabazgrole.Jednak ma to znaczenie.Ja np. lubię jak ktoś wstawi parówkę i kurze jaja,albo jakiąś karykaturę kulturysty -bo np ma żonę w polsce lub męża i to jest ok ale najlepiej jak ktoś wstawia zdjęcia seksownych lasek i zajmuje czas ludziom ,bo oni wtedy do nich piszą głupoty , a mogliby w tym czasie coś pożytecznego wymyślić. I w końcu te dziewki - chyba onanizują się wtedy jak inni ślą im teksty typu "ale ciacho".To takie oszustwo,zdenerwowałem się - yyy chodzi o to że ja nie mogę znalezć mojej połówki,nie wiem gdzie ona jest,kochanie odezwij się już Dobra już nie będę o tym pisał,wiem są rużne zboczenia,a wogule co to są zboczenia.OOO to pytanie dla Hilton?Hilton co to są zboczenia?

Ale jakie konkretnie? Chodzi ci o długość łuku równoleżnika na danej szerokości geograficznej zawarta między określonymi dwoma południkami i wyrażona w milach morskich? Czy moze o deklinacje magnetyczną? Czy moze o zboczenie seksualne?
W kazdym razie każde zboczenie to inaczej anomalia
Niech zyje wikipedia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Erotica)
Wiking
bumell napisał:
No to nie jestem pierwszy ,bo też chciałem o tym.A w ogule po kontakcie z Erotica pojawiła mi się myśl co takie osoby chcą osiągnąć.Wklejają zdjęcia jakiś modelek,no ta osoba przy najmniej coś wie na ten temat bo nie pokazała twarzy tej kobiety,...już co najmniej dwa razy zgłaszłem naruszenie.Guwniarstwo.No tak wkońcu zaczynają się zjeżdzać do Oslo dziewczyny z polskich lasów,no i jak przystoi w 21 wieku to niektóre nauczyły się już korzystać z kompa.
Pozdrawiam koleżankę i udanych łowów życzę......
.....oj biedactwo...nie odpisalam Ci i sie tak wkurwiasz???Nie trzeba bylo byc tak wulgarnym to bym kontynuowala znajomosc kotku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Erotica)
Wiking
adrenalina54 napisał:
Wydaje mi się że widzę jakieś nowe zdjęcia a po chwili znikaja. Np Erotika. Czy to mój komp czy tak jest i na waszych kompach? ...hehehe....sama bylam w szoku ...okazalo sie,ze jak moja psiapsiulka sie wlogowala na moim kompie na MN w tym samym czasie co ja....to jej fotka wyskakiwala na czacie,gdy ja na czata wchodzilam..ona byla wtedy na forum bardzo dziwne zjawisko,ale dobrzes widzial ;P Pozdro.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Erotica)
Wiking
Dodam,ze ktos mi na moje konto wlazi i probuje kombinowac...nieladnie ...no i nie zalozylam konta po to,zeby mi jacys kretyni pisali jak to potrafia cipke lizac i dupe zerznac(sorki za te wulgarnosc) ,ale po to,zeby sie wypowiadac na rozne tematy....a fotki????czyz nie odzwierciedlaja tego z czym sie utozsamiam???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Erotica napisał:
bumell napisał:
No to nie jestem pierwszy ,bo też chciałem o tym.A w ogule po kontakcie z Erotica pojawiła mi się myśl co takie osoby chcą osiągnąć.Wklejają zdjęcia jakiś modelek,no ta osoba przy najmniej coś wie na ten temat bo nie pokazała twarzy tej kobiety,...już co najmniej dwa razy zgłaszłem naruszenie.Guwniarstwo.No tak wkońcu zaczynają się zjeżdzać do Oslo dziewczyny z polskich lasów,no i jak przystoi w 21 wieku to niektóre nauczyły się już korzystać z kompa.
Pozdrawiam koleżankę i udanych łowów życzę......
.....oj biedactwo...nie odpisalam Ci i sie tak wkurwiasz???Nie trzeba bylo byc tak wulgarnym to bym kontynuowala znajomosc kotku

aha, wiec tak to jest...wiec, bomull, o jakim kontakcie Ty piszesz??? /sorry, ze sie wtracam, ale skoro to jest na publicznym forum.../
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Grzes203 napisał:
Ja myślałem że motyl

o Grzes203 nie wytrzeźwiały jeszcze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(adrenalina54)
Wiking
Erotica napisał:
adrenalina54 napisał:
Wydaje mi się że widzę jakieś nowe zdjęcia a po chwili znikaja. Np Erotika. Czy to mój komp czy tak jest i na waszych kompach? ...hehehe....sama bylam w szoku ...okazalo sie,ze jak moja psiapsiulka sie wlogowala na moim kompie na MN w tym samym czasie co ja....to jej fotka wyskakiwala na czacie,gdy ja na czata wchodzilam..ona byla wtedy na forum bardzo dziwne zjawisko,ale dobrzes widzial ;P Pozdro.

O to mi chodziło. Ale tak jak ty to tłumaczysz to jest niemożliwe. Nieraz ja byłem na czacie a żona na forum i nic się nie mieszało w zdjęciach. Ja byłem sobą i żona sobą. Ja się nie czepiam ale myślę że masz dwa konta i ci się pomyliło podczas ładowania zdjęć...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
adrenalina54 napisał:
Erotica napisał:
adrenalina54 napisał:

O to mi chodziło. Ale tak jak ty to tłumaczysz to jest niemożliwe. Nieraz ja byłem na czacie a żona na forum i nic się nie mieszało w zdjęciach. Ja byłem sobą i żona sobą. Ja się nie czepiam ale myślę że masz dwa konta i ci się pomyliło podczas ładowania zdjęć...

...a ja mysle, a nawet twierdze, a nawet jestem przekonany, ze Erotika wie, co bym chcial powiedziec ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
A wytłumaczy mi ktos tak juz poza nawiasem, jak wy we dwoje korzystacie na raz z jednego kompa? I to jeden na czacie a drugi na forum? Sa juz kompy dwuosobowe? Przydałby mi sie, bo na razie neta mam przy swoim i syn mi marudzi czy długo jesczcze bede uzywac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok