Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

SHOW CAR - Norwegia

Czytali temat:
(523 niezalogowanych)
2 Posty
Auras Donez
(Auras)
Wiking
Witam serdecznie wszystkich.
I proszę o wyrażenie swojej opinii, mianowicie w ciągu 2 ostatnich miesięcy byłem kika razy w Oslo, obserwujac rynek wpadłem na dość ryzykowny pomysł, narodził się on z faktu iż chciałem dobrze zjeść na mieście- niestety moje poszukiwania za kazdym razem zakończyły się porażką, nie jestem wybredną jednostką i z nie jednego pieca chleb się jadło, ale poprostu to nie było zbyt smaczne za to piorunującą drogie.
Powziąłem zatem pewne działania ponieważ mam w posiadaniu przyczepe ktora była sklepem rybnym, postanowiłem jedną jej część przerobić na jadłodajnie gdzie bedzie mozna zjeśc za konkurencyjne ceny jak na standardy w Oslo,oczywiście byłem w TEX BURGER i innych, a drugą na sklep gdzie bedzie można kupić kiełbase itd...
Prosze wyraźcie swoje zdanie czy to ma sens a może macie jakieś pomysły czy doświadczenia które by mi pomogły w realizacji i prowadzeniu tej działalności. Z góry dziękuje

P.S
Przyczepa bedzie gotowa za około 2 miesiące, gdyż zmieniam jej szate graficzną.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
65 Postów
Dariusz S
(dreamstars)
Początkujący
Pomysł masz jak najbardziej oryginalny lecz aby legalnie działać i przy tym zarabiać w Norwegi to musisz być drogi.
Głównych klientów szukaj przede wszystkim w Norwegach a nie w rodakach którzy raz że maja mniej pieniędzy dwa są zawistni i zazdrośni z natury. Kto nie ryzykuje ten nie ma... powodzenia !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Auras Donez
(Auras)
Wiking
Dziękuje, słuszna uwaga
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok