Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jan Cyran krzysiek k marek markowski grzegorz lukasiak Danuta86 Borek (12325 niezalogowanych)
1 Post

(fullcasco)
Wiking
uciekla mi ciuchcia
a to swinia ta moja

EX

ciuchcia
wsiadlem do nastepnej

no bo ja tylko sie spoznilem minute na pociag ,a tog odjechal

i co tu gadac o ex bylo minelo
co bylo a nie jest nie pisac w rejestr
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
060677 napisał:
zdaje Ci sie! jeszcze jakas madrosc? ...P

'czasem marzenie o księciu na białym rumaku niweczy romans z stajennym'
tak jakoś pasuje mi do ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(060677)
Wiking
swieta prawda niepotrzebnie zaczelam ten watek ,ale niemozna nieraz zapomniec jak ciagle ktos sie pcha z buciorami do naszego zycia!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(060677)
Wiking
kami jaki mi wywrozylas , tylko ze ja mam tego ksiecia nie stajennego ktorego brakuje tobie ! smutne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
060677 napisał:
kami jaki mi wywrozylas , tylko ze ja mam tego ksiecia nie stajennego ktorego brakuje tobie ! smutne

Buhaha pogadaj dziewczyno z Marcinkiem.Oboje macie niezaspokojone ambicje,powinniście się dogadac.Chociaż.....może się to zle skończyc,jak jedno drugiemu będzie chciało udowodnic że ma wsio lepsze
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
Ex żony są najgorsze w poniżej wymienionych przypadkach
Pierwszy: dlatego,że otrzymały rozwód z uznaniem o winie partnera(sąd się pomylił ! zostałem wrobiony !)
Drugi: dlatego, że zasądzono alimenty na dzieci, które wychowują
Trzeci: kiedy chcą podziału majątku dorobkowego do którego wniosły własny wkład

Jeszcze gorsze są wtedy gdy egzekwują zapadłe postanowienia i wyroki sądu oraz przypominają swoim byłym mężom o wyznaczonych przez sąd spotkaniach z dziećmi oraz datach ich urodzin.
To tyle z mojej strony. Taki sobie punkt widzenia .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(060677)
Wiking
giovi 2 dziekuje za rade ! a tak na marginesie KAZDY MA PRAWO PISAC I MOWIC CO CHCE !!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Erotica)
Wiking
giovi2 napisał:
060677 napisał:

Buhaha pogadaj dziewczyno z Marcinkiem.Oboje macie niezaspokojone ambicje,powinniście się dogadac.Chociaż.....może się to zle skończyc,jak jedno drugiemu będzie chciało udowodnic że ma wsio lepsze
......Giovi2,a moze Marcinek to jej partner?? Pisal gdzies na forum,ze jego kobieta tez tu ma konto...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
230 Postów
joanna kidawa
(asia68)
Stały Bywalec
060677 napisał:

w bajkach ropucha zamienia się w księcia, w życiu książę w ropuchę.
To tak w kontekście księcia i stajennego.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Erotica)
Wiking
060677 napisał:
giovi 2 dziekuje za rade ! a tak na marginesie KAZDY MA PRAWO PISAC I MOWIC CO CHCE !!!...racja!!!! dlatego forumowicze nie zawsze beda po Twojej stronie i nie beda Ci wspolczuc,ale przedstawiac swoj punkt widzenia
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok