Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jan Cyran krzysiek k marek markowski grzegorz lukasiak Danuta86 Borek (12316 niezalogowanych)
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
krolestwo za konia napisał:
Ale wy pamietliwe jestescie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hihihi Zanim dziewczyna zostanie byla zostawi goscia i on bedzie bylym.Wtedy byla z bylym moze sie odnajda, dotrwaja do nastepnej bylosci albo nie bylosci w terazniejszosci lub przyszlosci czyli samotnosci. Pozdrawiam byle,obecne,przyszle i niedoszle oraz te co zaszly i nie zaszly ale odeszly.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
krolestwo za konia napisał:
Ale wy pamietliwe jestescie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hihihi Zanim dziewczyna zostanie byla zostawi goscia i on bedzie bylym.Wtedy byla z bylym moze sie odnajda, dotrwaja do nastepnej bylosci albo nie bylosci w terazniejszosci lub przyszlosci czyli samotnosci. Pozdrawiam byle,obecne,przyszle i niedoszle oraz te co zaszly i nie zaszly ale odeszly.

ale to zagmatwane
w kazdym razie fazi z tego co pamietam to tez brałes udział w tej dyskusji i chyba jako jedyny byłes po jej stronie !ale nie pamietam tego napewno! musiałabym przeczytac to jeszcze raz ale puki co obijam sie mam dłuuugi weekend i mi sie zwyczajnie nie chce
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2387 Postów
Sethur Asher
(Sethur)
Maniak
060677 napisał:
witam , przegladam forum i nic niema na ten temat, to ja go zaczne!,czy sa tu kobietki ktore maja problemy z ex partnerkami swoich facetow? jezeli chodzi o mnie to ex zona mojego meza fajnie brzmi ! Ciagle nie moze pogodzic sie z porazka , dlatego ciagle sie o cos czepia i upomina zalosne , a jak jest kobity u was? piszcie

Jako swiezo upieczona ex tez zapewne wy-ex-ponowalabys swoj zal, czujac sie ...ex-terminowana, ex-tradycjonowana i calkowicie ex-komunikowana.. Doznania bylyby zapewne ex-tremalne gdyby nastapily w tepie ex-presonym, w ex-traordynarnych warunkach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Grzegorz i Aga G
(g.grom)
Wiking
komentarz powyżej trafiony w 10-------nic dodaj -nic ująć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(060677)
Wiking
Boze kobitki zal mi was niektore z was sa nawet zalosne , jak ..... . A jak tak mnie pamietacie to napisze wam cos , W...... ex mojego meza z Norwegi skakala skakal i sie naskakala , mogla siedziec i pilnowac meza w domu a nie latac po facetach . nie tylko faceci sie wiecznie zli . zdradzaja kobiety i to jak perfidnie. a widze ze w tym watku trafilam w czuly punkt niektorych z was, pilnujcie mezow, i dbajcie o nich
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(060677)
Wiking
uwaga hienny zaatakowaly!!!!! uuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Kochaj... Ufaj... Kontroluj...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
53 Posty

(Sabsia)
Nowicjusz
kami to bło dobre!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
060677 napisał:
uwaga hienny zaatakowaly!!!!! uuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Proponowałbym Ci ,najpierw obejżenie na animal planet co nieco o hienach.
A następnie mówienie o tych zwierzętach

Jak narazie,to mówisz wyłącznie o sobie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
060677 napisał:
Boze kobitki zal mi was niektore z was sa nawet zalosne , jak ..... . A jak tak mnie pamietacie to napisze wam cos , W...... ex mojego meza z Norwegi skakala skakal i sie naskakala , mogla siedziec i pilnowac meza w domu a nie latac po facetach . nie tylko faceci sie wiecznie zli . zdradzaja kobiety i to jak perfidnie. a widze ze w tym watku trafilam w czuly punkt niektorych z was, pilnujcie mezow, i dbajcie o nich

Ciebie to chyba dziewucho jakies wyrzuty sumienia gryza i spac ci to nie daje,bo w kolko jeden temat walkujesz od miesiecy
nie masz przyjaciolek czy kolezanek,zeby sobie pospsioczyc na byla zone Twojego meza,tylko chcesz ja publicznie upokarzac?
chcesz byc w porzadku,to zapros ja tutaj do rozmowy,zeby kazda miala w tej dyskusji rowne szanse
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok