Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jan Cyran krzysiek k marek markowski grzegorz lukasiak Danuta86 Borek (12314 niezalogowanych)
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
ale przeciez tu nie chodzi tylko i wylacznie o zdrade
czlowiek z natury nie jest monogamiczny,cywilizacja na nas wymusza pewne zachowania,moze dojsc do zakochania,moze dojsc do utraty rozumu,kiedy instynkt wezmie nad nim gore
tu chodzi o caloksztalt takiej sytuacji
kiedy facet swoje sprawy z MATKA SWOICH DZIECI zalatwia poprzez kochanke,pozwala jej sie mieszac w te sytuacje itd,to nie jest facet!!!!to sa wielkie kallesony rozmiaru XXXXXXXXL....
tamat ciekawy,ale padam na pysk
dobranoc
oczywiscie wszyscy w swoich lozkach dzisiaj maja byc!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
truskawkowa napisał:
czlowiek z natury nie jest monogamiczny,cywilizacja na nas wymusza pewne zachowania,moze dojsc do zakochania,moze dojsc do utraty rozumu,kiedy instynkt wezmie nad nim gore
kiedy facet swoje sprawy z MATKA SWOICH DZIECI zalatwia poprzez kochanke,pozwala jej sie mieszac w te sytuacje itd,to nie jest facet!!!!to sa wielkie kallesony rozmiaru XXXXXXXXL....
dobranoc

Kurna!!!!!!!A gdzie moje łóżko?! Nie mogę zlokalizowac Chyba musze wytrzezwiec Trudno,walnę się na podłodze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
giovi2 napisał:
kami napisał:
giovi2 napisał:
krolestwo za konia napisał:
psculkas napisał:
krolestwo za konia skrev:
psculkas napisał:
krolestwo za konia skrev:
Jutro pewnie pojde na miasto, moze poznam kogos a moze nawet wyladuje z nia w lozku,To jak myslicie ide na kurwy,zabawic sie czy poznac moze kogos na reszte zycia????? Bo tak do konca to nie wiem czy jak to sie okaze mezatka a ja sie w niej zakocham z wzajemnoscia i przezyjemy nastepne 40 lat razem w szczesliwym zwiazku i bedziemy nawet dzielic grub,to znaczy ze ona sie zwiazala z alfonsem a ja z dziwka???? hm.......................
Oczywiscie ze zyciem kieruja jakies zasady,dekalog,paragrafy tylko jakos ciezko to powiedziec temu swojemu wnetrzu!!!

nie nazwalabym tego "wnetrzem", tylko instynktem zwierzecym, potrzeba prokreacji.

Tez i jaki wniosek.Prawdziwe zwiazki to tylko te gdy swatka nam przyprowadzila dziewice i umarlismy w swietym spokoju i nieustajacym dziewictwie nie tylko cielesnym ale duchowym!!!
Retier jasne ze przekrecam cala sytuacje w druga strone.HILTONKE SZANUJE I PODZIWIAM ZAZNACZAM JESZCZE RAZ.

dziewicy to ze swieca w bialy dzien szukac

Jak to moj kolega mowil: moja zona sie nie puszcza,ani corka,ani siostra,moich znajomych tez nie,kogo nie pytam to kazdy mowi to samo .To pytam skad te kur............ sie biora????????

Z kątowni

a wiesz gdzie jest kątownia????
koło narzędziowni

Kami a skąd wiesz???Z katowni?

tak tej koło narzędziowni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
fazi a co te nasze dziewczyny tak sie rozkrzyczaly na ciebie ? a tupnij noga porzadnie i w klawiature walnij
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
giovi2 napisał:
truskawkowa napisał:
dobranoc

Kurna!!!!!!!A gdzie moje łóżko?! Nie mogę zlokalizowac Chyba musze wytrzezwiec Trudno,walnę się na podłodze

mi sie sok skończył wiec tez juz nie pije :/ posuń się walne sie koło ciebie bo jak chuchnę dominikowi po tych drinach to mnie z łozka wywali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ulv72 napisał:
fazi a co te nasze dziewczyny tak sie rozkrzyczaly na ciebie ? a tupnij noga porzadnie i w klawiature walnij

hej hej ulv72 dawno cie nie widziałam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
ulv72 napisał:

Niestety Ulv,nic mu to nie da,zakrzyczymy go i to jeszcze jak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
ulv72 napisał:
fazi a co te nasze dziewczyny tak sie rozkrzyczaly na ciebie ? a tupnij noga porzadnie i w klawiature walnij Oj tam zaraz rozkrzyczałay a tupania to nie wiem jak inne , ale ja to sie tak boje , ze normalnie zgroza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
kami napisał:
giovi2 napisał:
truskawkowa napisał:
dobranoc

mi sie sok skończył wiec tez juz nie pije :/ posuń się walne sie koło ciebie bo jak chuchnę dominikowi po tych drinach to mnie z łozka wywali

Dawaj Kami,nawet poduszkę w nową poszewkę oblekę dla Ciebie i przykryję nowym kocykiem,a co taka będę dobra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
hej kami

a co do zakrzyczenia to nie ma tak dobrze, pomoge mu we dwojke to my was...no....zaryczymy doslownie !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok