Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jan Cyran krzysiek k marek markowski grzegorz lukasiak Danuta86 Borek (12311 niezalogowanych)
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
giovi2 napisał:
kami napisał:
giovi2 napisał:
truskawkowa napisał:
ale przeciez tu nie chodzi tylko i wylacznie o zdrade
czlowiek z natury nie jest monogamiczny,cywilizacja na nas wymusza pewne zachowania,moze dojsc do zakochania,moze dojsc do utraty rozumu,kiedy instynkt wezmie nad nim gore
tu chodzi o caloksztalt takiej sytuacji
kiedy facet swoje sprawy z MATKA SWOICH DZIECI zalatwia poprzez kochanke,pozwala jej sie mieszac w te sytuacje itd,to nie jest facet!!!!to sa wielkie kallesony rozmiaru XXXXXXXXL....
tamat ciekawy,ale padam na pysk
dobranoc
oczywiscie wszyscy w swoich lozkach dzisiaj maja byc!!!!

Kurna!!!!!!!A gdzie moje łóżko?! Nie mogę zlokalizowac Chyba musze wytrzezwiec Trudno,walnę się na podłodze

mi sie sok skończył wiec tez juz nie pije :/ posuń się walne sie koło ciebie bo jak chuchnę dominikowi po tych drinach to mnie z łozka wywali

Dawaj Kami,nawet poduszkę w nową poszewkę oblekę dla Ciebie i przykryję nowym kocykiem,a co taka będę dobra

wiedziałam ze na ciebie zawsze mozna liczyc a co tam tyskie jeszcze zostało w lodowce wiec wezme z soba bdziemy razem podnosic te ciezary pomoge ci c tam nie bede taka jedzą jak niektórzy mysla
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Hilton napisał:
ulv72 napisał:
fazi a co te nasze dziewczyny tak sie rozkrzyczaly na ciebie ? a tupnij noga porzadnie i w klawiature walnij Oj tam zaraz rozkrzyczałay a tupania to nie wiem jak inne , ale ja to sie tak boje , ze normalnie zgroza

a rozkrzyczaly a co jatka taka, ze hej tylko nie wiem po co jak i tak kzk ma racje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ulv72 napisał:
hej kami

a co do zakrzyczenia to nie ma tak dobrze, pomoge mu we dwojke to my was...no....zaryczymy doslownie !!

ryczec to ja bede jutro jak mi bol głowki przyfasoli z kacem gigantem łacznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
ulv72 napisał:
Hilton napisał:
ulv72 napisał:
fazi a co te nasze dziewczyny tak sie rozkrzyczaly na ciebie ? a tupnij noga porzadnie i w klawiature walnij Oj tam zaraz rozkrzyczałay a tupania to nie wiem jak inne , ale ja to sie tak boje , ze normalnie zgroza

a rozkrzyczaly a co jatka taka, ze hej tylko nie wiem po co jak i tak kzk ma racje

I jak to stara Pawlakowa dając synowi granat mówiła "sądy sądami, a sprawiedliwosć musi byc po naszej stronie"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
ulv72 napisał:
Hilton napisał:
ulv72 napisał:

jak moja siostra mowi jak ma racje to stawia kolacje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1654 Posty
ka mi
(kami)
Maniak
Hilton napisał:
ulv72 napisał:
Hilton napisał:
ulv72 napisał:

I jak to stara Pawlakowa dając synowi granat mówiła "sądy sądami, a sprawiedliwosć musi byc po naszej stronie"

hahahah dawno tego nie słyszałam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
ulv72 napisał:
Hilton napisał:
ulv72 napisał:

Rację to ma według Ciebie Ulv
A ja Cie mogę zlinczowac jak jeszcze jedno słowo przeciwko NAM powiesz Szykuj się do boju
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Hilton napisał:

no ba ! wiesz. w imie meskiej solidarnosci... sady sadami... a my tam z kzk swoje wiemy i mozecie "se" pogadac dziewczyny no i oczywiscie racja po naszej stronie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
Hilton napisał:
ulv72 napisał:
Hilton napisał:
ulv72 napisał:

No i jeszcze tak:JA JUŻ 3 WOJNY PRZEŻYŁAM,W TYM DWIE ŚWIATOWE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
ulv72 napisał:
Hilton napisał:

no ba ! wiesz. w imie meskiej solidarnosci... sady sadami... a my tam z kzk swoje wiemy i mozecie "se" pogadac dziewczyny no i oczywiscie racja po naszej stronie

taaaaaaaaa jasneeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!Solidarnosc plemnikow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok