giovi2 napisał:
kami napisał:
giovi2 napisał:
truskawkowa napisał:
ale przeciez tu nie chodzi tylko i wylacznie o zdrade
czlowiek z natury nie jest monogamiczny,cywilizacja na nas wymusza pewne zachowania,moze dojsc do zakochania,moze dojsc do utraty rozumu,kiedy instynkt wezmie nad nim gore
tu chodzi o caloksztalt takiej sytuacji
kiedy facet swoje sprawy z MATKA SWOICH DZIECI zalatwia poprzez kochanke,pozwala jej sie mieszac w te sytuacje itd,to nie jest facet!!!!to sa wielkie kallesony rozmiaru XXXXXXXXL.... 

tamat ciekawy,ale padam na pysk
dobranoc
oczywiscie wszyscy w swoich lozkach dzisiaj maja byc!!!!
Kurna!!!!!!!A gdzie moje łóżko?! Nie mogę zlokalizowac
 Nie mogę zlokalizowac Chyba musze wytrzezwiec
 Chyba musze wytrzezwiec Trudno,walnę się na podłodze
 Trudno,walnę się na podłodze
mi sie sok skończył wiec tez juz nie pije :/ posuń się walne sie koło ciebie bo jak chuchnę dominikowi po tych drinach to mnie z łozka wywali 

Dawaj Kami,nawet poduszkę w nową poszewkę oblekę dla Ciebie i przykryję nowym kocykiem,a co taka będę dobra 

wiedziałam ze na ciebie zawsze mozna liczyc a co tam tyskie jeszcze zostało w lodowce wiec wezme z soba
 a co tam tyskie jeszcze zostało w lodowce wiec wezme z soba  bdziemy razem podnosic te ciezary
bdziemy razem podnosic te ciezary  pomoge ci c tam nie bede taka jedzą jak niektórzy mysla
 pomoge ci c tam nie bede taka jedzą jak niektórzy mysla  
kami napisał:
giovi2 napisał:
truskawkowa napisał:
ale przeciez tu nie chodzi tylko i wylacznie o zdrade
czlowiek z natury nie jest monogamiczny,cywilizacja na nas wymusza pewne zachowania,moze dojsc do zakochania,moze dojsc do utraty rozumu,kiedy instynkt wezmie nad nim gore
tu chodzi o caloksztalt takiej sytuacji
kiedy facet swoje sprawy z MATKA SWOICH DZIECI zalatwia poprzez kochanke,pozwala jej sie mieszac w te sytuacje itd,to nie jest facet!!!!to sa wielkie kallesony rozmiaru XXXXXXXXL....

tamat ciekawy,ale padam na pysk
dobranoc
oczywiscie wszyscy w swoich lozkach dzisiaj maja byc!!!!

Kurna!!!!!!!A gdzie moje łóżko?!
 Nie mogę zlokalizowac
 Nie mogę zlokalizowac Chyba musze wytrzezwiec
 Chyba musze wytrzezwiec Trudno,walnę się na podłodze
 Trudno,walnę się na podłodze
mi sie sok skończył wiec tez juz nie pije :/ posuń się walne sie koło ciebie bo jak chuchnę dominikowi po tych drinach to mnie z łozka wywali

Dawaj Kami,nawet poduszkę w nową poszewkę oblekę dla Ciebie i przykryję nowym kocykiem,a co taka będę dobra

wiedziałam ze na ciebie zawsze mozna liczyc
 a co tam tyskie jeszcze zostało w lodowce wiec wezme z soba
 a co tam tyskie jeszcze zostało w lodowce wiec wezme z soba  bdziemy razem podnosic te ciezary
bdziemy razem podnosic te ciezary  pomoge ci c tam nie bede taka jedzą jak niektórzy mysla
 pomoge ci c tam nie bede taka jedzą jak niektórzy mysla