giovi2 napisał:
kami napisał:
giovi2 napisał:
truskawkowa napisał:
ale przeciez tu nie chodzi tylko i wylacznie o zdrade
czlowiek z natury nie jest monogamiczny,cywilizacja na nas wymusza pewne zachowania,moze dojsc do zakochania,moze dojsc do utraty rozumu,kiedy instynkt wezmie nad nim gore
tu chodzi o caloksztalt takiej sytuacji
kiedy facet swoje sprawy z MATKA SWOICH DZIECI zalatwia poprzez kochanke,pozwala jej sie mieszac w te sytuacje itd,to nie jest facet!!!!to sa wielkie kallesony rozmiaru XXXXXXXXL....
tamat ciekawy,ale padam na pysk
dobranoc
oczywiscie wszyscy w swoich lozkach dzisiaj maja byc!!!!
Kurna!!!!!!!A gdzie moje łóżko?!
Nie mogę zlokalizowac
Chyba musze wytrzezwiec
Trudno,walnę się na podłodze
mi sie sok skończył wiec tez juz nie pije :/ posuń się walne sie koło ciebie bo jak chuchnę dominikowi po tych drinach to mnie z łozka wywali

Dawaj Kami,nawet poduszkę w nową poszewkę oblekę dla Ciebie i przykryję nowym kocykiem,a co taka będę dobra

wiedziałam ze na ciebie zawsze mozna liczyc
a co tam tyskie jeszcze zostało w lodowce wiec wezme z soba
bdziemy razem podnosic te ciezary
pomoge ci c tam nie bede taka jedzą jak niektórzy mysla
kami napisał:
giovi2 napisał:
truskawkowa napisał:
ale przeciez tu nie chodzi tylko i wylacznie o zdrade
czlowiek z natury nie jest monogamiczny,cywilizacja na nas wymusza pewne zachowania,moze dojsc do zakochania,moze dojsc do utraty rozumu,kiedy instynkt wezmie nad nim gore
tu chodzi o caloksztalt takiej sytuacji
kiedy facet swoje sprawy z MATKA SWOICH DZIECI zalatwia poprzez kochanke,pozwala jej sie mieszac w te sytuacje itd,to nie jest facet!!!!to sa wielkie kallesony rozmiaru XXXXXXXXL....

tamat ciekawy,ale padam na pysk
dobranoc
oczywiscie wszyscy w swoich lozkach dzisiaj maja byc!!!!

Kurna!!!!!!!A gdzie moje łóżko?!

mi sie sok skończył wiec tez juz nie pije :/ posuń się walne sie koło ciebie bo jak chuchnę dominikowi po tych drinach to mnie z łozka wywali

Dawaj Kami,nawet poduszkę w nową poszewkę oblekę dla Ciebie i przykryję nowym kocykiem,a co taka będę dobra

wiedziałam ze na ciebie zawsze mozna liczyc