Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

pomoc prawna ,adwokata szukam do walki z nav-em - Norwegia

86 Postów

(elkajan)
Początkujący
Szukam adwokata ,prawnika do walki z Nav-em ,
Wiem że taki adres już się pojawił na forum ale nie mogę go wyszukać .Próbuję już od kilku dni ale bez skutku.
Czy znacie adokata lub prawnika który podjąłby się walki z Nav o odszkodowanie ok 500 tyś NOK?
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
elkajan napisał:

Czy znacie adokata lub prawnika który podjąłby się walki z Nav o odszkodowanie ok 500 tyś NOK?
Pozdrawiam

tak znamy
występuje on tutaj pod pseudonimem imperator
na imię ma Krzysiek
pisz do niego na priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
ten krzysiek to pracuje w NAVie ejkajana wysteruje ...że dopłaci jeszcze ze 100 000
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Andre ved mark napisał:
ten krzysiek to pracuje w NAVie
MASZ bardzo stare Informacje i NIEAKTUALNE ... !!!
---
Impek i owszem ale PRACOWAŁ W NAV i to właśnie w dziale Interwencji , dlatego może być Faktycznie Pomocny ...
---
TERAZ JEDNAK JUŻ TAM NIE PRACUJE ..!!!. a zdobywa Szlify na PRAWNIKA ...właśnie ...
jak zaznaczył Jasta ode ciasta ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Znow zaczynaja sie pojawiac informacje typu "jedna baba slyszala od drugiej baby ktora slyszala od trzeciej, a ta od jeszcze "inakszej" ze....".

Pracowalem przez 6 miesiecy w NAV Forvaltning lecz nie w zadnym "dziale interwencji" lecz jako prawnik odpowiedzialny za sykepenger a czasem rowniez klageinstillinger til NAV Klageinstans oraz vedtak om tilbakekreving. Od konca Wrzesnia 2013 roku juz tam niepracuje poniewaz pracuje u Fylkesmannen jako PRAWNIK (a nie jakies "szlify" zdobywa).

Jeszcze nie posiadam advokatbevilling wiec nie jestem advokatem i nie moge nikogo reprezentowac w sadzie nawet w Trygderetten ktory jest powyzej NAV Klageinstans. Pozatym pierwsza rada jaka moge udzielic to sprawdzenie jaki jest klagefrist poniewaz jesli minelo duzo czasu to napewno jest juz "przesiedziany". A jesli klagefrist minal dawno temu to nawet ernst & young, wiersholm czy wikborg rein aka podobno najlepsze kancelarie advokackie w Norwegii nie pomoga bo sie nie da.

Ewentualnie moge cos wiecej poradzic w sprawie za darmo lecz nic zbyt czasochlonnego jako iz nie moge zaserwowac "timeliste etter gjeldende advokatsatser" poniewaz jak mowilem nie moge "klienta" reprezentowac w sadzie.

PS. Jasto moze bys sie raczyl przedstawic? Czy imienia tak jak i twego zapewne idealnego wygladu (czy moze jednak wygladasz jak typowy stereotyp tego co "obrzucasz blotem"?) takze sie wstydzisz z jakichs powodow? Zbyt Polsko brzmi jak na bezpanstwowca Polskiego pochodzenia?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Imperator1988 napisał:
... "jedna baba slyszala od drugiej baby ktora slyszala od trzeciej, a ta od jeszcze "inakszej" ze....".
OJ Impek ...
Podniecasz się niezdrowo ,
To co napisałem była to czysta prowokacja , jedynie byś się ujawnił i zaczął udzielać ...
---
Czyże zawsze , jezdeś takowo dokładny ... ? .
---
Poco tobie wiedzieć cokolwiek o Jaście ...!? .
pomijam już to , że gdybyś spokojnie i wytrwale poszukał w Jego odpowiedziach to wiedziałbyś jak ma na Imię i nazwisko ...
Zresztą ... >JASTA< to zlepek skrótów od imienia i nazwiska ...
---
Ot taki sobie mały donosik z Mojej strony .
---
Zaproś Go Kiedyś przez >PW< na PORZĄDNĄ KOSZERNĄ ... to może się skusi i podjedzie do Ciebie .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
www.gulesider.no wystarczy wpisac 'advokat hønefoss', zapytac sie droga e-mail i sprawa rozwiazana.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów

(elkajan)
Początkujący
dziękuję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17 Postów
monika mania
(julik.bm)
Wiking
Prosze mi podac na siebie adres e-mail ,jesli jest to mozliwe
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
86 Postów

(elkajan)
Początkujący
Sprawa zamknięta odzyskałem swoje pieniądze ale tylko dzięki swojemu uporowi i determinacji.
Ale dziękuje.Jeżeli prowadzi pani takie sprawy to zawsze mogę przekazać dane dalej i polecić .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok