Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
EVIL napisał:że nie może malinda skakać po profilach śledzić jak szerlok holms odkrywać mrocznych tajemnic ŻE CO

JAK ŻYĆ MOJA NORWEGIO [/quote]

Tepa strzalo, zeby ujrzec sweet focie nie trzeba zagladac do profilu, same sie wyswietlaja, z prawej strony, same wlaza na oczy. Sama Helenka i jej profil interesuje mnie tyle, co BIZIego - tyle co zeszloroczny snieg. To nie ja wystawialm i wystawiam sie nadal na posmiewisko . Gdybym miala pokazywac ludziom na forach i poratalach swoje rozneglizoowane fotki, lub inne sweet focie, miesiac po smierci syna, to lepeij by bylo, zeby mi bozia raczki urwala. Nikt nikogo nie wykpi i nie osmieszy, jak ten ktos nie osmieszy sie sam. No ale znowu gwiazda jest na scenie

Show must go on
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
BiZi napisał:

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
Lindemans napisał:

1. Gdybym miala pokazywac ludziom na forach i poratalach swoje rozneglizoowane fotki,
Aniu.. Ty wobec tego jak widzisz kobiety w stroju, to czy aby szału nie dostajesz ?
Na pewno jesteś piekną kobietą, ale bez przesady, aby tak reagować.

2. lub inne sweet focie,miesiac po smierci syna, to lepeij by bylo, zeby mi bozia raczki urwala.
Spędzałam Sylewstra jak wiekszość ,robiłam zdjęcia jak wstawiłam, lecz nie chlałam, nie tańczyłam, nie było muzyki ,nie bawiłam się jak Ty.
Zobaczyłaś mnie z lampką wina uśmiechniętą? i co w tym złego? gdzie usunęłam by wygłodzić hieny, pozostawiając jedno zdjęcie wstawione po śmierci syna.. i dalej Cie boli...

3.Nikt nikogo nie wykpi i nie osmieszy, jak ten ktos nie osmieszy sie sam. No ale znowu gwiazda jest na scenie
Show must go on [/quote]
Aniu ...powinnam płakąć ?czy śmiać ?bo nie wiem co wstawić mi wypada za pysie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
pozazycie napisał:bo nie wiem co wstawić mi wypada za pysie?[/quote]

A wstaw sobie co chcesz, co tam ci sie uroi w glowie Dla mnie to nie ma zadnego znaczenia, ja mam o tobie wyrobione zdanie(jak wielu innych). Dla mnie jako matka skompromitowalas sie wielokrotnie i niczym mnie juz nie zaskoczysz. Moze i dobrze, ze zyjesz w swoim swiecie i nie rozumiesz co sie dookola ciebie dzieje, bo gdybys pewnego dnia zrozumiala, to moglabys tego nie przezyc
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
pozazycie napisał:bo nie wiem co wstawić mi wypada za pysie?

A wstaw sobie co chcesz, co tam ci sie uroi w glowie Dla mnie to nie ma zadnego znaczenia, ja mam o tobie wyrobione zdanie(jak wielu innych).

A ja mam pamięć długą i do tych jak wielu?/ kilka osób na forum / zapewne w owym czasie się zwrócę o ICH i Twoje zdanie, bo jestem zawiła jeśli ktoś ocenia nie znając ani mnie ani żadnej sprawy z moją osobą związaną ...jak dziś tematu założonego dla tylko hienek - wiem że hien
ale wole tak milej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Ty nawet dla najlepszego psychiatry jestes zbyt zawila

Show must go on Niestety, twoj show jest dla mnie zbyt zalosny, wiec plyn i produkuj sie dalej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
Ty nawet dla najlepszego psychiatry jestes zbyt zawila

Show must go on Niestety, twoj show jest dla mnie zbyt zalosny, wiec plyn i produkuj sie dalej

przypłynełam by szepnąć, że dla Ciebie zdaje się ,że tylko wystarczy napis pozazycie lub dane H.R i jedziesz z koksem tonami..masz w sobie wtedy tylko siłe

a szkoda że tak się spalasz... bo później znikniesz już w tematach, które beda jawne i nie weźmiesz udziału bo ...
Nawet w tym gdzie zainteresowana założycielka dużo życia włożyła i nie chodzi aż do pracy, by czytać jak mnie hienki jadą moja osobę i z tamtej strony zaciesza, bo wie że nie znacie prawdy kim jest i dlaczego to zrobiła.

Jakoś dziwne, że nikt nań nie zwraca uwagi, bo temat o mnie ?

ps. tak też sądzę ,że wszelkie wiadomości medialne w mojej sprawie ,były tylko zjadane nie patrząc kto je wydał itp. i i takich jak Ty karmil , tuszując czy są cenzurowane jako zgodne z prawdą.
No ale ciesze się że jesteś najedzona i brzusio masz pełne, oby się nie ulało...może się tylko później odbić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
Dla hienek ...( pomijając forumowiczów z MN )założycielka tematu nie przedstawiła źródła ,ani cenzury, ani zgody mojej a pochodzi z o kurde.. mieszka, gdzie wcześniej ja...

ANGEE19 - STRONA PROFILU
Angelika - Angee19
Imię i nazwisko:
Angelika
Miejscowość w Polscezczecin
Miejscowość w Norwegii:Andebu
Data urodzenia:22-06-1989
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
pozazycie napisał:...założycielka tematu nie przedstawiła źródła ,ani cenzury, ani zgody mojej...
Forumowy Ośmieszony Przygłupie .
---
Informacje takie jak ZDJĘCIA ...!!!
RAZ ...
ZAMIESZCZONE ...
W
INTERNECIE ...!!!
na stronach społecznych
---
SĄ Własnością WSZYSTKICH ...!!! .
i nie podlegają żadnym obostrzeniom ... publikacji gdziekolwiek !
---
Nawet na SŁUPIE ... wioskowy przygłupie .
---
Zamieściłaś po śmierci Syna Foty takie lub siake , to teraz zbierasz żniwo ... ! .
---
W czasach kiedy była afera z Rutkowskim w tle , to Norweska Prasa Pisała o tobie , że byłaś "DZIWKĄ na telefon" i że zostawiałaś córkę u starszych panów za zabawki .
---
To Norweska prasa Pisała , że gdy Mąż był w pracy na delegacji jako kierowca , to ty z nudów wychodziłaś na "ULICĘ" wysztafirowana jak zwykła Lafirynda i Prostytutka ...!
---
To do kogo ty masz teraz pretensję !? .
---
WEŹ zaskarż Norweskie Szmatławce ...
---
To ty zrobiłaś cały cyrk z Dzieckiem w tle ...
Ty pozwoliłaś dla własnej próżności upublikować w Polskiej szmatławej prasie zdjęcie CÓRKI ... !!!
---
NORWESKA PRASA , POKAZYWAŁA JEŻELI JUŻ , TO ZAWSZE WASZE ZDJĘCIE Z ZAMAZANĄ POSTACIĄ DZIECKA ... !!! .
---
I czego ty się jeszcze DZIWKO rzucasz jak wsza ...!!! .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Show must go on! Ide po popcorn.........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok