Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
GrazynaZubrowska1955 napisał:
Jestem wieloletnią sąsiadką Heleny,znam ją prawie 30 lat i piszecie takie bzdury o niej,że to co teraz o niej przeczytałam jest zwykłą zawiścią do jej osoby,jako kobiety,matki i jej przeżyć ,gdzie żadno z was nigdy osobiście jej nie poznało i jej życia prywatnego.Karygodne jest za tym abyście o niej wystawiali opinie na podstawie,zdjęć założonego wątku,czy nawet sprawy z Norwegii,gdzie nikt nie widział żadnych dokumentów,które opiewały za zgodne z prawdą.Osobiście znam tą dziewczynę która dbała o swoje pociechy,nikt z sąsiadów nie widział jej pod pływem alkoholu,natomiast ja osobiście odwiedzając ją po latach,widziałam wszystkie dokumenty ze sprawy,mogę ręczyć,że nawet w nich ma dobrą opinię jako MATKA.

Szkoda, ze jej syn ma inne zdanie na temat dziecinstwa, jakie zgotowala mu matka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
patim napisał:
Helena podaj imie i nazwisko tej ,,zyczliwej kulezanki ,,

której ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
Lindemans napisał:

Szkoda, ze jej syn ma inne zdanie na temat dziecinstwa, jakie zgotowala mu matka [/quote]

..nawiązujesz do raportu? że BV otrzymało anonimowy telefon ? gdzie ktoś przedstawił się za mojego syna ?

Jak czytam ,to raczej tak... jak widzisz jestem cierpliwa ,a opinie tego typu są mi cholernie potrzebne do ciągu dalszego spraw...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
GrazynaZubrowska1955 napisał:
Jestem wieloletnią sąsiadką Heleny,znam ją prawie 30 lat i piszecie takie bzdury o niej,że to co teraz o niej przeczytałam jest zwykłą zawiścią do jej osoby,jako kobiety,matki i jej przeżyć ,gdzie żadno z was nigdy osobiście jej nie poznało i jej życia prywatnego.Karygodne jest za tym abyście o niej wystawiali opinie na podstawie,zdjęć założonego wątku,czy nawet sprawy z Norwegii,gdzie nikt nie widział żadnych dokumentów,które opiewały za zgodne z prawdą.Osobiście znam tą dziewczynę która dbała o swoje pociechy,nikt z sąsiadów nie widział jej pod pływem alkoholu,natomiast ja osobiście odwiedzając ją po latach,widziałam wszystkie dokumenty ze sprawy,mogę ręczyć,że nawet w nich ma dobrą opinię jako MATKA.

Proszę wierzyć lub nie, ale wypisywanie teraz jaka ta Helena jest dobra, jaka porządna , jaką jest super matką itd nic tu nie da, bo większość osób i tak ma swoje zdanie na jej temat.
Zdanie to wyrobione zostało na podstawie czegoś i tu pytanie: na podstawie czego?
Ano właśnie....na podstawie zachowania Heleny.
Mówi się, że Polaków w Norwegii jest bardzo dużo, to prawda, ale gdy na świeczniku jest taka sprawa, jak Nikoli, to proszę sobie wyobrazić, że okazuje się, iż ta grupa nie jest wcale taka ogromna i w przypadku gdy mieszka się w odległości kilkunastu lub nawet kilkudziesięciu kilometrów od siebie, to zawsze znajdą się wspólni znajomi.
Nigdy nie poznałam osobiście Heleny, ale z ręką na sercu mogę powiedzieć, że to co usłyszałam na jej temat( od kilku osób i są to ludzie wiarygodni) , nie wskazuje wcale, że działania Barnevernet były bezpodstawne.
Nigdy nie wtrącałam się w nagonkę na Helenę, ale może najwyższy czas, żeby przestała ludziom mydlić oczy, bo to staje się już poniżej jakiejkolwiek krytyki.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
giovi2 napisał:
Nie jedna osoba w tym ja pisałam o Tobie w tematach o BV że jesteś za Instyucja ,a każde dziecko odebrane rodzicom to zasadnie i jako ostateczność i konieczność.

Jak sam Józiu ,któremu matka zmarła w Norwegii ,gdzie został zabrany do rodziny zastępczej i nie wydany do dziś rodzinie najbliższej jego.

Nie bawiłaś się w nagonke? a co teraz zrobiłaś

cyt .to co usłyszałam na jej temat( od kilku osób i są to ludzie wiarygodni) , nie wskazuje wcale, że działania Barnevernet były bezpodstawne.

Samo Bv nie miało żadnej osoby, która by tyle powiedziała O MNIE CO TOBIE ,bo jeśli ...to proszę Cię ...

A TY SZCZĘŚLIWA , SŁYSZAŁAŚ TYLE OD WIARYGODNYCH OSOÓB, a kto Tobie w to akurat DZIŚ uwierzy...bo Ty słyszałaś ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
wyglada na to, ze "zas" bedzie serial na MN
Helenka na planie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
wyglada na to, ze "zas" bedzie serial na MN
Helenka na planie

Aniuu... mi już wsio ryba ,ale jak widzisz nie uciekłam, kiedy zostalam przywolana...
Ponoć rybki są zdrowe

Więc Jedzta i pijta – A PO STOŁACH, tylko nie żygajta...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
pozazycie napisał:
[b]

Aniuu... mi już wsio ryba ,ale jak widzisz nie uciekłam, kiedy zostalam przywolana...
Ponoć rybki są zdrowe

Ty się poważnie zastanów nad sobą kobieto..
W miesiąc po śmierci swojego dziecka, łazisz po forach i odbijasz ludziom piłeczkę.
Ja dłużej opłakiwałam mojego psa niż Ty własne dziecko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
giovi2 napisał:
pozazycie napisał:
[b]

Ponoć rybki są zdrowe

Ty się poważnie zastanów nad sobą kobieto..
W miesiąc po śmierci swojego dziecka, łazisz po forach i odbijasz ludziom piłeczkę.
Ja dłużej opłakiwałam mojego psa niż Ty własne dziecko.

Nic dodac, nic ujac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
giovi2 napisał:
Ja dłużej opłakiwałam mojego psa niż Ty własne dziecko.[/quote]

Chyba wszystko w temacie ,dlatego w tematach o BV i odbieranych dzieciach ..
TO ŻAL TOBIE TYLKO JEDYNIE JEST PSÓW ?

Co do mojego dziecka, BEZCZELNA ,to dla mnie zyje i zyc bedzie ,nie eliminuje mnie to w żaden sposób z normalności życia..
ANI TOBIE ,ANI NIKOMU INNEMU NIE MUSZE POKAZYWAĆ ŁEZ ANI TEGO CO CZUJE W SERCU.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok