GrazynaZubrowska1955 napisał:
Jestem wieloletnią sąsiadką Heleny,znam ją prawie 30 lat i piszecie takie bzdury o niej,że to co teraz o niej przeczytałam jest zwykłą zawiścią do jej osoby,jako kobiety,matki i jej przeżyć ,gdzie żadno z was nigdy osobiście jej nie poznało i jej życia prywatnego.Karygodne jest za tym abyście o niej wystawiali opinie na podstawie,zdjęć założonego wątku,czy nawet sprawy z Norwegii,gdzie nikt nie widział żadnych dokumentów,które opiewały za zgodne z prawdą.Osobiście znam tą dziewczynę która dbała o swoje pociechy,nikt z sąsiadów nie widział jej pod pływem alkoholu,natomiast ja osobiście odwiedzając ją po latach,widziałam wszystkie dokumenty ze sprawy,mogę ręczyć,że nawet w nich ma dobrą opinię jako MATKA.
Dlaczego nie napiszesz prawdy??zapomniałaś już jak Helenka zostawiała trójkę małych dzieci na pastwę losu i przychodziła do Ciebie się łajdaczyć...uciekała po nocach niejednokrotnie a dzieci z tatą szukały mamy,tak postępuje wspaniała matka??która traktowała swoje dzieci jak karty przetargowe...nigdy nigdzie nie pracowała tylko żyła z alimentów swoich dzieci i z opieki społecznej i robi to do dziś!!!Tak wspaniałą matką była że własne dzieci z domu wyrzucała i niejednokrotnie spały na klatce schodowej a ona z kochasiem w domku w ciepłym łóżeczku...tak dbała o swoje pociechy???lodówka zamykana na kłódkę...wydzielane jedzenie...sama jadła z kochasiem a dzieci patrzyły bo nic nie można było zjeść bo jadły obiad w szkole...Traktowała je jak śmieci,biła i wyżywała się na nich,ta kobieta nie powinna mieć dzieci...ona jest pozbawiona wszelkich uczuć i nigdy nie kochała swoich dzieci...dla niej liczyła i liczy się tylko kasa...Nawet próbowała zarobić na śmierci własnego Syna zbierając pieniądze na jego leczenie na forum MN...a teraz wystawia zdjęcia z uśmiechem od ucha do ucha bo myśli że pierworodny syn zostawił jej majątek w postaci domu firmy i samochodów...wstydziła by się...tym bardziej że nigdy w życiu nic mu nie dała,wszystkiego dorabiał się sam...
pytanie;Gdzie są teraz jej dzieci?Jaki ma z nimi kontakt?Skoro była taką wspaniałą matką to dlaczego żadne z jej dzieci nie ma z nią kontaktu?i nie chce mieć!!!!