Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
22 Posty
Arne Boks
(tedeor)
Wiking
Gabriel popieram. trzeba wyrwac chwasta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Informacje takie jak ZDJĘCIA ...!!!
RAZ ...
ZAMIESZCZONE ...
W
INTERNECIE ...!!!
na stronach społecznych
---
SĄ Własnością WSZYSTKICH ...!!! .
i nie podlegają żadnym obostrzeniom ... publikacji gdziekolwiek !

no niestety tak nie jest
zdjecia podlegaja pod prawa autorski
i nie mozna ich sobie kopiowac bezkarnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
patim napisał:zdjecia podlegaja pod prawa autorski
i nie mozna ich sobie kopiowac bezkarnie

TYLKO i wyłącznie , jeżeli są zamieszczone na Indywidualnej Własnej Stronie i w regulaminie istnieje taki zapis z korzystania ./np. Blog Autorski / .
---
Natomiast jak zdjęcie jest zamieszczone na stronie ogólnie dostępnej jak np. MK ... MN ... i tego podobnych twitterach , to podlegają jedynie regulaminom tych portali ...
A nie ŻADNYM PRAWOM AUTORSKIM ...
przeczytaj sobie dokładnie chociażby regulamin zdjęciowy Tego Naszego Forum !!! .
---
Takiego zdjęcia , nie można jedynie skopiować , jako samodzielne zdjęcie i następnie odsprzedawać jako własny produkt bez zgody wykonawcy na ten przykład jako niezależną pocztówkę ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
Gabriel napisał:
[quote]pozazycie napisał:...założycielka tematu nie przedstawiła źródła ,ani cenzury, ani zgody mojej...
[color=#800080][b]

W czasach kiedy była afera z Rutkowskim w tle , to Norweska Prasa Pisała o tobie , że byłaś "DZIWKĄ na telefon" i że zostawiałaś córkę u starszych panów za zabawki .
---
To Norweska prasa Pisała , że gdy Mąż był w pracy na delegacji jako kierowca , to ty z nudów wychodziłaś na "ULICĘ" wysztafirowana jak zwykła Lafirynda i Prostytutka ...

Jedz do żony, i daj odpocząć mojej nieznanej Tobie osobie i dziwką też
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów

(Angee19)
Wiking
GrazynaZubrowska1955 napisał:
Jestem wieloletnią sąsiadką Heleny,znam ją prawie 30 lat i piszecie takie bzdury o niej,że to co teraz o niej przeczytałam jest zwykłą zawiścią do jej osoby,jako kobiety,matki i jej przeżyć ,gdzie żadno z was nigdy osobiście jej nie poznało i jej życia prywatnego.Karygodne jest za tym abyście o niej wystawiali opinie na podstawie,zdjęć założonego wątku,czy nawet sprawy z Norwegii,gdzie nikt nie widział żadnych dokumentów,które opiewały za zgodne z prawdą.Osobiście znam tą dziewczynę która dbała o swoje pociechy,nikt z sąsiadów nie widział jej pod pływem alkoholu,natomiast ja osobiście odwiedzając ją po latach,widziałam wszystkie dokumenty ze sprawy,mogę ręczyć,że nawet w nich ma dobrą opinię jako MATKA.

Dlaczego nie napiszesz prawdy??zapomniałaś już jak Helenka zostawiała trójkę małych dzieci na pastwę losu i przychodziła do Ciebie się łajdaczyć...uciekała po nocach niejednokrotnie a dzieci z tatą szukały mamy,tak postępuje wspaniała matka??która traktowała swoje dzieci jak karty przetargowe...nigdy nigdzie nie pracowała tylko żyła z alimentów swoich dzieci i z opieki społecznej i robi to do dziś!!!Tak wspaniałą matką była że własne dzieci z domu wyrzucała i niejednokrotnie spały na klatce schodowej a ona z kochasiem w domku w ciepłym łóżeczku...tak dbała o swoje pociechy???lodówka zamykana na kłódkę...wydzielane jedzenie...sama jadła z kochasiem a dzieci patrzyły bo nic nie można było zjeść bo jadły obiad w szkole...Traktowała je jak śmieci,biła i wyżywała się na nich,ta kobieta nie powinna mieć dzieci...ona jest pozbawiona wszelkich uczuć i nigdy nie kochała swoich dzieci...dla niej liczyła i liczy się tylko kasa...Nawet próbowała zarobić na śmierci własnego Syna zbierając pieniądze na jego leczenie na forum MN...a teraz wystawia zdjęcia z uśmiechem od ucha do ucha bo myśli że pierworodny syn zostawił jej majątek w postaci domu firmy i samochodów...wstydziła by się...tym bardziej że nigdy w życiu nic mu nie dała,wszystkiego dorabiał się sam...

pytanie;Gdzie są teraz jej dzieci?Jaki ma z nimi kontakt?Skoro była taką wspaniałą matką to dlaczego żadne z jej dzieci nie ma z nią kontaktu?i nie chce mieć!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Angelika
podaj swoje imie i nazwist i wstaw zdjecie
nie lubie pani Rybki ale to ty zachowyjesz sie jak szmata

Dlaczego nie napiszesz prawdy??zapomniałaś już jak Helenka zostawiała trójkę małych dzieci na pastwę losu i przychodziła do Ciebie się łajdaczyć...uciekała po nocach niejednokrotnie a dzieci z tatą szukały mamy,tak postępuje wspaniała matka??która traktowała swoje dzieci jak karty przetargowe...nigdy nigdzie nie pracowała tylko żyła z alimentów swoich dzieci i z opieki społecznej i robi to do dziś!!!Tak wspaniałą matką była że własne dzieci z domu wyrzucała i niejednokrotnie spały na klatce schodowej a ona z kochasiem w domku w ciepłym łóżeczku...tak dbała o swoje pociechy???lodówka zamykana na kłódkę...wydzielane jedzenie...sama jadła z kochasiem

ten kochas to twoj maz ???i szukasz zemsty ze sie tak lajdaczyl ????
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
124 Posty

(Janin)
Stały Bywalec
pozazycie napisał:
[quote]Gabriel napisał:
pozazycie napisał:...założycielka tematu nie przedstawiła źródła ,ani cenzury, ani zgody mojej...
[color=#800080][b]

W czasach kiedy była afera z Rutkowskim w tle , to Norweska Prasa Pisała o tobie , że byłaś "DZIWKĄ na telefon" i że zostawiałaś córkę u starszych panów za zabawki .
---
To Norweska prasa Pisała , że gdy Mąż był w pracy na delegacji jako kierowca , to ty z nudów wychodziłaś na "ULICĘ" wysztafirowana jak zwykła Lafirynda i Prostytutka ...

Czekałam fioletowy pijaku ,gdzie nie tylko od picia nim jesteś, ale już od dawna i kolorem jedziesz na Twój pośick ,bo widziałam jak krążysz w temacie ....

1. ZDJĘCIA WSTAWIANE W GALERII PROFILU SĄ TYLKO MOJA WŁASNOŚĆIĄ !

Tyle razy przygłupie fioletowy, pisałam że jeśli piszesz jako prawdę to daj temu dowody, że nie jesteś debilem ,że to nie są Twoje wycieczki personalne.

Klikać tu możesz ,jak sama założycielka warta tyle co Ty sam ze swoją prawdą.

WIĘC PRZYTOCZ TU NORWESKĄ PRASĘ ,BY MOGLI WSZYSCY PRZECZYTAĆ, że tak pisali jak Ty.

I przestań jeździć po dziwkach kiedy z nich sam korzytasz i dzieki nim nie starłeś lini papilarnych.
Być może wśród swoich dziwek szukasz bliźniaczo podobnej do mnie i stad ta frustracja i personalne wycieczki do mojej osoby.
Zaś gdybym była dziwką, a TY MOIM KLIJENTEM to uwierz,Ty byś wyszedł z pieniędzmi ,i to po czasie kiedy bym je Tobie tylko wręczyła.

Dlatego też niejednokrotnie pisałam, przestań maniakalnie latać po forum ,tam gdzie tylko się pojawi temat o mnie,bo szkoda tylko mi Twoich lini papilarnych na podniecanie się moją osobą.

Jedz do żony, i daj odpocząć mojej nieznanej Tobie osobie i dziwką też

Definitywnie jestes dziwka ! Tyle tylko ze podobnie jak alkoholikowi albo narkomanowi,tak i tobie jest ciezko to sobie uswiadomic..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
Angee19 napisał:

Ty naprawdę chcesz tu prać brudy ???

Pytam ,bo część hien portalowych jak widzisz nie znając prawdy ubilża mi ..jak Ty sama.
Zaś reszta forumowiczów jest w niewiedzy...

PYTAM CZY MAM SIĘ ZNIŻYĆ DO TWOJEGO PŁYTKIEGO ROZUMU i naświetlić obraz ?
Bo jak raczej wiesz, kij ma dwa końce
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
Janin napisał:

Definitywnie jestes dziwka ! Tyle tylko ze podobnie jak alkoholikowi albo narkomanowi,tak i tobie jest ciezko to sobie uswiadomic..[/quote]

maniak uwielbiający od x czasu mój profil też jest
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok