Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(4372 niezalogowanych)
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Hilton napisał:
[quote]Kowalski09 napisał:
Fachurra napisał:
Oburzajace ! Przerazajace ! Nieslychane ! Po prostu skandal !!

Jestes moim fanem Fachurra.
Mam pokoj do wynajecia...z pradem. Laptopa widze, ze masz, a i mobilny przekaz sie znajdzie...w centrum Oslo. Byle bys pisal.
Osobiscie postawilbym na D, bo co C juz nie jest modne.

No, no , no , nawet ja bym sie nie odwazyła napisac ze ktos jestm moim fanem .

Fachurra, jestes fanem Kowalskiego????

oczywiscie musze zlac kolejna twoja zaczepke.

w szachy grac nie chcesz przy kawie, a szkoda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Hilton pija zieloną herbatę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Hilton napisał:
Hilton pija zieloną herbatę

wiec niech sie Hilton raczy zielona herbata - ja sie racze czarna kawa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
od czarnej kawy jest brazowy język, brazow zeby i brazowy osad na filizance, fuj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Hilton napisał:
od czarnej kawy jest brazowy język, brazow zeby i brazowy osad na filizance, fuj

ooo, zdaje sie to jest takie Twoje "przepraszam" /trzy kropki/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Pudło Kowalski, to jest moja delikatna forma dania do zrozumiena, ze masz brązowe zeby, brazowy język, brazowy osad na filiżance, fuj i ze masz przy tym nieświeży, kawowy oddech. Dobrze ze nie musze go czuc... nawet na plecach / trzy kropki/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
Hilton napisał:
Pudło Kowalski, to jest moja delikatna forma dania do zrozumiena, ze masz brązowe zeby, brazowy język, brazowy osad na filiżance, fuj i ze masz przy tym nieświeży, kawowy oddech. Dobrze ze nie musze go czuc... nawet na plecach / trzy kropki/

a i jeszcze, to ze Fachurra to Kowalski, a Kowalski to ladny pan. A w ogole, ze to wszystko przez Zydow....
/tym razem cztery/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(AniaRNorway)
Wiking
Please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie zaczynajcie od nowa, już tak fajnie było.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski09)
Wiking
AniaRNorway napisał:
Please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie zaczynajcie od nowa, już tak fajnie było.

kazdy chyba tego chce, tylko ze ludzie maja rozny na to sposob. Czesto krwisty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Kowalski, czemu mieszasz Żydów w to? Mam jeszcze pytanie: czy ty potrafisz napisac post w którym zawrzesz wiekszość swoich pokręconych myśli i czy dasz rade to zrobic nie edytując za każdym razem pozbywając sie niefortunnego wyrazu, zdania lub całosci?
A czy w ogóle dasz rade napisac takiego prawdziwego posta, który cos wnosi, jakies konkretne info i pomoc fachową radą dla potrzebujących? Czy umiesz tylko pisac pierdoły i to bez sensu, ze ktos tam jest twoim fanem... idolem jest Kowalski idolem. Naprodukowales juz tego 174 zupełnie niepotrzebnie. Juz na tamtym forum ciebie nie chcieli to teraz tu sie przeprowadziłes?
Ps. jak chcesz ze mna w szachy grac to ja gram na kurniku. Na czas.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok