Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
agnieszka pawlak Vivi1 Pimkie Pablo33 (5725 niezalogowanych)
71 Postów
fistaszek0524 Puke
(fistaszek0524)
Początkujący
patim napisał:
mende ale indokrynacje robi swoje
dzisiaj uniewinnili POslanke Pelo za wziecie lapowki tylko 500 tys i pewnie jeszcze odszkodowanie wezmie
a gimnazjalisci napisali testy
z tego jasno wynika ze szkoli sie narod nie do pracy w gospodarce rynkowej ale tylko co najwyzej do pracy na tasmie

a Ruscy wykupili polska chemie i grafen tez

Patim chcą kupić, chcą a czy im się uda to się okaże (mówię o azotach, chyba, że Tobie o coś innego chodzi)

A gimnazjaliści to jakaś porażka tylko nie wiem czego,chyba świata
www.wprost.pl/ar/397684/Gimnazjalisci-ni...u-Zaskakujaca-sonda/

Jakieś 10 lat temu kolega mi opowiadał jak to w hameryce robili podobne testy i ok 90% młodych amerykanów twierdziło, że mleko pochodzi nie od krowy tylko z fabryki a miód produkują niedźwiedzie - pomyślałem sobie co za qrwa debile ale po dekadzie u nas niestety jest to samo.
Zostaw obecnie młodego z samą kartką, długopisem i każ rozwiązać proste zadanie z matematyki to się bidok popłacze
Myślenie niestety ostatnio nie w modzie i ponoć boli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
SWS napisał:

175, 175, 175, 175, 175, gdzie ty kurwa pracujesz za te grosze. No to rzeczywiscie jestes zarobiony po huj. Pętaku, jezdzisz w obsranych gaciach, nie myty, śmierdzący i zapyziały. I śmiesz otwierać gównem śmierdzącą gębę do Nas. Zapierdalasz huj wie ile godzin za 175 i próbujesz mnie uświadamiać i mowić coś o baaaardzo godnym życiu. [/quote]

Moze i masz wiecej, nawet 200/h, ale jak pomnozysz te swoje 150h, to wyjdzie ci 30 tys brutto, a tyle to ja mam, ale..... netto
Tylko nie argumentuj, ze zapierdalam po 250h, bo ja po to tu przyjechałem > zarobic i wrócic do polski, a nie tak jak ty, zeby tutejsze banki utrzymywac i w norweskie grube dupska włazic po zycia kres!
mój dochód to ca 480-500 tys brutto/rok, wiec nie ma tragedii, zwłaszcza jak pomnozysz to przez 7 lat! ósmy leci, ale mówmy o latach podatkowych i uwazajmy na twoje cisnienie
Takze nie spinaj sie miuniu, bo ci żyłka peknie, a tu nie nikt cie nie wyleczy i przyjdzie ci do.... polski jechac po ratunek
Prysznic biore codzinnie, owszem zdarza sie, ze co drugi dzien, ale zebym smierdział i nie mył zębów?
Majteczki mam czysciutkie, skrzydełko pachnące, ząbki zdrowe i codziennie szczotkowane!
Posiłki regularnie zjadam, korzystając czesto z miejscowego serwisu (kro,pizza,chinka,itp)
Uzupełniając oczywiscie naszą narodowa kuchnią : )

ps: zdarza mi sie tez zmarszczyc freda, bo jak kazdy facet lubie se dobrze zrobic
Nie mów mi, ze ty kapucyna nie trzepiesz, bo jesli tak to jestes chory, powaznie chory!
Takze nie traktuj mnie jak jakies wynurzenie natury, bo jak widzisz postepuje jak wiekszosc białych ludzi i dam sie lubic
Ale spox, ja cie rozumiem > wiem, ze macie mase stresu, upokorzen od waszych norweskich "przyjaciół", obawa utraty pracy, strach co bedzie dalej,etc.....
Nie jest łatwo byc polonorkiem
Duzo łatwiej mimo wszystko byc... javla polakk
Serdecznie pozdrawiam tych rodaków, którzy zachowali jeszce resztki polskosci i normalnosci w sobie!
Heia Polen!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
marianekk napisał:

Ale spox, ja cie rozumiem > wiem, ze macie mase stresu, upokorzen od waszych norweskich "przyjaciół", obawa utraty pracy, strach co bedzie dalej,etc.....
Nie jest łatwo byc polonorkiem
Duzo łatwiej mimo wszystko byc... javla polakk
Serdecznie pozdrawiam tych rodaków, którzy zachowali jeszce resztki polskosci i normalnosci w sobie!
Heia Polen!

Ale ty jestes zakompleksiony i ograniczony prymityw ...... szkoda mi ciebie, marianekk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
Jeg er stolt av å være en polakk

przytulisz mnie w związku z tym (?)

Tak mi jest łatwiej, lzej i wygodniej....

Spójrz prawdzie w oczy i odpowiedz sobie sama kim tutaj jestes ?

Ja nie mam jakiegos super krytycznego zdania o sobie, nie uwazam sie za gorszego(na pewno nie od norków), ale nie mam juz juz siły z tym walczyc....
Bede walczył z tym będąc w polsce, na kazdym kroku upokarzając napotkanych norków!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
a tymczasem ide napic sie piany (nie na żółci) , bo żywiec z moim jedynym norwekskim przyjacielem!

ha det ikke sa lenge javla polonorki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Zal mi Ciebie.
Masz smutne życie.

Żeby mieć 30 000 netto musisz zarabiać minimum 45 000 brutto!!! co nijak nie zgadza sie z 480 000 rocznie.
Zmyślasz jak wlezie!!!
Cwaniak z Ciebie i tyle!!

Poza tym.
To ty zapierdalając tyle robisz na ........króla!!!
...Jak biały murzyn!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
....i niby siedzisz tu 7 lat ..... i siedem lat walisz konia!!!???
To żenujące.

Z tego się norki właśnie śmieją.
Z takiego życia polaków. I ty jesteś tego idealnym przykładem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
marian dostalem oferte od Polaka ze bedzie robil za 190kr/t + vat
to jest dopiero kurewstwo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
Janek12 napisał:
Zal mi Ciebie.
Masz smutne życie.

Żeby mieć 30 000 netto musisz zarabiać minimum 45 000 brutto!!! co nijak nie zgadza sie z 480 000 rocznie.
Zmyślasz jak wlezie!!!
Cwaniak z Ciebie i tyle!!

Poza tym.
To ty zapierdalając tyle robisz na ........króla!!!
...Jak biały murzyn!

11x45000= ????

czasem mam 51000, czasem ca 43000.....

ps: za 2012 mam 494000 > co w tym nazdzwyczajnego i niewiarygodnego ?

Widze, ze wielu meczy w miare "normalna" sytuacja rodaków....
Nie twiedze, ze złapałem pana boga za nogi, ale jestem zadowolony ze standardu mojego zycia

aaaaaaaaaaaa freda marszcze jak zachodzi taka potrzeba
a nie ciągle i nieustannie

czy ja wiem, czy to takie smutne zycie.... (?)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
patim napisał:
marian dostalem oferte od Polaka ze bedzie robil za 190kr/t + vat
to jest dopiero kurewstwo

ocb ?

ps: wnoscie cos do tematu,bo póki co jeden "mądrzejszy" od drugiego

ps II: poznałem juz tutaj wystarczająco duzo papierowych milionerów i kiedy trzeba było złozyc sie po 1000nok, dla potrzebujacej rodziny, niestety zaden nie dysponował taka kwotą....
Ale przy browarku wszyscy zarobieni, ze ja pierd......
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok