pieknis napisał: p/s:
a gdzie twoja fota na portalu randkowym (pod fontanna) jako czester,biala skarpeta ? O matko święta Zapodaj nam brzydki to zdjęcie jak masz-to tylko upewni moje podejzenia o Marianku Juz dawno mówiłem ze to smierdziel gruby z kajdanem złotym na szyji. Paski adidasa na dresie i heja za ojczyznę!!! Patrzcie go- portale randkowe i na sex namawiał na MN, a przecież on tak kocha swoja zonke SODOMA i GOMORA ze wrociles- nieźle dupe moderatorowi wylizales!!!
Z tego co pamietam,to fota jest w archiwum jego partnera,jasty-pederasty.
Niestety ich stosunki (!) ulegly ostatnio oziebieniu,poniewaz nie mogli dojsc do porozumienia: kto ciagnie,a kto wsadza?
A zdjecie jest faktycznie, godne obejrzenia!
gabriel napisał: marianekk napisał:mówiłem ci juz > nie bije niepełnosprawnych....
Skoro jesteś taki pewny siebie i sprawniejszy , to niema sprawy i problemu .
Wszak jest wyjście ... !!! BYŚ ZACHOWAŁ TWARZ śmieciu ! .
--- CZWARTEGO MAJA W SOBOTĘ O GODZINIE 12:00 ...
... STARTUJE BIEG PRZEŁAJOWY W OSLO ...
RÅSKINNET-2013 !!! .
---
Stań na starcie tego biegu , nawet jako "anonim" i zmierz się ze Mną w tym biegu , jak facet z Facetem .
A nie pieprz , głodnych kawałków , jak jakaś kurwa z za węgła z szmatą na mordzie , by nie została rozpoznana !!! .
hehehheehehehehe >>> zamierzac biec w szpilkach ?
Leze purple, leze i kwicze
@Dj Fucky > tez cie lubie i bardzi szanuje, cos jak wrzut na dupie!
Natomiast naszego hero nie bede komentował > kto poczytał ten wątek, ten wie kto jest kto...
Jebał cie pies brzydalu penisie!
a gdzie twoja fota na portalu randkowym (pod fontanna) jako czester,biala skarpeta ?[/quote] O matko święta Zapodaj nam brzydki to zdjęcie jak masz-to tylko upewni moje podejzenia o Marianku Juz dawno mówiłem ze to smierdziel gruby z kajdanem złotym na szyji. Paski adidasa na dresie i heja za ojczyznę!!! Patrzcie go- portale randkowe i na sex namawiał na MN, a przecież on tak kocha swoja zonke SODOMA i GOMORA ze wrociles- nieźle dupe moderatorowi wylizales!!![/quote]
aaaaaaaaaaaaa juz ogarniam > jestes ta ciotą z Bergen (mąż i jego brzydka żona), co to"extra" fure próbowali rodakom "okazyjnie" odsprzedac
gratuluje odwagi i hartu ducha
Znowu mialem racje - jeden tylko o penisie i drugi tylko o penisie!
Te jesta-pederasta,spusc sie w koncu twojemu przydupasowi maryjanowi,na jego przebrzydly ryj!
On ciagle tylko jasiu i jasiu,a ty nic!!
Moze w koncu zazna troche spokoju.Nawet kurwie z jukej sie nalezy.Miej litosc dla meskich dziwek!!
pieknis napisał: Znowu mialem racje - jeden tylko o penisie i drugi tylko o penisie!
Te jesta-pederasta,spusc sie w koncu twojemu przydupasowi maryjanowi,na jego przebrzydly ryj!
On ciagle tylko jasiu i jasiu,a ty nic!!
Moze w koncu zazna troche spokoju.Nawet kurwie z jukej sie nalezy.Miej litosc dla meskich dziwek!!
widzisz brzydalu > nie wszyscy są tacy otwarci jak ty z filetem
To, ze ty rowek mu lizałes i ssałes "winogrono" nie znaczy, ze wszyscy faceci lubia to robic.....
Swoja drogą, to troche zazdrszcze filetowi, ze dałes mu tyle frajdy w jeden weekend....
Nie do ciebie pisalem,swinio!
Ty nawet odpowiadasz za swojego ruchacza!Toz to prawdziwa milosc,byc musi!!
Ilu niewolnikom dzisiaj obciagnales,na parkingu?
pieknis napisał: Nie do ciebie pisalem,swinio!
Ty nawet odpowiadasz za swojego ruchacza!Toz to prawdziwa milosc,byc musi!!
Ilu niewolnikom dzisiaj obciagnales,na parkingu?
cienki bolek jestes miniu, wiec spadaj bo nie chce mi sie z tobą gadac (nie potrafie) w tak załosny sposób kulawic bajery
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.