marianekk napisał:
Dj Funky D napisał:
aaaaaaaaaaaaa juz ogarniam > jestes ta ciotą z Bergen (mąż i jego brzydka żona), co to"extra" fure próbowali rodakom "okazyjnie" odsprzedac

gratuluje odwagi i hartu ducha
Cioty to Cię zrobiły lizodupie!!! Stwierdziłem tylko fakt odnosniej Twojej zony który sam napisałeś (ze ja podobno kochasz) i nie obrazalem jej, ale Ty znowu czepiasz się osób postronnych

Zwykły śmieć jesteś a w dodatku narcyz pierdolony w sandalkach i białych skarpetkach Qrwa jego mac!!!

Jak masz takie kokosy to se kurwa stylistę wynajmij bo wstyd przynosisz swoim wyglądem

Po takich postach i informacjach od innych to juz napewno będziesz trzepal kapucyna bo akcje Twoje na MN zeszły nawet do minusa

I scisnij zwieracze staruszku!!! Ahhhh zapomniałem... w Twojej pracy to konieczność mieć je zwarte

Trasa daleka odległości miedzy stacjami również i jak nie zewrzesz to jedziesz obsrany aż do następnej benzynowej żeby się podmyc

Różnica miedzy Toba a mną jest ogromna!!! Ty się marzesz we własnym gownie od stacji do stacji, a ja spędzam wieczorki przy konsolecie, szampan w lodzie, nie wspominając o widokach na parkiecie

Ja za 3t45min fakturuje 2000, a ty musisz jechać obsrany i spocony 11h

Dla Ciebie obsrancu Pan Dj Funky D!!![/quote] Podbijam do góry i wracając do tematu to wypier... z NO!!! Juz dawno powinno Cię tu nie być

Z taka facjata i wyglądem przysluzysz się nam polo-norkom

[/quote]
rozjebałes mnie buraku zza konsolety
gwoli scisłosci > zone kocham i owszem!
Odnosnie portali i mojego zdjecia, to zapytaj janka o temat, to ci powie wiecej co było napisane w profilu i czego szukałem....
Co do sandałków i białych skarpet, to w ogóle beka z ciebie, bos ciołek jakich mało i farmazony piszesz
Moje zwieracze są ok i jak startuje z Drmn, to gówno do oslo dowoze, wiec nie martw sie przesadnie Dj facky, bo wszystko gra i buczy

Bosko fakturujesz, tylko zeby godzin było wiecej, bo na czynsz prostaku nie zarobisz....
"wypierdalaj z No" dobre lamusie, dobre

Z moja facjatą tez wszystko ok, bardzo ok : )
Mysle,ze mam dupe ładniejsza od twojego pyska, ale o tym tez sie przekonasz tak szybko jak sie spotkamy.....

Ty się lepiej martw o siebie marszczy-fredzie bo to Ty ludziom bruzdzisz i ublizasz a nie ja ha ha ha

Kiedyś ktoś się wQrwi konkretnie i Cie namierzy, a wtedy to te swoje przyciulane koronisze będziesz musiał wydać na zmianę facjaty bo inaczej będziesz się ciągle oglądał za siebie

Taka z Ciebie "urka burka" a GABRYSIA się przelakles

ha ha ha rycerz w srebrnej zbroi psia Twoja Mac!!! I nie strasz bo to Ty masz większe obawy czy ktoś Cie drapnie

Hujozo "CZESTERZE"