Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
agnieszka pawlak Vivi1 Pimkie Pablo33 (5716 niezalogowanych)
311 Postów
pie knis
(pieknis)
Stały Bywalec
Kulawic bajery?
To kariere cwela tez juz masz za soba?

p/s:
stad to upodobanie do pryczy i do pomieszczen zamknietych?!

p/s2:
swojego czasu byl taki projekt w jukej,ze albo 'panstwowy wikt i opierunek' albo za fajere c+e!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
pieknis napisał:
Kulawic bajery?
To kariere cwela tez juz masz za soba?

p/s:
stad to upodobanie do pryczy i do pomieszczen zamknietych?!

p/s2:
swojego czasu byl taki projekt w jukej,ze albo 'panstwowy wikt i opierunek' albo za fajere c+e!

"swojego czasu" ????

skąd ty kurwa mieszkasz

ps: duzo wiesdz o Uk, czyzbys ssał "winogrono" pod big benem (?)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa szkoda, ze sie nie trafiłes pod celą........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
311 Postów
pie knis
(pieknis)
Stały Bywalec
Miales sie juz nie udzielac !?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
marianekk napisał:
Dj Funky D napisał:

a gdzie twoja fota na portalu randkowym (pod fontanna) jako czester,biala skarpeta ?
O matko święta Zapodaj nam brzydki to zdjęcie jak masz-to tylko upewni moje podejzenia o Marianku Juz dawno mówiłem ze to smierdziel gruby z kajdanem złotym na szyji. Paski adidasa na dresie i heja za ojczyznę!!! Patrzcie go- portale randkowe i na sex namawiał na MN, a przecież on tak kocha swoja zonke SODOMA i GOMORA ze wrociles- nieźle dupe moderatorowi wylizales!!![/quote]

aaaaaaaaaaaaa juz ogarniam > jestes ta ciotą z Bergen (mąż i jego brzydka żona), co to"extra" fure próbowali rodakom "okazyjnie" odsprzedac
gratuluje odwagi i hartu ducha[/quote] Cioty to Cię zrobiły lizodupie!!! Stwierdziłem tylko fakt odnosniej Twojej zony który sam napisałeś (ze ja podobno kochasz) i nie obrazalem jej, ale Ty znowu czepiasz się osób postronnych Zwykły śmieć jesteś a w dodatku narcyz pierdolony w sandalkach i białych skarpetkach Qrwa jego mac!!! Jak masz takie kokosy to se kurwa stylistę wynajmij bo wstyd przynosisz swoim wyglądem Po takich postach i informacjach od innych to juz napewno będziesz trzepal kapucyna bo akcje Twoje na MN zeszły nawet do minusa I scisnij zwieracze staruszku!!! Ahhhh zapomniałem... w Twojej pracy to konieczność mieć je zwarte Trasa daleka odległości miedzy stacjami również i jak nie zewrzesz to jedziesz obsrany aż do następnej benzynowej żeby się podmyc Różnica miedzy Toba a mną jest ogromna!!! Ty się marzesz we własnym gownie od stacji do stacji, a ja spędzam wieczorki przy konsolecie, szampan w lodzie, nie wspominając o widokach na parkiecie Ja za 3t45min fakturuje 2000, a ty musisz jechać obsrany i spocony 11h Dla Ciebie obsrancu Pan Dj Funky D!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
Dj Funky D napisał:
marianekk napisał:
Dj Funky D napisał:

a gdzie twoja fota na portalu randkowym (pod fontanna) jako czester,biala skarpeta ?
O matko święta Zapodaj nam brzydki to zdjęcie jak masz-to tylko upewni moje podejzenia o Marianku Juz dawno mówiłem ze to smierdziel gruby z kajdanem złotym na szyji. Paski adidasa na dresie i heja za ojczyznę!!! Patrzcie go- portale randkowe i na sex namawiał na MN, a przecież on tak kocha swoja zonke SODOMA i GOMORA ze wrociles- nieźle dupe moderatorowi wylizales!!!

aaaaaaaaaaaaa juz ogarniam > jestes ta ciotą z Bergen (mąż i jego brzydka żona), co to"extra" fure próbowali rodakom "okazyjnie" odsprzedac
gratuluje odwagi i hartu ducha[/quote] Cioty to Cię zrobiły lizodupie!!! Stwierdziłem tylko fakt odnosniej Twojej zony który sam napisałeś (ze ja podobno kochasz) i nie obrazalem jej, ale Ty znowu czepiasz się osób postronnych Zwykły śmieć jesteś a w dodatku narcyz pierdolony w sandalkach i białych skarpetkach Qrwa jego mac!!! Jak masz takie kokosy to se kurwa stylistę wynajmij bo wstyd przynosisz swoim wyglądem Po takich postach i informacjach od innych to juz napewno będziesz trzepal kapucyna bo akcje Twoje na MN zeszły nawet do minusa I scisnij zwieracze staruszku!!! Ahhhh zapomniałem... w Twojej pracy to konieczność mieć je zwarte Trasa daleka odległości miedzy stacjami również i jak nie zewrzesz to jedziesz obsrany aż do następnej benzynowej żeby się podmyc Różnica miedzy Toba a mną jest ogromna!!! Ty się marzesz we własnym gownie od stacji do stacji, a ja spędzam wieczorki przy konsolecie, szampan w lodzie, nie wspominając o widokach na parkiecie Ja za 3t45min fakturuje 2000, a ty musisz jechać obsrany i spocony 11h Dla Ciebie obsrancu Pan Dj Funky D!!![/quote] Podbijam do góry i wracając do tematu to wypier... z NO!!! Juz dawno powinno Cię tu nie być Z taka facjata i wyglądem przysluzysz się nam polo-norkom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
Dj Funky D napisał:

gratuluje odwagi i hartu ducha[/quote] Cioty to Cię zrobiły lizodupie!!! Stwierdziłem tylko fakt odnosniej Twojej zony który sam napisałeś (ze ja podobno kochasz) i nie obrazalem jej, ale Ty znowu czepiasz się osób postronnych Zwykły śmieć jesteś a w dodatku narcyz pierdolony w sandalkach i białych skarpetkach Qrwa jego mac!!! Jak masz takie kokosy to se kurwa stylistę wynajmij bo wstyd przynosisz swoim wyglądem Po takich postach i informacjach od innych to juz napewno będziesz trzepal kapucyna bo akcje Twoje na MN zeszły nawet do minusa I scisnij zwieracze staruszku!!! Ahhhh zapomniałem... w Twojej pracy to konieczność mieć je zwarte Trasa daleka odległości miedzy stacjami również i jak nie zewrzesz to jedziesz obsrany aż do następnej benzynowej żeby się podmyc Różnica miedzy Toba a mną jest ogromna!!! Ty się marzesz we własnym gownie od stacji do stacji, a ja spędzam wieczorki przy konsolecie, szampan w lodzie, nie wspominając o widokach na parkiecie Ja za 3t45min fakturuje 2000, a ty musisz jechać obsrany i spocony 11h Dla Ciebie obsrancu Pan Dj Funky D!!![/quote] Podbijam do góry i wracając do tematu to wypier... z NO!!! Juz dawno powinno Cię tu nie być Z taka facjata i wyglądem przysluzysz się nam polo-norkom [/quote]

rozjebałes mnie buraku zza konsolety

gwoli scisłosci > zone kocham i owszem!
Odnosnie portali i mojego zdjecia, to zapytaj janka o temat, to ci powie wiecej co było napisane w profilu i czego szukałem....
Co do sandałków i białych skarpet, to w ogóle beka z ciebie, bos ciołek jakich mało i farmazony piszesz
Moje zwieracze są ok i jak startuje z Drmn, to gówno do oslo dowoze, wiec nie martw sie przesadnie Dj facky, bo wszystko gra i buczy
Bosko fakturujesz, tylko zeby godzin było wiecej, bo na czynsz prostaku nie zarobisz....

"wypierdalaj z No" dobre lamusie, dobre
Z moja facjatą tez wszystko ok, bardzo ok : )
Mysle,ze mam dupe ładniejsza od twojego pyska, ale o tym tez sie przekonasz tak szybko jak sie spotkamy.....
aaaaaaaaaaaa takim lamusom jak ty za swoja "konsolą" przyklejam 50pln na czoło i graja to co Pan Mariusz sobie zyczy!
Takze fajna masz robote panie Dj Fucky (slaven) > panie janeczku mam grac ?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Melania Gora
(Mgora)
Wiking
Może drodzy Panowie trochę kultury na forum, naprawdę nie można porozumiewać się językiem Polskim zamiast łacina co drugie słowo? myślicie że to świadczy o waszej inteligencji? Właśnie tym wszystkim pokazujecie jak bardzo prostymi jesteście ludźmi. Jeden drugiemu próbuje coś udowodnić ale zdecydowanie brakuje wam ciętej riposty potraficie tylko wymieniać się prostackimi odzywkami. Proponuje wylewać żale w innym miejscu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
marianekk napisał:
Dj Funky D napisał:

gratuluje odwagi i hartu ducha
Cioty to Cię zrobiły lizodupie!!! Stwierdziłem tylko fakt odnosniej Twojej zony który sam napisałeś (ze ja podobno kochasz) i nie obrazalem jej, ale Ty znowu czepiasz się osób postronnych Zwykły śmieć jesteś a w dodatku narcyz pierdolony w sandalkach i białych skarpetkach Qrwa jego mac!!! Jak masz takie kokosy to se kurwa stylistę wynajmij bo wstyd przynosisz swoim wyglądem Po takich postach i informacjach od innych to juz napewno będziesz trzepal kapucyna bo akcje Twoje na MN zeszły nawet do minusa I scisnij zwieracze staruszku!!! Ahhhh zapomniałem... w Twojej pracy to konieczność mieć je zwarte Trasa daleka odległości miedzy stacjami również i jak nie zewrzesz to jedziesz obsrany aż do następnej benzynowej żeby się podmyc Różnica miedzy Toba a mną jest ogromna!!! Ty się marzesz we własnym gownie od stacji do stacji, a ja spędzam wieczorki przy konsolecie, szampan w lodzie, nie wspominając o widokach na parkiecie Ja za 3t45min fakturuje 2000, a ty musisz jechać obsrany i spocony 11h Dla Ciebie obsrancu Pan Dj Funky D!!![/quote] Podbijam do góry i wracając do tematu to wypier... z NO!!! Juz dawno powinno Cię tu nie być Z taka facjata i wyglądem przysluzysz się nam polo-norkom [/quote]

rozjebałes mnie buraku zza konsolety

gwoli scisłosci > zone kocham i owszem!
Odnosnie portali i mojego zdjecia, to zapytaj janka o temat, to ci powie wiecej co było napisane w profilu i czego szukałem....
Co do sandałków i białych skarpet, to w ogóle beka z ciebie, bos ciołek jakich mało i farmazony piszesz
Moje zwieracze są ok i jak startuje z Drmn, to gówno do oslo dowoze, wiec nie martw sie przesadnie Dj facky, bo wszystko gra i buczy
Bosko fakturujesz, tylko zeby godzin było wiecej, bo na czynsz prostaku nie zarobisz....

"wypierdalaj z No" dobre lamusie, dobre
Z moja facjatą tez wszystko ok, bardzo ok : )
Mysle,ze mam dupe ładniejsza od twojego pyska, ale o tym tez sie przekonasz tak szybko jak sie spotkamy..... Ty się lepiej martw o siebie marszczy-fredzie bo to Ty ludziom bruzdzisz i ublizasz a nie ja ha ha ha Kiedyś ktoś się wQrwi konkretnie i Cie namierzy, a wtedy to te swoje przyciulane koronisze będziesz musiał wydać na zmianę facjaty bo inaczej będziesz się ciągle oglądał za siebie Taka z Ciebie "urka burka" a GABRYSIA się przelakles ha ha ha rycerz w srebrnej zbroi psia Twoja Mac!!! I nie strasz bo to Ty masz większe obawy czy ktoś Cie drapnie Hujozo "CZESTERZE"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
najbardziej sie ciebie boje
No i fioleta tez, zwłaszcza biegania z nim po miescie.....

jestes lamus jakich mało, wiec stfu i włacz tu p.Mariuszowi jakąs muze!
W koncu jestes slaven, wiec graj mosku!

ps: dobrze, ze juz stąd wyjezdzam, bo najechało sie tu chamstwa z Koziej wólki i kraj ten schodzi na psy!
Juz niedugo tego waszego lansu i biksowania....
Przyjdzie wrócic do pomrocznej, a tam takich lamusów czeka .....gleba!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
Alez mnie się nie musisz bać Ja nie latam po forum i nie strasze ludzi jak Ty ze im wpieprze Sam jesteś niewolnik za fajera!!! Ja jak się chce wybrać w dluzsza trasę to sobie jadę z rodzina na wakacje, a nie jak spocony i obsrany biały murzyn z musu ha ha ha. Ps. Jakbym grał w polszy to zapewne przyszedlbys i poprosił o WEEKEND-Ona tańczy dla mnie ha ha ha, ale byś się nie doczekał kowboju... a te 50 zł to se zachowaj na trasę jakby Ci zwieracze puściły i musiałbyś się wykuptac w lesie...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok