Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
agnieszka pawlak Vivi1 Pimkie Pablo33 (5713 niezalogowanych)
311 Postów
pie knis
(pieknis)
Stały Bywalec
Jednak ten swiat schodzi na psy!

Kiedys - zeby zlapac niewolnika,trzeba bylo przemierzyc pol swiata
Dzisiaj - sami przyjezdzaja,przemierzajac pol europy

Kiedys - niewolnik mieszkal w domu i jadl przy stole
Dzisiaj - w budzie i zre z michy

Kiedys - niewolnik pracowal 15 godzin
Dzisiaj - niewolnik pracuje 15 godzin

Kiedys - niewolnik musial byc silny i zdrowy
Dzisiaj - wystarczy,ze ma 2 rece i jedna noge

Kiedys - niewolnik myslal tylko o jednym: jak spierdolic do wolnego swiata
Dzisiaj - jak najdluzej wytrzymac,chociaz tak z 7 lat
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
marianekk napisał:
[b]Dj Funky D
Bosko fakturujesz, tylko zeby godzin było wiecej, bo na czynsz prostaku nie zarobisz....
Jak Ty pięknie wszystko potrafisz przeliczyć, tylko zawsze jakoś tak bardziej pod siebie aby Tobie pasowało To uważaj teraz bo Ci zylka w dupce peknie!!! O moje godziny się nie martwię bo kasę dostaje za wieczór!!!-zwykle 3t45min. Pokazałem Ci obrazowo ile wynosi moja stawka za h. Ponad 500 czyli tyle ile maja dobre zawody: elektryk czy hydraulik 2000 to ja mam na miejscu u siebie w mieście Wyjerzdzajac w trasę za noc 3000-4000 +właściciel klubu zobowiązany jest pokryć moje koszta (przelot i hotel), ale wróćmy do realiów bo częściej gram u siebie-czyli w tygodniu mamy 7 dni z czego 6 jest w których są imprezki Tak tak mosku bazarowy to nie tylko w polszy są imprezki cały tydzień Ja przeważnie biorę czwartki studenckie, piątki i soboty. Teraz policz sobie 3x2000x4 tyg. Wychodzi 24k brutto z samego grania, a ile zarrabiam z normalnej pracy to moja sprawa Widziałeś ta nowa reklamę Tiger'a? No to ja moze czasem tez jestem lekko zmęczony, ale za to w jakiej pracy i jestem "kierownikiem wodopoju" ha ha ha. I skoncz juz pieprzyc o tej swojej kasie bo się rzygac chce!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Dj Funky D napisał:
marianekk napisał:
[b]Dj Funky D
Bosko fakturujesz, tylko zeby godzin było wiecej, bo na czynsz prostaku nie zarobisz....
Jak Ty pięknie wszystko potrafisz przeliczyć, tylko zawsze jakoś tak bardziej pod siebie aby Tobie pasowało To uważaj teraz bo Ci zylka w dupce peknie!!! O moje godziny się nie martwię bo kasę dostaje za wieczór!!!-zwykle 3t45min. Pokazałem Ci obrazowo ile wynosi moja stawka za h. Ponad 500 czyli tyle ile maja dobre zawody: elektryk czy hydraulik 2000 to ja mam na miejscu u siebie w mieście Wyjerzdzajac w trasę za noc 3000-4000 +właściciel klubu zobowiązany jest pokryć moje koszta (przelot i hotel), ale wróćmy do realiów bo częściej gram u siebie-czyli w tygodniu mamy 7 dni z czego 6 jest w których są imprezki Tak tak mosku bazarowy to nie tylko w polszy są imprezki cały tydzień Ja przeważnie biorę czwartki studenckie, piątki i soboty. Teraz policz sobie 3x2000x4 tyg. Wychodzi 24k brutto z samego grania, a ile zarrabiam z normalnej pracy to moja sprawa Widziałeś ta nowa reklamę Tiger'a? No to ja moze czasem tez jestem lekko zmęczony, ale za to w jakiej pracy i jestem "kierownikiem wodopoju" ha ha ha. I skoncz juz pieprzyc o tej swojej kasie bo się rzygac chce!!!

Ciekawe czy odprowadzasz podatek z tego ASIE.???????
Skatt wie o tym?

I nie chwal się tak!
Trochę skromności.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
marianekk napisał:
najbardziej sie ciebie boje
No i fioleta tez, zwłaszcza biegania z nim po miescie.....

jestes lamus jakich mało, wiec stfu i włacz tu p.Mariuszowi jakąs muze!
W koncu jestes slaven, wiec graj mosku!

ps: dobrze, ze juz stąd wyjezdzam, bo najechało sie tu chamstwa z Koziej wólki i kraj ten schodzi na psy!
Juz niedugo tego waszego lansu i biksowania....
Przyjdzie wrócic do pomrocznej, a tam takich lamusów czeka .....gleba!

WYPIERDALAJ!!!!WYPIERDALAJ!!!!WYPIERDALAJ!!!!

ups,niejeden by chcial ci najebac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
Janek12 napisał:
Dj Funky D napisał:
marianekk napisał:
[b]Dj Funky D

Ciekawe czy odprowadzasz podatek z tego ASIE.???????
Skatt wie o tym?

I nie chwal się tak!
Trochę skromności.

Skromności to nie ma Marianek vel "Czester" który chwali się non stop jaki jest bogaty itd.
Wyprostowalem go tylko z błędu!!! Jakbym się chwalił ile itd. to bym napomnial jeszcze ile mam ze zwyklej i ile razem się tego nazbiera Nie chce mu przykrości robić, niech nadal tkwi w przekonaniu ze jest tu najlepszy!!! Ja nigdy nie gadam o kasie i niech on też przestanie bo to zalosne!!! My Polacy wszystko do tematu pieniędzy sprowadzamy zwłaszcza takie wiesnioki jak on!!!
O skatt się nie martw-wyraznie masz napisane ze fakturuje
Chciałeś zabłysnąć lecz szybko zgasles Janie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
Gdybyś był taki dobry w DJ ce, to by Cie w Polsce na dużych dyskotekach chcieli, i tam byś zarobił. .... A tak musiałeś tu przyjeżdżać i zapierdalasz na łopacie albo jeszcze ciekawiej.

Tak czy nie?
Co to za profesjonalista DJ co po graniu na budowę zapierdala?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Ja za 3t45min fakturuje 2000, a ty musisz jechać obsrany i spocony

to ci sie wentyl spocil

popierdolony za tyle czasu to na fakture wystawiam 7000

2000 -moms = 1600-skatt = 960 /3,45 = 278

i z czym kurwa do ludzi

278-12% feriepenger =244 - ubezpieczenie ,chorobowe, wypadkowe ,ciuchy robocze i sprzet

czyli ZAPIERDALASZ ZA 70KR/T
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
patim napisał:
Ja za 3t45min fakturuje 2000, a ty musisz jechać obsrany i spocony

to ci sie wentyl spocil

popierdolony za tyle czasu to na fakture wystawiam 7000

2000 -moms = 1600-skatt = 960 /3,45 = 278

i z czym kurwa do ludzi

278-12% feriepenger =244 - ubezpieczenie ,chorobowe, wypadkowe ,ciuchy robocze i sprzet

czyli ZAPIERDALASZ ZA 70KR/T

....no ! to Ci podliczył.

Twój cenny czas jest wart zaledwie 70 nok/t.
Więcej nikt nie da

I z czym się tu podniecać?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
Chochlik napisał:
marianekk napisał:
najbardziej sie ciebie boje
No i fioleta tez, zwłaszcza biegania z nim po miescie.....

jestes lamus jakich mało, wiec stfu i włacz tu p.Mariuszowi jakąs muze!
W koncu jestes slaven, wiec graj mosku!

ps: dobrze, ze juz stąd wyjezdzam, bo najechało sie tu chamstwa z Koziej wólki i kraj ten schodzi na psy!
Juz niedugo tego waszego lansu i biksowania....
Przyjdzie wrócic do pomrocznej, a tam takich lamusów czeka .....gleba!

WYPIERDALAJ!!!!WYPIERDALAJ!!!!WYPIERDALAJ!!!!

ups,niejeden by chcial ci najebac

tez bede za toba tesknił....
Własnie o takich chamach mowa!
Bedziecie tu jebac do usranej smierci, ponizani na kazdym kroku, wykorzystywani przez tych farmerów, zapchajdziury agencyjne,ciułając te wasze grosze trzesąc portkami, zeby tylko was nie wyjebali z roboty, bo kredyt (dom,auto), konto puste, a w polsce zadnych perspektyw!
Podczas gdy ja zrobiłem swoje przez kilka lat, szanując pieniądze nie lansując sie norweskim szrotem po wsi

I dzis moge stanowczo powiedziec > WARTO BYŁO!

PS: moze kilka z was moze poczuc jak to jest nie martwic sie o przyszłosc.....
Dlatego tak rzucacie się,ublizacie,krytykujecie,itp.....
A wszysto to z ...... ZAZDROSCI

Adios niewolnicy "luxusu" (norweskie eldorado)

psII: Tak , tak brzydki penisie i reszto mundrych > teraz to wy bedziecie niewolnikami
A najlepsze w tym jest to, ze tak juz..... do konca zycia
Pozwolicie, ze ja tymczasem zaplanuje sobie rozkład przyjemnosci, jakie czekaja mnie niebawem
Pa frajerzy!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
Janek12 napisał:
Gdybyś był taki dobry w DJ ce, to by Cie w Polsce na dużych dyskotekach chcieli, i tam byś zarobił. .... A tak musiałeś tu przyjeżdżać i zapierdalasz na łopacie albo jeszcze ciekawiej.

Tak czy nie?
Co to za profesjonalista DJ co po graniu na budowę zapierdala?

Z Dj-ka zaczolem wiele lat temu po przyjeździe do NO i nic nie mam wspólnego z PL Wiec sorry, ale pierwszy Twój błąd dziadziusiu A drugi to taki ze nie zapierdalam na lopacie za to Patim wie jak się to robi Pisząc ze robię to na czarno jesteś debilem Zastanów się kto Ci da 24k co miesiac ot tak do ręki bez możliwości odliczenia Głupi jesteś!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok