Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Miłosz Alberski (9000 niezalogowanych)
16 Postów
Wiking
Trzeba naprawde byc tepym zeby matury nie zdac. Ty masz mi dorownac ? Znow ironi nie skumales kogos. Ehh glupi jestes
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Wacek1 napisał:
[quote]buu napisał:
Wacek1 napisał:

Och, pokazałeś swą wiedzę rzucając kolejnym nazwiskiem! (ironia)

Robisz mi zarzut, z czegos co sama praktykujesz. Moze chociaz to sobie darujmy! Mam znow dowodzic bledow w rozumowaniu? Juz jestem troche zmeczony na dzis

Ojej, taki jurny a tak szybko zmęczony? (ironia)
Kiedyś zbeształeś mnie za przytoczenie jednego nazwiska (tak, mocno generalizujesz), a w tym wątku już tyle razy sam to zrobiłeś. Czy to nie hipokryzja? (uwaga, pytanie retoryczne)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Wiking
Hahaha ! Dziewczyna juz nawet mu podkreslila gdzie jest ironia... Zabawne ! Ciekawe czy teraz zauwazy ironie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
buu napisał:
Widzisz człeku, popełniasz błąd popełniany od tysiącleci. Tu tkwi problem, wystarczy sięgnąć pamięcią do czasów szkolnych i sztandarowym przykładem jest "Oda do młodości" (mimo że nigdy jej nie ceniłam).

Widzisz buu, rzadko mam ty rozrywke na forum, zazwyczaj pytania oscyluja wokolo pracy. Ja natomiast pracy mam w nadmiarze I nie jest to praca fizyczna. Wiec milo, jak czasami ktos zmusi do myslenia. dzis sie fajnie zrelaksowalem, czasami musialem cos sobie przypomnie, czasami przegiac, ale generalnie jestem zadowolony. A te inwektywy mnie niedotykaja. Gdybym tylko publikowal to co przez lata dostaje na priw -
Reasumujac - potyczka ciekawa, choc zaklucana czasami przez imbecyla.

Czas jednak spac. milego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Cook123 napisał:
Hahaha ! Dziewczyna juz nawet mu podkreslila gdzie jest ironia... Zabawne ! Ciekawe czy teraz zauwazy ironie...
No co Ty, ja to przekopiowałam z internetu! (ironia) Przecież młodzi ludzie, tym bardziej po studiach nie potrafią samodzielnie myśleć (ironia).
Kurczę, jestem taka tempa, ze wyłączyłam stronę, z której to kopiowałam, gdybym tylko potrafiła znaleźć historię... (ironia)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
buu napisał:
[quote]Wacek1 napisał:
buu napisał:
Wacek1 napisał:

Robisz mi zarzut, z czegos co sama praktykujesz. Moze chociaz to sobie darujmy! Mam znow dowodzic bledow w rozumowaniu? Juz jestem troche zmeczony na dzis

Ojej, taki jurny a tak szybko zmęczony? (ironia) - nadinerpretacja
Kiedyś zbeształeś mnie za przytoczenie jednego nazwiska (tak, mocno generalizujesz), a w tym wątku już tyle razy sam to zrobiłeś. Czy to nie hipokryzja? (uwaga, pytanie retoryczne)

Jednego? Moze jutro poszperam w twoich postach. Dopiero teraz cie kojarze, jestes panienka, ktora zastapila niejaka Skafander.

mam nadzieje na wiecej klotni w przyszlosci, to odswieza mozg.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Wacek1 napisał:
buu napisał:
Widzisz człeku, popełniasz błąd popełniany od tysiącleci. Tu tkwi problem, wystarczy sięgnąć pamięcią do czasów szkolnych i sztandarowym przykładem jest "Oda do młodości" (mimo że nigdy jej nie ceniłam).

Widzisz buu, rzadko mam ty rozrywke na forum, zazwyczaj pytania oscyluja wokolo pracy. Ja natomiast pracy mam w nadmiarze I nie jest to praca fizyczna. Wiec milo, jak czasami ktos zmusi do myslenia. dzis sie fajnie zrelaksowalem, czasami musialem cos sobie przypomnie, czasami przegiac, ale generalnie jestem zadowolony. A te inwektywy mnie niedotykaja. Gdybym tylko publikowal to co przez lata dostaje na priw -
Reasumujac - potyczka ciekawa, choc zaklucana czasami przez imbecyla.

Czas jednak spac. milego.

Ojjjjjj taka gafa na sam koniec, niestety finisz wypadł fatalnie!
Publikowanie wiadomości prywatnych już masz na swoim koncie, aczkolwiek czy świadczy to dobrze o człowieku? To przypomina akt desperacji "patrzcie, jak do mnie piszą! ale na nich wpływam! aż musza mi to pisać w prywatnych wiadomościach! patrzcie jak się zbłaźnili".
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Wacek1 napisał:
[quote]buu napisał:
Wacek1 napisał:
buu napisał:
Wacek1 napisał:

Ojej, taki jurny a tak szybko zmęczony? (ironia) - nadinerpretacja

Jednego? Moze jutro poszperam w twoich postach. Dopiero teraz cie kojarze, jestes panienka, ktora zastapila niejaka Skafander.

mam nadzieje na wiecej klotni w przyszlosci, to odswieza mozg.

Jesteś niczym polonistka z ogólniaka, wiesz lepiej co autor miał na myśli!
Pewnie w jednym wątku znajdziesz co najwyżej 3 nazwiska. Cała ta hipoteza z zastępowaniem kogoś, miałam wtedy niezły ubaw, przecież to niemożliwe, by po świcie chodziło więcej niż jedna młoda kobieta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Wacek1 napisał:
Karol.Ky napisał:

W ktorej wypowiedzi ublizalem Ci jak Ty mi? Ja świadom jestem, choć przy Twoim pojmowaniu świata zawsze wypadnie gorzej. Tworzysz swój własny paradygmat, na podstawie własnych założeń i hipotez, bądź tez opartych na przeczytanych dziełach filozofów wg. własnej jedynej i słusznej interpretacji. Napisz swoje dzieła zebrane albo coś podobnego i podaj go elicie filozofów do oceny. Chociaż w mojej ocenie nie trzymasz się ściśle wytyczonego przez siebie celu i założeń. Tak wiem, wiem, ze ta odpowiedz zwymyślasz/wyśmiejesz i napiszesz, ze się mylę oraz zarzucisz brak wiedzy i konsekwencji.

PS
Ogarnij się, zal mi Ciebie, szary, smutny człowieku. Masz Ty chociaż przyjaciół? Pytam się retorycznie.

Karolku, zobacz z czego robisz mi zarzut - z samodzielnego myslenia? Z tego do czego ciagle namawiam na tym rzadkim forum? No comment.

No z pewnoscia przyjaciol masz wiecej niz ja. Ale jak patrze na twoje zycie( a wiele tu opisales) To ja jednak zylem pelnia zycia i swiat zwiedzilem w roznych okolicznosciach.
A ty co? Urwales sie od mamy a teraz siedzisz w kolejnym kieracie.
To nie zycie. Wyjscie na piwo ze swoimi przyjaciolmi to tez za malo.
Gdyby przyszlo ci jutro umrzec to co sobie powiesz na lozu - warto bylo w ten sposob zyc? niepodejmowac ryzyka?
Pytam oczywiscie retorycznie.

tak urwałem się, od mamusi i tatusia już dawno temu. A co ty się od tatusiów urwałeś i szukałeś tożsamości po świecie? (ad. nazwanie mnie cipka, czyt. Musisz byc tak meski, ze chyba cie dwóch pedalow robilo - atak ad personam). Dla mnie nie ważne ile szaleństwa miałem i będę mieć, dla mnie ważne jest to, aby nie być samotnym w szaleństwach. A jak tobie tak pasuje to wszystkie dobrego życzę. Dobranoc!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
16 Postów
Wiking
Sie wie! Ja nawet komputera nie umiem wlaczyc. Pies za mnie to robi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok