Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Miłosz Alberski (8992 niezalogowanych)
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Purii_id napisał:
Wacek1 napisał:

(...) naciaganie faktow, chaos. Jedyne co ci wyszlo to link do kogos, o kim rowniez nie slyszalem.( muzyka) Jestes umysl scisly to pewnie lubisz to co juz slyszales. Przez ta.. reminiscencje. Inżynier Mamon to Ty, Choc w roli blazna wypadasz przekonywujaca, to raczej na fizyka mi nie wygladasz.

...Wreszcie wielce usatysfakcjonowany postawił finalną kropkę. A w jego duszy ponownie, jak za każdnym razem "psedointelektualnej" bijatyki, z wielkim impetem poczęły grać orkiestry wojskowe wraz z kliknięciem ostatecznego "dalej".
"Kolejne pułki ułanów wysłane, kampania w pełni. I tym razem się wrogowi nie dam", zapewnił sam siebie, wielce kontent, iż wojenka jeszcze się nie kończy.

Co przyniesie kolejny dzień kampanii pułkownika Waredy?

Zapewne cały ogrom triumfalnych zwycięstw nad szarym i nijakim przeciwnikiem.

Tego z całego serca mu życzymy, a jego powrót do Ojczyzny kwiatem umaimy .

Czyzby pan inz Offshore oil zamierzas suportowac 3 naukowcow nie liczac psa? To nawet dla mnie za duzo.

Moze umowcie sie na jakas orgietke we wlasnym naukowym gronie. Dobre bzykanie nie pomoze, ale to zawsze lepsze niz masturbacja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Karol.Ky napisał:
A ten dalej to samo...

A czego oczekiwales, ze uciekne do mysiej dziury piczko?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
222 Posty
Pawel Kiełbasa
(Purii_id)
Stały Bywalec
Wacek1 napisał:

Koncze z wami oficjalnie (...)

Kończ waść, wstydu oszczędz.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Purii_id napisał:
Wacek1 napisał:

Koncze z wami oficjalnie (...)

Kończ waść, wstydu oszczędz.

Powiedz to swojej starej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
222 Posty
Pawel Kiełbasa
(Purii_id)
Stały Bywalec
....Yhyyyy....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Z samozwanca erudyty wyszedl prostak, blazen nad blaznami, nadety bufon, co ludzi ma za nic. Internet nie jest anonimowy, a za awatarem skrywa sie ktos, kto byl i jest obrazany w ten sam sposob, w jaki on obraza innych. Bywaj!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Karol.Ky napisał:
Z samozwanca erudyty wyszedl prostak, blazen nad blaznami, nadety bufon, co ludzi ma za nic. Internet nie jest anonimowy, a za awatarem skrywa sie ktos, kto byl i jest obrazany w ten sam sposob, w jaki on obraza innych. Bywaj!

Karolku antycypujesz. Wiem, ze masz wewnetrzny imeratyw, by nie godzic sie z takim swiatem, ale sam narzuciles ta retoryke. Abstrahując od twojej opini na moj temat, to ja jednak mam o tobie dobre zdanie i jeden doba awantur, niczego nie zmieni.
Bywaj zdrow!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Purii_id napisał:
....Yhyyyy....

To taka inzynierska onomatopeja? Czy cie poblokowal?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Pociągnijmy to dłużej o mości wielki intelekcie! O mędrco! O panie! Zarzucasz niekonsekwencje innym, a sam już wiele, wiele razy się żegnałeś, kończyłeś. Dajesz się podpuszczać, jak przedszkolak na pokazie prestidigitatora.
Jestem ciekawa ile razy jeszcze się powtórzysz, bo coś argumenty się kończą. Jesteś jak masaj, co triumfalnie kradnie krowy sąsiednim plemionom, a gdy oni w odwecie kradną całe stadko to robisz się mooooooooooooooocno zły i biegiem pędzisz odebrać "swoją własność".
Radzę wziąć do serca swoje własne rady, bo coś inteligentowi brak szerszego spojrzenia na świat, z taką łatwością wyciągać marne wnioski oparte na domysłach, przesłankach? Nie godzi się...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
Josef Mengele
(drjosefmengele)
Wiking
Wacku, drogi Wacku... Fajna z ciebie postać. Sympatycznie sobie tutaj gawędzimy, ciągle się śmiejemy z ciebie. A ty się coraz to bardziej unosisz, brzydko mówisz. Nie wypada. Ciągle się powtarzasz, brak konsekwencji. No i kolejny raz onanizm... Rączka już boli? Chyba że nawilżasz się farbą. Też sposób.
Osobiście jestem zaznajomiony z logiką matematyczną. Mówiąc o treningu na siłowni prawdopodobnie zbytnio to wziąłem pod siebie. Ty jesteś zwykłym spaślakiem z kompleksami, kobiety na ciebie patrzą z niemałym obrzydzeniem. A więc do końca życia będziesz siedział z wykupionym pakietem erotycznym w tv. Wyzywasz ludzi od "cip" itp. A sam nią jesteś. Masz niesamowicie błyskotliwe określenia, zdecydowany brak klasy i wychowania. Matka nie nauczyła? Może tatuś siedział zachlany w kącie i tylko Cię prał kablem od żelazka? Wiele błędów zostało popełnionych za twojego młodu odnośnie wychowania... Płaczę nad twoim losem i życiem, w tle gram najsmutniejszy utwór na świecie na najmniejszych skrzypeczkach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok