Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
agnieszka pawlak zbyszek lalik endriu tracz Jaanna1 (6439 niezalogowanych)
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Her Marianek,podjeżdżaj na herbatę do Wrocka...jak już będziesz w PL...z Oławy masz 35 kilo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
janusz kroczek
(kroczek)
Wiking
mmarianekk napisał:
Nici napisał:
Hej,

Tak to wyglada niestety. Mialabym od poniedzialku do czwartku byc w Norwegii, w piatek u siebie w pracy i w sobote i w niedziele trzeba przygotowac raporty czasem jest jakies spotkanie....tak to wyglada generalnie.

Pozdrawiam

GENERALNIE > to wygląda....lipnie

ja bym nie wszedł w to cos, bo oferta skierwana raczej do desperatów.............
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
marianekk napisał:
Andre ved mark napisał:
oj Nicola ...po cóż ci te informacje jak ty tak tylko przelotem ....norwegia nie jest ciemna , jest lepsza jak szwecja

Andy > przestan pierdolic, bo przestane cie lubic!

Byłes w szwecji dłuzej niz przejadem ?

maniek ...ty przejazdem tam jesteś ja byłem tam tylko albo aż 7 miechów na kontrakcie . mają OK system balaget i te śmieszne browary 3,5% albo 2,8%
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
warszawiak jesteś to i nie musisz mnie lubić .....i z wzajemnością
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Wiking
marianekk napisał:
Nici napisał:
Hej,

Tak to wyglada niestety. Mialabym od poniedzialku do czwartku byc w Norwegii, w piatek u siebie w pracy i w sobote i w niedziele trzeba przygotowac raporty czasem jest jakies spotkanie....tak to wyglada generalnie.

Pozdrawiam

ja bym nie wszedł w to cos, bo oferta skierwana raczej do desperatów.............

Wiesz i tak normalnie pracuje od pon - piatku i w weekendy mam po uszy roboty w domu a czasem gdzies mnie wysla w delegacje itd...ale nie jest zle....nie uwazam ze dla desperatow...dobrze zarabiam i mam ciekawa prace...tylko wiesz co innego jest byc ciagle w Szwecji a co innego jezdzic do Norwegii na 4 dni, nie znam tu nikogo, nic o tym miejscu nie wiem...i dlatego sie zastanawiam czy przyjac ta oferte czy nie....wlasnie dlatego spytalam sie Was o opinie na temat Norwegii....mieszkacie tu, zyjecie itd....

Tylko tak jak napisalam wczesniej...czegokolwiek czlowiek nie napisze spotyka sie z ogromna krytyka i wysmiewaniem....

Osobiscie uwazam ze praca dla desperatow - jest zupelnie innym rodzajem pracy - na czarno, po jakis bardzo niskich stawkach, upokarzajacych warunkach, itd....a ja naprawde dobrze zarabiam, firma by mi oplacala przeloty, hotel i wyzywienie + kasa za delegacje i moja wyplata...

Niestety na wstepie przestaje mi sie podobac Polska spolecznosc...moze powinnam popytac Norwegow...oby ich spolecznosc byla lepsza...bo pierwszy raz spotkalam sie z czyms takim co sie tu u Was dzieje....nierozumiem po co Wam te forum...do wyzywania sie...podejrzewam ze mialo inny cel na samym poczatku - zjednoczenie Polskiej spolecznosci i wzajemnej pomocy...ale chyba cos tu nie wyszlo...szkoda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Nici napisał:
marianekk napisał:
Nici napisał:
Hej,

Pozdrawiam

Wiesz i tak normalnie pracuje od pon - piatku i w weekendy mam po uszy roboty w domu a czasem gdzies mnie wysla w delegacje itd...ale nie jest zle....nie uwazam ze dla desperatow...dobrze zarabiam i mam ciekawa prace...tylko wiesz co innego jest byc ciagle w Szwecji a co innego jezdzic do Norwegii na 4 dni, nie znam tu nikogo, nic o tym miejscu nie wiem...i dlatego sie zastanawiam czy przyjac ta oferte czy nie....wlasnie dlatego spytalam sie Was o opinie na temat Norwegii....mieszkacie tu, zyjecie itd....

Tylko tak jak napisalam wczesniej...czegokolwiek czlowiek nie napisze spotyka sie z ogromna krytyka i wysmiewaniem....

Osobiscie uwazam ze praca dla desperatow - jest zupelnie innym rodzajem pracy - na czarno, po jakis bardzo niskich stawkach, upokarzajacych warunkach, itd....a ja naprawde dobrze zarabiam, firma by mi oplacala przeloty, hotel i wyzywienie + kasa za delegacje i moja wyplata...

Niestety na wstepie przestaje mi sie podobac Polska spolecznosc...moze powinnam popytac Norwegow...oby ich spolecznosc byla lepsza...bo pierwszy raz spotkalam sie z czyms takim co sie tu u Was dzieje....nierozumiem po co Wam te forum...do wyzywania sie...podejrzewam ze mialo inny cel na samym poczatku - zjednoczenie Polskiej spolecznosci i wzajemnej pomocy...ale chyba cos tu nie wyszlo...szkoda

Sugerujesz w poscie, ze jestes wysoko wykwalifikowanym specjalistom, a co za tym idzie powinnas byc inteligentna. Natomiast w postach piszesz z naiwnoscia 13 latki.
Wyglada to na farmazon kolejnego z grupy" polak polakowi, pomagac sobie, forum jest od zadawania pytan)

beka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
a co chcesz się dowiedzieć NICI ? ..mieszkasz już w skandynawii . przeprowadż się do norge bo tu lepiej . tylko broń boże nie do oslo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Wiking
ok...niech Ci bedzie...smiech to zdrowie...Szczerze chyba juz dostalam odp na wszystkie moje pytania...i bardzo jest mi Was zal, nie wiem co z Wami zycie zrobilo....szkoda ze nie posiadacie za grosz empatii...trujcie sie dalej tym jadem...i wyrabiajcie taka opinie na temat Polakow...przykre naprawde...a potem sie dziwicie ze ludzie nie przyznaja sie ze sa z POLSKI
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Wiking
Dlaczego nie do Oslo ??

Wiesz po przeczytaniu tego wszystkiego...i ilosci ludzi pokroju nie mam nic waznego do powiedzenia albo jakiegokolwiek zdania to zaczne sie wysmiewac i jechac wszystkich...to nie mam ochoty byc raz z dala od domu, dwa otoczona tego typu ludzmi...a trzy w jeszcze zimniejszym kraju niz Szwecja...

Przykro mi ale taka ilosc negatywnej energii mnie przytlacza....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Nici napisał:
Dlaczego nie do Oslo ??

Wiesz po przeczytaniu tego wszystkiego...i ilosci ludzi pokroju nie mam nic waznego do powiedzenia albo jakiegokolwiek zdania to zaczne sie wysmiewac i jechac wszystkich...to nie mam ochoty byc raz z dala od domu, dwa otoczona tego typu ludzmi...a trzy w jeszcze zimniejszym kraju niz Szwecja...

Przykro mi ale taka ilosc negatywnej energii mnie przytlacza....

ta negatywna energia ....nie wszyscy tacy jesteśmy .. może znajdziesz jakieś pozytywy co by jednak wybrać norge
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok