marianekk napisał:
Nici napisał:
Hej,
Tak to wyglada niestety. Mialabym od poniedzialku do czwartku byc w Norwegii, w piatek u siebie w pracy i w sobote i w niedziele trzeba przygotowac raporty czasem jest jakies spotkanie....tak to wyglada generalnie.
Pozdrawiam
GENERALNIE > to wygląda....lipnie
ja bym nie wszedł w to cos, bo oferta skierwana raczej do desperatów.............
Wiesz i tak normalnie pracuje od pon - piatku i w weekendy mam po uszy roboty w domu a czasem gdzies mnie wysla w delegacje itd...ale nie jest zle....nie uwazam ze dla desperatow...dobrze zarabiam i mam ciekawa prace...tylko wiesz co innego jest byc ciagle w Szwecji a co innego jezdzic do Norwegii na 4 dni, nie znam tu nikogo, nic o tym miejscu nie wiem...i dlatego sie zastanawiam czy przyjac ta oferte czy nie....wlasnie dlatego spytalam sie Was o opinie na temat Norwegii....mieszkacie tu, zyjecie itd....
Tylko tak jak napisalam wczesniej...czegokolwiek czlowiek nie napisze spotyka sie z ogromna krytyka i wysmiewaniem....
Osobiscie uwazam ze praca dla desperatow - jest zupelnie innym rodzajem pracy - na czarno, po jakis bardzo niskich stawkach, upokarzajacych warunkach, itd....a ja naprawde dobrze zarabiam, firma by mi oplacala przeloty, hotel i wyzywienie + kasa za delegacje i moja wyplata...
Niestety na wstepie przestaje mi sie podobac Polska spolecznosc...moze powinnam popytac Norwegow...oby ich spolecznosc byla lepsza...bo pierwszy raz spotkalam sie z czyms takim co sie tu u Was dzieje....nierozumiem po co Wam te forum...do wyzywania sie...podejrzewam ze mialo inny cel na samym poczatku - zjednoczenie Polskiej spolecznosci i wzajemnej pomocy...ale chyba cos tu nie wyszlo...szkoda